Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Η ανανεωμένη Νατάσα Παζαΐτη είναι στα φόρτε της και το δείχνει

Από τη μία διασκέδασε στη συνονόματή της Θεοδωρίδου και από την άλλη μίλησε σε εκδήλωση

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Από τη μία διασκέδασε στη συνονόματή τηςimg 1794 Θεοδωρίδου και από την άλλη μίλησε σε εκδήλωση 

«Ας τα όλα κι έλα, τι ζητάω, μακριά σου δύσκολα περνάω» τραγούδησε η Νατάσα Παζαΐτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, η οποία βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα με φίλες της στο κέντρο διασκέδασης όπου τραγουδούν Θεοδωρίδου και Μενιδιάτης.

Η Νατάσα, ανανεωμένη κι όμορφη, γιόρτασε στη συνονόματή της Νατάσα Θεοδωρίδου με γυναικεία συντροφιά τη δημιουργία του δικού της ιατρείου στους Αμπελοκήπους. Οι δύο τραγουδιστές του σχήματος αφιέρωσαν μάλιστα και τραγούδια τους στην παρέα των κυριών, που έφυγε από το κέντρο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Νατάσα Παζαΐτη όμως μόλις προχθές είχε και μια άλλη σημαντική δημόσια παρουσία. Μίλησε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στην εκδήλωση της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών. Εκεί ήταν όλοι οι φίλοι της, μεταξύ των οποίων φυσικά και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος, ως γνωστόν, είναι γιατρός και συνάδελφος της γιατρού Νατάσας Καραμανλή. Να σημειωθεί ότι το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αννα Καραμανλή.

Τασούλας – Κασαπίδης βρέθηκαν σε… στάνες

img 2864

Ο Κώστας Τασούλας και ο Γιώργος Κασαπίδης, βουλευτές της Ν.Δ., βρέθηκαν σε απολύτως βουκολικό περιβάλλον το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Επισκέφθηκαν στάνες στα χωριά της Ηπείρου και είδαν από κοντά τα δύσκολα της κτηνοτροφίας. Επίσκεψη με νόημα, λέμε εμείς… Εξω από το μαντρί σε τρώει ο λύκος!

Μυστική επίσκεψη Μοσκοβισί στην Αθήνα

Ο προσφάτως βραβευθείς από το Πανεπιστήμιο Αθηνών Γάλλος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, είχε έρθει μυστικά στην Ελλάδα ακριβώς έναν μήνα πριν.
Ζήτησε από τον φίλο του επίτροπο Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλο να τον βοηθήσει στην εξεύρεση ενός ξενοδοχείου στο κέντρο, όπου δεν θα γινόταν γνωστή η παρουσία του, και κατέφθασε στη χώρα μας μαζί με τη νεαρή σύζυγό του.

Εμεινε τελικά (για τέσσερις ημέρες στην Αθήνα) σε ξενοδοχείο της οδού Νικοδήμου στην Πλάκα, κι ύστερα συνέχισε για λίγο τις διακοπές του στις Κυκλάδες. Ο Πιερ Μοσκοβισί κάθε μέρα φορώντας κασκέτο και γυαλιά έβγαινε περίπατο στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι μαζί με τη γυναίκα του και κατάφερε να περάσει εντελώς απαρατήρητος!

Τελευταίο «αντίο» στον Β. Μπασιάκο

mpasiakos 0

Σήμερα στις τρεις το μεσημέρι στον Αγιο Γεώργιο στη Θήβα θα αποχαιρετήσουν οι φίλοι του τον Βαγγέλη Μπασιάκο, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 63 του.
Εκεί, στην ίδια εκκλησία, το 2002 ο Βαγγέλης και η Βικεντία βάφτισαν τον Θανάση, τον γιο τους.

Θυμάμαι, γιατί ήμουν εκεί, τη χαρά του Βαγγέλη εκείνη τη μέρα. Την ίδια χαρά που είδα στα μάτια του μόλις πριν από τρεις εβδομάδες, όταν περπατούσε περήφανος στους διαδρόμους της Βουλής έχοντας στο πλάι του τον 16χρονο πλέον Θανάση, ένα πανύψηλο αγόρι, μαθητή της πρώτης τάξης του λυκείου. Το παιδάκι, που έμπαινε στην κολυμβήθρα τότε, είναι πια ένας άνδρας με ύψος 1,80! «Βαγγέλη μου», του λέω, «αυτό είναι το παιδάκι που βαφτίσαμε;» και με περηφάνια μού τον σύστησε. Είδα τα ίδια γαλάζια μάτια του πρώην υπουργού στον γιο του.

Η στήλη στέλνει την αγάπη της στον μικρό Θανάση, που σήμερα περνάει πολύ δύσκολα και αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.
Καλό ταξίδι, Βαγγέλη μου.

Με νέο look ο Αρης!

img 1808 ss 56

Αρη μου, άλλαξες κομμωτή; Τι μαλλί ήταν αυτό που λάνσαρε ο πρώην υπουργός Αρης Σπηλιωτόπουλος στην κοπή της πίτας της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς»; Πιο αλλοπρόσαλλο δεν γίνεται. Χρώμα, ανταύγειες, ακόμη και χωρίστρα, όλα «too much»! Φαντάζομαι πως για να τα βάλει όλα στη θέση τους θα χρειάστηκε κάνα τριήμερο. Αρη, άλλαξε επειγόντως κομμωτή ή όταν θα ξαναπάς και σου κάνει την ίδια κουπ, μην τον πληρώσεις. Πάνε χαμένα τα ευρώ!

Παρέα με τον Χαριτόπουλο

img 1796

Ο άνθρωπος που έζησε πλάι στον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο Θόδωρος Χαριτόπουλος, ακμαιότατος παρακολουθεί τα δρώμενα της Ν.Δ. ακόμη και σήμερα. Βρέθηκε λοιπόν σε εκδήλωση στη Μύκονο και θυμήθηκε τα παλιά παρέα με τον βουλευτή Κυκλάδων και πρώην υπουργό Γιάννη Βρούτση. Ο πρώην υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, ιδιαίτερα δραστήριος και πολύ αγαπητός στους ανθρώπους των νησιών (και πετυχημένος κατά κοινή ομολογία στη θητεία του ως υπουργός), φωτογραφήθηκε με τον Θόδωρο του Καραμανλή για τη στήλη μας. Ο Θόδωρος Χαριτόπουλος ζει πάντοτε στην αγαπημένη του Μύκονο, μεγάλη αγάπη και του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, συμμετέχει ενεργά στα της πολιτικής και παρακολουθεί τις εξελίξεις στο κόμμα που ίδρυσε ο επιστήθιος φίλος του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387


{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...