Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Νεκρή από σφαίρες η βασίλισσα του Καρναβαλιού στο Ρίο!

Η Πάολα Σέρπα Σεβέρο, που θα μαγνήτιζε τα φλας στο καρναβάλι του Ρίο, έπεσε νεκρή από τα πυρά ενός άνδρα που πήγε να κλέψει το αυτοκίνητό της

Η Πάολα Σέρπα Σεβέρο, που θα μαγνήτιζε τα φλας στο καρναβάλι του Ρίο, έπεσε νεκρή από τα πυρά ενός άνδρα που πήγε να κλέψει το αυτοκίνητό της

Σε λίγες μέρες η Πάολα Σέρπα Σεβέρο θα ήταν «βασίλισσα» στο καρναβάλι του Ρίο. Ομως ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας και το αδίστακτο χέρι ενός επίδοξου δολοφόνου τής στέρησαν τη ζωή. Η 33χρονη χορεύτρια της σάμπα έπεσε νεκρή από τα πυρά του άνδρα που προσπάθησε να κλέψει το αυτοκίνητό της ενώ εκείνη βρισκόταν μέσα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η χορεύτρια ετοιμαζόταν να ηγηθεί ως «βασίλισσα των κρουστών» της σχολής της πόλης Πόρτο Αλέγκρε Imperatriz Dona Leopoldinha Samba School, καθώς ήταν το «πρόσωπο της σχολής». Οπως είχε κάνει και τις προηγούμενες χρονιές, θα ήταν μπροστά από την ομάδα των χορευτών και χορευτριών οι οποίοι θα έπαιζαν τύμπανα φορώντας φανταχτερές στολές.

Το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η 33χρονη βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, το οποίο είχε παρκάρει σε δρόμο της πόλης Καχοεϊρίνια, κοντά στο Πόρτο Αλέγκρε, περιμένοντας την 7χρονη κόρη της να τελειώσει το μάθημα μουσικής. Τότε, όπως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του δρόμου, πλησίασε ένας άγνωστος άνδρας για να κλέψει το αυτοκίνητο. Ζήτησε από τη Σεβέρο να βγει από το όχημα, όμως εκείνη παρότι προσπάθησε δεν μπορούσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε μπλοκάρει ο μηχανισμός της ζώνης ασφαλείας που φορούσε. Ο άνδρας φαίνεται να την τραβά βίαια και κάποια στιγμή να πυροβολεί. Ο δολοφόνος το έσκασε μπαίνοντας στο αυτοκίνητο δύο συνεργών του, το οποίο αρκετές ώρες αργότερα βρέθηκε καμένο σε άλλο σημείο της Καχοεϊρίνια.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι καταζητεί τους τρεις άνδρες αξιοποιώντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Οικονομικά προβλήματα

Εκτός από τον κακό οιωνό του τραγικού θανάτου της Σεβέρο, σύννεφα συσσωρεύονται πάνω από τη διοργάνωση του καρναβαλιού του Ρίο, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη. Η εφημερίδα «New York Times» θέτει το ερώτημα αν θα γίνει φέτος το καρναβάλι, αναφέροντας ότι έχει αυξηθεί το έλλειμμα στον προϋπολογισμό του δήμου, πολλοί υπάλληλοι πληρώνονται μόλις τώρα μέρος του μισθού του Δεκεμβρίου, ενώ προβλέπονται σημαντικές περικοπές στα έξοδα του δήμου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...