Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Είμαι έτοιμη να τραγουδήσω στον Λευκό Οίκο για τον Τραμπ»

Η «βασίλισσα του δημοτικού» Εφη Θώδη αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι είναι προσκεκλημένη του Ντόναλντ Τραμπ για να τραγουδήσει σε ειδική εκδήλωση μπροστά στον πλανητάρχη

Η Εφη Θώδη ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη του Ντόναλντ Τραμπ. Μπορεί τον περασμένο Νοέμβριο, λίγο μετά τις αμερικανικές εκλογές, κάποιοι να είχαν θεωρήσει αστείες τις δηλώσεις της Ελληνίδας τραγουδίστριας ότι έλαβε πρόσκληση από τον νέο πλανητάρχη να τραγουδήσει σε ειδική εκδήλωση στην Ουάσινγκτον, ωστόσο στο σημερινό φύλλο της «Espresso» η Εφη κάνει νέες αποκαλύψεις για το επικείμενο ταξίδι της στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Την αλήθεια έλεγα και τότε, την αλήθεια λέω και τώρα: Είμαι καλεσμένη να τραγουδήσω για τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο στα μέσα Απριλίου» μας λέει η «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού».

Οπως ισχυρίζεται η ίδια, το deal κλείστηκε μέσω του Ελληνα μάνατζέρ της στην Αμερική, καθώς και με τη βοήθεια ενός άλλου Ελληνα, ο οποίος ανήκει στο στενό περιβάλλον του Αμερικανού προέδρου. «Την ακριβή ημερομηνία δεν μου την έχουν πει ακόμη. Πάντως, θα πάω σίγουρα τον Απρίλιο. Τον συμπαθώ πολύ τον Τραμπ. Ο Θεός να τον έχει καλά για να πατήσει κάτω τα σκουλήκια και να τα λιώσει. Από αυτά που βλέπω και διαβάζω, έχω καταλάβει ότι ο Τραμπ είναι ένας αληθινός άνθρωπος, που πηγαίνει κόντρα στο κατεστημένο και κοιτάει να καθαρίσει αυτόν τον κόσμο από τις βρομιές. Μακάρι να έβγαιναν και άλλοι πολιτικοί που να του έμοιαζαν. Μακάρι να είχαμε έναν ικανό ηγέτη, όπως ο Τραμπ, και στην Ελλάδα» συνεχίζει η Εφη Θώδη.

«Λατρεύει την Ελλάδα»

Οσο για τις αντιδράσεις που υπάρχουν εναντίον του νέου πλανητάρχη από την πλειοψηφία Αμερικανών σταρ; Η γνωστή τραγουδίστρια έχει άποψη και γι’ αυτό, την οποία εκφράζει: «Πιστεύω ότι οι αντιδράσεις εναντίον του είναι ένα στημένο παιχνίδι. Θέλουν να τον βγάλουν ανίκανο ως ηγέτη. Δεν θα μπορέσουν, όμως. Είναι όλοι τους “δήθεν”. Θα τους κατατροπώσει. Αυτό “έφαγε” και τη δική μας κοινωνία. Μιλάω συνεχώς με τη φίλη μου, τη Μαρία Λόη, η οποία μαγειρεύει συχνά στον Λευκό Οίκο, και μου έχει πει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ λατρεύει την Ελλάδα και τους Ελληνες, και του αρέσουν πάρα πολύ τα ελληνικά φαγητά. Μακάρι να είχαμε έναν Τραμπ και στη χώρα μας να έβαζε και εδώ μια τάξη στο θέμα των μεταναστών. Δεν χωράνε όλοι στη χώρα μας. Πότε θα το καταλάβουν αυτό οι Ελληνες πολιτικοί; Πρέπει να ξυπνήσουν όλοι οι Ελληνες, γι’ αυτό κι εγώ θα τραγουδήσω στον Τραμπ ένα νέο επαναστατικό τραγούδι, το οποίο θα ηχογραφήσω τις επόμενες fgeqw5gr 1ημέρες. Θα του τραγουδήσω στα ελληνικά. Ο Θεός δεν έχει γλώσσες. Μιλάει μόνο τη γλώσσα της καρδιάς. Ο Τραμπ θα καταλάβει το τραγούδι μου. Είμαι σίγουρη. Βέβαια, θα έχει δίπλα του και τον διερμηνέα του για να του το μεταφράζει».

«Η Μελάνια μου αρέσει! Είναι καλλονή και χορτάτη»

Μελάνια Τραμπ (φωτό) ή Μισέλ Ομπάμα; Η Εφη Θώδη ψηφίζει «δαγκωτό» τη σύζυγο του νέου πλανητάρχη. «Μου αρέσει η Μελάνια, γιατί είναι μια γυναίκα χορτάτη, όπως και ο Τραμπ» λέει η Ελληνίδα τραγουδίστρια και συνεχίζει: «Εχουν χρήματα και δεν πάνε να πάρουν τα λεφτά του κόσμου. Οι πολίτες στις ΗΠΑ δεν πρέπει να φοβούνται, γιατί η Μελάνια και ο Ντόναλντ δεν έχουν ανάγκη από “ψίχουλα”. Εχουν πάρα πολλά λεφτά στα χέρια τους. Τους πεινασμένους να φοβάστε. Οχι τον Τραμπ. Αυτός έχει τα πάντα. Δεν του λείπει τίποτα. Το ίδιο και η Μελάνια, η οποία είναι καλλονή. Για να την έχει ο Τραμπ τόσα χρόνια δίπλα του, σημαίνει ότι είναι αληθινή και αξιόλογη. Γιατί να μου αρέσει η Μισέλ Ομπάμα; Επειδή κουνιόταν στα κανάλια και προσπαθούσε να δείξει ότι είναι κάποια; Αυτή και ο άντρας της μάζεψαν όλο το χρήμα και τώρα κάνουν διακοπές εκατομμυρίων. Εκανε την καλή για να ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου η Μισέλ Ομπάμα».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...