Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Η Τζολί βρήκε παρηγοριά (;) στην αγκαλιά του Λέτο

Οι ηθοποιοί, όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα, έχουν έρθει πολύ κοντά μετά τον χωρισμό της star από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο!

rtq34t4r 1Τι τρέχει με τον Τζάρεντ Λέτο και την Αντζελίνα Τζολί; Είναι φίλοι ή ζευγάρι; Οι δύο ηθοποιοί φέρονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ότι έχουν έρθει πολύ κοντά μετά τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Οπως όμως ξεκαθαρίζει πηγή του περιβάλλοντός τους, είναι «φίλοι με πλεονεκτήματα», οπότε δεν κάνουν ρομαντικά πράγματα που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια.

Η φιλία τους κρατάει χρόνια, καθώς είχαν συμπρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία «Alexander» το 2004 και, όπως φαίνεται, κάνει καλό στην Αντζελίνα, αφού εθεάθη να λάμπει στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της μετά το διαζύγιο.

Εξώπλατο φόρεμα

Η ηθοποιός και τα έξι παιδιά της μετέβησαν στην Καμπότζη για την πρεμιέρα και την προώθηση της νέας δραματικής ταινίας της, ένα αφιέρωμα στη γενοκτονία της Καμπότζης, με τίτλο «First they killed my parents». Ντυμένη με ένα φούξια ολομέταξο εξώπλατο φόρεμα, η εντυπωσιακή σταρ παρέστη στην επίσημη πρεμιέρα του ιστορικού αφιερώματος, την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο βασιλιάς της χώρας Νόροντομ Σιχαμόνι, ο οποίος, αφού συνεχάρη την Τζολί, στο τέλος της προβολής τής πρόσφερε ένα μπουκέτο λουλούδια και την προσκάλεσε για επίσκεψη στο παλάτι.

Με τα παιδιά της

Μετά την επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας ακολούθησε μια δημόσια δωρεάν προβολή, την οποία επίσης παρακολούθησαν τα παιδιά της της Αντζελίνα. Η δραματική ταινία αφηγείται τις εμπειρίες που έζησε ως μικρό παιδί εν καιρώ πολέμου ο πρόσφυγας Λουνγκ Ουν, Καμποτζιανός φίλος της Τζολί, και έχει οριστεί να μεταδοθεί στο Netflix. rtq34t4r 3Οπως υποστήριξε η Τζολί μιλώντας για την ταινία, «ήθελα να καταλάβω τι πέρασαν οι γονείς του πρωτότοκου γιου μου Μάντοξ, ήθελα να καταλάβω τον ίδιο καλύτερα».

Ο Μάντοξ είναι το πρώτο παιδί που υιοθέτησε η 41χρονη σταρ, το 2002, από ένα ορφανοτροφείο στη Μπαταμπάνγκ. Και όπως αποκάλυψε, ήταν εκείνος που την έπεισε να γυρίσει την ταινία. 

Μάλιστα διευκρίνισε πως ήθελε να επικεντρωθεί «όχι μόνο στον πόλεμο, αλλά στην αγάπη και τη δύναμη της οικογένειας, να αναδείξει την ομορφιά της χώρας και να την καταλάβει καλύτερα».

rtq34t4r 2Με τον Ρονάλντο σε τηλεοπτική σειρά

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν μαζί σε τουρκική τηλεοπτική παραγωγή για το πρόβλημα των προσφύγων.

Οπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, θα πάρουν μέρος σε τηλεοπτική σειρά μαζί με μια ομάδα διασημοτήτων από όλο τον κόσμο προκειμένου να επιστήσουν την προσοχή στο προσφυγικό πρόβλημα. Η παραγωγή είναι τουρκική, τιτλοφορείται «Hayat Köprüsü» (Γέφυρα Ζωής), θα γυριστεί στη Γκαζιαντέπ. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Εγιούπ Ντιρλίκ, τα γυρίσματα της σειράς, που θα αποτυπώνουν «την πραγματικότητα της ζωής», θα αρχίσουν στο τέλος του Μαρτίου και η παραγωγή είναι σε επαφή με διεθνείς οργανισμούς για βοήθεια και υποστήριξη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387



{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...