Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

«Η αγάπη του Τομ και οι ταινίες με έσωσαν από τον καρκίνο»

Η Ρίτα Γουίλσον και ο σύζυγός της μίλησαν σε φιλανθρωπικό γκαλά για τη μάχη που έδωσε και κέρδισε, μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη προ διετίας και την ψυχολογική υποστήριξη που είχε

Η Ρίτα Γουίλσον και ο σύζυγός της μίλησαν σε φιλανθρωπικό γκαλά για τη μάχη που έδωσε και κέρδισε, μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη προ διετίας και την ψυχολογική υποστήριξη που είχε 

Η Ρίτα Γουίλσον και ο σύζυγός της μίλησαν σε φιλανθρωπικό γκαλά για τη μάχη που έδωσε και κέρδισε μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε προ διετίας, αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη που είχε.

Το χιούμορ του Τομ Χανκς, η αγάπη και η ζεστασιά που έπαιρνε από εκείνον, καθώς και η μουσική και οι ταινίες, ήταν το όπλα της Ρίτα Γουίλσον για να ξεπεράσει τον καρκίνο.

Ο δυο φορές βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του μίλησαν ανοιχτά για τη μάχη που έδωσε εκείνη -και την κέρδισε- σε φιλανθρωπικό γκαλά συγκέντρωσης πόρων για το Ιδρυμα Ερευνας για τον Γυναικείο Καρκίνο, στο οποίο προεδρεύουν από κοινού. Η ηθοποιός, που είναι καθαρή και υγιής μετά τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε προ διετίας, μίλησε με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση για το πώς ο επί 29 χρόνια σύζυγός της Χανκς τη βοήθησε να «αισθάνεται ανθρώπινα», ενώ έκανε τη δική της αντεπίθεση στην αρρώστια.

«Ηταν ο βράχος μου»

Οπως εξήγησε, «με έκανε να γελώ και ήταν ο βράχος μου σε όλη τη διάρκεια της μάχης», από τη διάγνωση έως το χειρουργείο και την παρακολούθηση. Την έκανε να αισθανθεί πως έχει την αγάπη του και μπορεί να γελά και να περνά όμορφα μαζί του. «Βλέπαμε ταινίες, σπουδαία ντοκιμαντέρ, τρώγαμε υπέροχο φαγητό, ακούγαμε μουσική και κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας να διατηρούμε ακμαίο το ηθικό μας και να είμαστε ευγνώμονες» τόνισε, και αυτό ήταν το «κλειδί» για τη νικηφόρα μάχη της.

niahanks

Ο Τομ Χανκς, από πλευράς του, κοιτάζοντας με αγάπη τη γυναίκα του, είπε πως απλώς δεν πρέπει να απομονώνεσαι, αλλά να συνεχίζεις να ζεις και να έχεις μια αγκαλιά να βρεις καταφύγιο μέσα της.
«Δεν είναι δύσκολο να το κάνεις. Είναι σαν να μαίνεται έξω από το σπίτι μια τρομερή καταιγίδα κι εσύ την αφήνεις εκεί έξω, φτιάχνεις ζεστή σοκολάτα και σιγουρεύεσαι πως όλοι στο σπίτι νιώθουν άνετα».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...