Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Τάμτα γίνεται Σάλι Μπόουλς!

21/02/2017 - 16:46 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Τάμτα ανεβαίνει και πάλι στο σανίδι

Η Τάμτα ανεβαίνει και πάλι στο σανίδι. Μετά το μιούζικαλ «Rent», στο οποίο είχε κρατήσει έναν από τους βασικούς ρόλους, η γνωστή τραγουδίστρια είπε το μεγάλο «ναι» στους επιχειρηματίες των Θεατρικών Σκηνών Γιάννη Κεντ και Πάνο Κατσαρίδη και θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στο μιούζικαλ «Cabaret».

Η Τάμτα, που εμφανίζεται φέτος με τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα στο Κέντρο Αθηνών, θα υποδυθεί τον ρόλο της Σάλι Μπόουλς, την οποία είχε ενσαρκώσει το 2013 και η Μαρία Ναυπλιώτου. Την είδηση για το νέο «Cabaret» και την Τάμτα ανακοίνωσε μέσω facebook ο Πάνος Κατσαρίδης, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του και μια σέξι φωτογραφία της δημοφιλούς ποπ τραγουδίστριας.

Οσο για τη σκηνοθεσία του φιλόδοξου πρότζεκτ, που θα φιλοξενηθεί στο Παλλάς; Θα την υπογράψει κατά πάσα πιθανότητα ο Σωτήρης Χατζάκης.