Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Κρεμάλα για τον Μπουράκ

Ο σταρ του «Kismet» πόζαρε μπροστά σε θηλιά στο πλαίσιο φωτογράφισης για την παράσταση «Ο κύκλος», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με Ελληνες ηθοποιούς

Ενας Τούρκος στην… αγχόνη. Ο σταρ του «Kismet» Μπουράκ Χακί, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση στην Αθήνα μαζί με Ελληνες ηθοποιούς, φωτογραφήθηκε έτοιμος να κρεμαστεί από μια θηλιά!

ΑΠO ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Το ίδιο concept ακολούθησαν και οι συμπρωταγωνιστές του Κατερίνα Τσάβαλου, Γιώργος Κοψιδάς, Κώστας Φραγκολιάς, Ευγενία Παναγοπούλου, Νίκος Κερασιώτης και Δημήτρης Γιώτης για τις ανάγκες της παράστασης «Ο κύκλος», η οποία θα ανέβει στις 9 Μαρτίου στο θέατρο Σταθμός, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη.

fwefgr 2Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται για μαύρη κωμωδία (εξ ου και η αγχόνη), σε κείμενο του Δημήτρη Παναγόπουλου. Κεντρικός ήρωας είναι ένας Ελληνας γύρω στα 45, μικροαστός, ο οποίος ξαφνικά χάνει τα πάντα και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Μπουράκ Χακί υποδύεται έναν Τούρκο, που μπαίνει απρόσμενα στη ζωή του απογοητευμένου Ελληνα και θα του την αλλάξει λέγοντάς του αλήθειες, ενώ ξεκαρδιστικές θα είναι οι συναντήσεις πάνω στη σκηνή με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της παράστασης.

Στο θεατρικό θα δούμε και άλλα γνωστά πρόσωπα σε guest ρόλους, όπως η Τέτα Καμπουρέλη, η Λίλα Μπακλέση, ο Νικόλας Μακρής, η Χρύσα Παππά, που θα εμφανίζονται μέσω videowall.

Ο αγαπημένος Τούρκος ηθοποιός θα παίξει τον ρόλο του μιλώντας τόσο τουρκικά όσο και ελληνικά. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο της «Espresso» ο παραγωγός της παράστασης Βασίλης Γκουρούσης, ο Μπουράκ Χακί μιλά αρκετά καλά τη γλώσσα μας, αφού κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών. Βέβαια είχε παρακολουθήσει και πιο παλιά «ιδιαίτερα», αφού πριν από μερικά χρόνια είχε δεσμό με Ελληνίδα που ζει στη Θεσσαλονίκη. Οσο για το πώς τα περνά στην Αθήνα; Μένει σε ξενοδοχείο στην πλατεία Καραϊσκάκη και πηγαίνει στο γυμναστήριο μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Παράλληλα κάνει ανέμελες βόλτες στο κέντρο, είτε μόνος του είτε συνοδευόμενος από τον μεταφραστή του, ενώ για φαγητό προτιμά κυρίως τα μέρη που σερβίρουν φρέσκο ψάρι και άλλα θαλασσινά.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...