Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

«Μένουμε ταπεινοί»

Ο Χιμένεθ φρόντισε να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι ακόμα μακριά από τους στόχους της

Ο Χιμένεθ φρόντισε να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι ακόμα μακριά από τους στόχους της 

Από τους 
Γιώργο Σηφάκη, 
Χάρη Δάντση

Χαρούμενος, αλλά χωρίς… να πετάει στα σύννεφα παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στο τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ: «Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Είμαστε ακόμα μακριά από τους στόχους μας και απλώς πήραμε τρεις βαθμούς. Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος διότι προσφέραμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ που έχει υποφέρει πολλά. Είναι απλώς τρεις βαθμοί που μας βοηθούν να συνεχίσουμε». 

Από την άλλη, ο Αστρίντ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος ανακηρύχθηκε και MVP του ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, τόνισε για το γκολ που πέτυχε: «Είναι φανταστικό. Ενιωσα καλά όταν σούταρα και πιστεύω θα κατέληγε γκολ ακόμα και αν δεν κόντραρε η μπάλα. Οταν σκόραρα, το συναίσθημα ήταν καταπληκτικό, να σκοράρω μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και να τους δίνω χαρά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Και άλλες φορές έχω σκοράρει με φάουλ. Ο προπονητής μου το γνωρίζει, έχει εμπιστοσύνη στο αριστερό μου πόδι. Το είπα στον Μάνταλο και τον Μπακασέτα ότι νιώθω καλά και ήταν μια καλή απόφαση. Είναι θετικό ότι έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς».

4055483

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έκανε καλή εμφάνιση: «Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αμυντικά είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και ήμασταν αρκετά καλά τοποθετημένοι. Στην επίθεση δεν κάναμε αυτό που συνηθίζουμε, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες και ιδιαίτερη κινητικότητα. Το παιχνίδι μας δεν είχε επιθετική τάση, όπως συνήθως, δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και στη συνέχεια ο αντίπαλος κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά μας και το παιχνίδι ήταν υπέρ του. Στο δεύτερο ημίχρονο, με παίκτη λιγότερο, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να φανούμε απειλητικοί. Ηταν, πάντως, ένα κακό παιχνίδι από τη μεριά μας, σε κάθε περίπτωση».

Απορίες για Μπέντο

Στον Ολυμπιακό, πάντως, αναρωτιούνται με το γεγονός ότι έμειναν εκτός αποστολής οι Ανσαριφάρντ, Τσόρι και Καμπιάσο. Το κλίμα είναι βαρύ για τον Πορτογάλο τεχνικό κι ενώ ακολουθεί κρίσιμη η ρεβάνς με την Οσμανλισπόρ στην Τουρκία. 
Τέλος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Ασλανίδη, φρόντισε να συγχαρεί από κοντά τους ποδοσφαιριστές για το αποτέλεσμα. Οι δύο άνδρες κατέβηκαν στα αποδυτήρια της «Ενωσης» μετά τη λήξη του αγώνα και έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη, αποχωρώντας ύστερα από λίγα λεπτά.

Αποθέωση για Μανόλο και δώρο διήμερο στους παίκτες

4055495 0Με το πού ο Σταύρος Μάνταλος σφύριξε για τελευταία φορά στο ΟΑΚΑ, προπονητές, τιμ και παίκτες της ΑΕΚ… έγιναν ένα και πανηγύρισαν το αποτέλεσμα. Στα δε αποδυτήρια επικράτησε πανικός, μόλις ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του. Η ιαχή «Μανόλο Μανόλο» κυριάρχησε, με τον Ισπανό να γνωρίζει την αποθέωση των παικτών του.

Αντίθετα, η κατάσταση στον Ολυμπιακό ξέφυγε. Ανθρωποι του πειραϊκού συλλόγου ήταν εριστικοί, όπως ο Σάββας Θεοδωρίδης, που επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή (είναι ντροπή αυτός ο διαιτητής, έλεγε) και αποβλήθηκε στο ημίχρονο, ενώ με τη λήξη υπήρξε λεκτική επίθεση από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Καραπαπάς φέρεται ότι πλησίασε τον ρέφερι της αναμέτρησης και του είπε μεταξύ άλλων: «Είσαι ξεφτιλισμένος»! Από την άλλη, αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο με ισονομία ευχήθηκαν Μελλισανίδης – Σαββίδης στη Γιορτή ΕΠΣ Γρεβενών. 

Εκεί το «παρών» στην κοπή της πίτας έδωσαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Μάκης Γκαγκάτσης, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, μια και έπρεπε να ταξιδέψει στη Ρωσία και έτσι τον εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι δύο επιχειρηματίες βραβεύτηκαν από την ΕΠΣ Γρεβενών, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναφέρει: «Εύχομαι να δούμε όλοι πολύ σύντομα την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η Ενωση των Γρεβενών είναι από τις πρώτες που στάθηκαν στο πλευρό του Βαγγέλη του Γραμμένου». Παράλληλα ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε γραπτό μήνυμα, στο οποίο τόνιζε: «Μας ενώνει η αγάπη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θα διανύσουμε μαζί αυτή τη διαδρομή».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...