Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Sexy ρουμάνες «έσπρωχναν» κόκα στην υψηλή κοινωνία του Ηρακλείου

Χειροπέδες σε μαφιόζικη σπείρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία είχε προσλάβει sexy κοπέλες σε μπαρ για να «σπρώχνουν» άσπρη σκόνη και χασίς σε πελάτες της υψηλής κοινωνίας

Χειροπέδες σε μαφιόζικη σπείρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία είχε προσλάβει sexy κοπέλες σε μπαρ για να «σπρώχνουν» άσπρη σκόνη και χασίς σε πελάτες της υψηλής κοινωνίας

Αιθέριες υπάρξεις για να προσεγγίζουν την υψηλή κοινωνία και να «σπρώχνουν» ευκολότερα κοκαΐνη και χασίς είχε προσλάβει το μαφιόζικο κύκλωμα που «ξήλωσε» η Αστυνομία του Ηρακλείου Κρήτης.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Κατά τη διάρκεια γιγάντιας επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και των Ειδικών Δυνάμεων, έγιναν έρευνες σε σπίτια και μπαρ και συνελήφθησαν συνολικά οκτώ βασικά μέλη, μεταξύ των οποίων και σεσημασμένος άνθρωπος της νύχτας.

Πρόκειται για έναν 59χρονο που φέρεται ότι ήταν ο εγκέφαλος, έναν 60χρονο, δύο 38χρονους (όλοι Ελληνες) και τέσσερις αλλοδαπούς (έναν 35χρονο Σύρο, έναν 30χρονο Αλβανό και δύο 25χρονες Ρουμάνες), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων, και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο, Τετάρτη.

Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των Αρχών, τα μέλη του κυκλώματος είχαν προσλάβει καλλίγραμμα κορίτσια από τη Ρουμανία, τα οποία απασχολούσαν ως σερβιτόρες. Ωστόσο, εκτός από ποτά, οι εντυπωσιακές γυναίκες «σέρβιραν» και ναρκωτικά. Επίσης, προέκυψε ότι ο 59χρονος είχε «στρατολογήσει» τόσο τον 38χρονο γιο του όσο και την 55χρονη σύζυγό του, η οποία, αν και δεν συνελήφθη, φέρεται ότι εμπλέκεται στην περίπτωση της υδροπονικής καλλιέργειας που αναπτυσσόταν δίπλα στο σπίτι τους.

f2 208

Η μία από τις Ρουμάνες φέρεται ότι κατείχε και κομβικό ρόλο στον συντονισμό των υπόλοιπων μελών του κυκλώματος, ενώ κρατούσε και το ταμείο της οργάνωσης, καθώς ο 59χρονος, που είχε εκτίσει κάθειρξη 17 ετών για εμπόριο ναρκωτικών (είχε αποφυλακιστεί πριν από ενάμιση χρόνο), προσπαθούσε να φαίνεται «καθαρός» στα μάτια των διωκτικών Αρχών.

Παρακολούθηση

Οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κρύπτη εγκαταλειμμένου σπιτιού, το οποίο είχαν κλειδωμένο, καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ στη διάρκεια των ερευνών σε σπίτια και στο μπαρ του 59χρονου βρέθηκαν ποσότητες χασίς και μέρος της παρτίδας κοκαΐνης που είχαν προλάβει να μοιράσουν στην πολυάριθμη πελατεία τους.

Μόνο στο διάστημα από τις 19 Ιουλίου, όταν άρχισε η παρακολούθησή τους, έως τις 16 Οκτωβρίου έχουν καταγραφεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος τουλάχιστον 40 περιπτώσεις αγοραπωλησίας ποσοτήτων κοκαΐνης.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...