Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 21 Φεβρουαρίου

ΛΕΩΝ: Ξαναβρείτε το χιούμορ και τη διπλωματία σας, για να συνεχίσετε να είστε αποδεκτοί. Η άρνηση επικοινωνίας και η επιθετικότητα θα σας οδηγήσουν στη μοναξιά, που σας φοβίζει.

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, καθώς θα υπάρχουν συγκρούσεις στη δουλειά σας, και επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των στόχων σας, μια που είστε ικανοί, ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Προγραμματίστε να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες που σας βασανίζουν καιρό και κάντε μια καινούργια αρχή, η οποία θα βελτιώσει την ψυχολογία και την ποιότητα της ζωής σας. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δεν σας βοηθά να τις δείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφασίστε να δείτε τη ζωή όπως πραγματικά είναι, χωρίς να ζείτε με ουτοπίες, και μην απομονώνεστε αν δεν αισθάνεστε καλά ή σας κουράζουν οι άλλοι. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Εκτιμήστε ό,τι σας έχουν δώσει, αλλά και ό,τι έχουν κάνει για εσάς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρακτικότητα μηδέν και αισιοδοξία στο ανώτατο όριο διακρίνουν τις σκέψεις και τις πράξεις σας, κάνοντάς σας να αναζητάτε συνέχεια καινούργιους δρόμους, ενώ ακόμα και οι παλιοί έχουν να σας προσφέρουν.

ΛΕΩΝ: Ξαναβρείτε το χιούμορ και τη διπλωματία σας, για να συνεχίσετε να είστε αποδεκτοί. Η άρνηση επικοινωνίας και η επιθετικότητα θα σας οδηγήσουν στη μοναξιά, που σας φοβίζει. Μην απογοητεύεστε αν μια υπόσχεση που σας έδωσαν δεν πραγματοποιήθηκε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αλλαγές είναι ευχάριστες μόνο όταν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε. Διαφορετικά, γίνονται αιτία να χαλάσουν τα σχέδιά σας ή οι σχέσεις σας με τους άλλους. Στον ελεύθερο χρόνο σας προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Φρεσκάρετε τις γνώσεις σας, γιατί σύντομα θα σας χρειαστούν ώστε να αντιμετωπίσετε τις απαιτήσεις του εργασιακού χώρου, που εξελίσσονται διαφορετικά απ’ ό,τι υπολογίζατε. Για να πετύχετε τους στόχους σας, αποβάλετε την τεμπελιά και την αναποφασιστικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας εάν δεν θέλετε να πάρετε κάποια μαθήματα που δεν θα σας είναι ευχάριστα, αλλά και τις γνωριμίες σας, οι οποίες μπορεί να ενεργοποιήσουν ξεχασμένες ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σιγουρέψτε τους επόμενους στόχους σας προτού βρεθείτε σε αδιέξοδο, αφού οι οικονομικές απώλειες είναι μεγαλύτερες απ’ όσο είχατε υπολογίσει, και επιστρατεύστε το ταλέντο σας σε δύσκολες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι βαθιές αλλαγές των αναγκών σας, τις οποίες κι εσείς δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε, προκαλούν δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους. Επομένως, μην εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε για τη σωστή προβολή του εαυτού σας, καθώς οι επαγγελματικές επιτυχίες δεν σας λείπουν, και προχωρήστε δυναμικά, αποφεύγοντας υποχρεώσεις σε φίλους. Δώστε περισσότερη κατανόηση και αγάπη, ώστε να βελτιώσετε μια υπάρχουσα σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφού έχετε ανοιχτό μυαλό, εντοπίστε τις προκαταλήψεις που σας έχουν δημιουργηθεί από μερικές εμπειρίες, ώστε να επιτευχθεί σύμπνοια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αλλάξτε τρόπο προσέγγισης, γιατί αυτός που ακολουθείτε δεν είναι αποτελεσματικός.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...