Σύμμαχος από την Ουκρανία για την Demy

Ο επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας, με έδρα την Οδησσό, θα στηρίξει οικονομικά την ελληνική αποστολή στα γυρίσματα των βιντεοκλίπ για τα τρία υποψήφια τραγούδια της φετινής Eurovision

Ο επιχειρηματίας Παντελής Μπούμπουρας, με έδρα την Οδησσό, θα στηρίξει οικονομικά την ελληνική αποστολή στα γυρίσματα των βιντεοκλίπ για τα τρία υποψήφια τραγούδια της φετινής Eurovision

Ενας ισχυρός Ελληνας από την Ουκρανία στηρίζει έμπρακτα την ελληνική αποστολή της Eurovision και την Demy. Ο Παντελής Μπούμπουρας, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας από τη Λήμνο, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών στην Ουκρανία, αλλά και του διοικητικού συμβουλίου της Φιλικής Εταιρείας στην Οδησσό, υποδέχτηκε χθες στην πανέμορφη ουκρανική πόλη την ταλαντούχα τραγουδίστρια και τους συνεργάτες της.

από τη Μαρία Ανδρέου

Μέσα σε δύο ημέρες και με -5 βαθμούς Κελσίου, η ελληνική αποστολή θα πραγματοποιήσει ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων για τα βιντεοκλίπ των τριών υποψήφιων τραγουδιών. Να σημειωθεί ότι τα κομμάτια θα περάσουν αρχικά από την τηλεψηφοφορία του εθνικού τελικού και κατόπιν ένα από αυτά θα μας εκπροσωπήσει στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

«Βοηθάω οικονομικά την ελληνική αποστολή με δική μου πρόθεση. Θεωρώ ότι τα βιντεοκλίπ των τραγουδιών πρέπει να γυριστούν στην Οδησσό, γιατί αυτή η πόλη είναι ιστορική για τους Ελληνες. Εδώ έδρασαν μεγάλοι εθνικοί ευεργέτες, εδώ άνθησε η ελληνική παροικία, ενώ ιδρύθηκε η Φιλική Εταιρεία που άναψε τη φλόγα για την Ελληνική Επανάσταση του 1821» λέει ο Παντελής Μπούμπουρας στην «Espresso».

«Η Εurovision για μένα δεν είναι “πανηγυράκι”. Είναι ένα εμπορικό τηλεοπτικό προϊόν, με εκατομμύρια τηλεθεατές, και κάθε χώρα που προβάλλεται σε αυτό το φεστιβάλ έχει να εισπράξει και τουριστικά οφέλη. Αλλωστε, και το τραγούδι που έφερε την πρωτιά στην Ουκρανία πέρυσι ήταν πολύ σοβαρό, άρα το κοινό έχει κρίση.

Ολοι οι ευκατάστατοι Ελληνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πρέπει να βοηθήσουν την πατρίδα να βγει από τα Μνημόνια» αναφέρει ο επιχειρηματίας και συνεχίζει: «Ξέρω ότι ο γιος μου, ο Σπύρος, ο οποίος έχει την ίδια ηλικία με την Demy, ετοιμάζεται να της κάνει ένα πολύ ωραίο τραπέζι ως δείγμα της φιλοξενίας μας, αλλά και για να δείξει στους συνεργάτες της τα πιο όμορφα μέρη στην Οδησσό για να γυριστούν σκηνές από το βιντεοκλίπ. Γνωρίζω ότι θα κάνουν πλάνα στην Οπερα της Οδησσού, στη Φιλική Εταιρεία, στο δημαρχείο, στη μητρόπολη. Επίσης, θα γίνουν λήψεις με φόντο τα σκαλιά Ποτέμκιν, τα οποία όμως βρίσκονται υπό εργασίες συντήρησης».

Και… άρωμα Αθήνας

Σημειώνεται, βέβαια, ότι στα βίντεο θα υπάρχει και… άρωμα Αθήνας, αφού θα γυριστούν σκηνές με την Demy και στην ελληνική πρωτεύουσα. Ο Παντελής Μπούμπουρας θα βρίσκεται δίπλα στην ελληνική αποστολή και στο Κίεβο, προωθώντας ποικιλοτρόπως το ελληνικό τραγούδι. Αυτό δεν έχει να κάνει με την ΕΡΤ και την κυβέρνηση, αλλά με μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί. «Να προβληθεί η Ελλάδα» σημειώνει ο ίδιος, ο οποίος την ίδια χρονική περίοδο ετοιμάζει στο Κίεβο μια έκθεση για τα 100 χρόνια από τον ξεριζωμό και την προσφυγιά των Ποντίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον