Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το μοντέλο terminator!

Η Κρίστεν Οτέα από το Τέξας μετά τις πασαρέλες παίρνει το όπλο της, ντύνεται με παραλλαγή και χτυπά στο ψαχνό (χωρίς ίχνος φιλοζωικών αισθημάτων) αγριογούρουνα και ελάφια

f4 0Το μοντέλο Κρίστεν Οτέα από το Τέξας, όταν δεν περπατάει με ψηλοτάκουνα και τουαλέτες, λικνίζοντας τους γοφούς του στις πασαρέλες του κόσμου, ή όταν δεν ποζάρει με αποκαλυπτικά μαγιό λαβώνοντας ανδρικές καρδιές, φορά τις φόρμες παραλλαγής και τις αρβύλες, απασφαλίζει το όπλο του και χτυπά στο ψαχνό (χωρίς κανένα ίχνος φιλοζωικών αισθημάτων) αγριογούρουνα, ελάφια, μπεκάτσες, πάπιες και άλλα ζώα!

Το 25χρονο μοντέλο, που πρόσφατα συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ζει μία ασυνήθιστη ζωή εκτός πασαρέλας, προκαλώντας αντιδράσεις από όσους εναντιώνονται στο… σπορ της: κυνηγά με όπλα μεγάλου διαμετρήματος και διευθύνει την επιχείρηση ταρίχευσης που διατηρεί ο πατέρας της στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.

f5Οπως αποκαλύπτει η ίδια, λατρεύει το μόντελινγκ τόσο όσο και το κυνήγι, και το αποδεικνύει με τις ασυνήθιστες όσο και αντιφατικές φωτογραφίες τής μη συμβατικής διπλής ζωή της, που αναρτά στο Instagram. Η ίδια μπορεί να δέχεται τα «πυρά» όλων εκείνων που την κατακρίνουν, όμως ενθουσιάζει (!) με τα «κλικ» της τους 10.000 ένθερμους και πιστούς followers, της οι οποίοι αναμένουν τις ενημερώσεις της στα tags #girlsthathunt και #girlswithguns.

Δίπλα στις επαγγελματικές λήψεις από τη ζωή της ως μοντέλο για το περιοδικό «Glamour» ή από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ποζάρει με περιβολή καμουφλάζ πάνω από τα «τρόπαιά» της, τα οποία στη συνέχεια ταριχεύουν και διαθέτουν στο κατάστημά τους με τον πατέρα της.

Φωτογραφίες με τα θηράματα

Οπως η φωτογραφία που τη δείχνει γονατιστή πίσω από ένα νεκρό ελάφι κρατώντας του τα κέρατα ή μπροστά από μια σειρά θηραμάτων από ένα μεγάλο κυνήγι.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «San Antonio Express News» η Οτέα δηλώνει χωρίς ίχνος ντροπής πως σκότωσε το πρώτο ζώο της, ένα αγριογούρουνο, σε ηλικία 14 ετών και θεωρεί πως είναι «ευλογημένη» γιατί είναι σε θέση να κάνει δύο δουλειές που λατρεύει, παίρνοντας «τα καλύτερα από δύο κόσμους», ενώ της δίνεται η δυνατότητα να ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, όπου υπάρχουν ζώα, αλλά και στο εξωτερικό για φωτογραφίσεις ή επιδείξεις μόδας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...