Η Τάμτα γίνεται Σάλι Μπόουλς!

Η Τάμτα ανεβαίνει και πάλι στο σανίδι

Η Τάμτα ανεβαίνει και πάλι στο σανίδι. Μετά το μιούζικαλ «Rent», στο οποίο είχε κρατήσει έναν από τους βασικούς ρόλους, η γνωστή τραγουδίστρια είπε το μεγάλο «ναι» στους επιχειρηματίες των Θεατρικών Σκηνών Γιάννη Κεντ και Πάνο Κατσαρίδη και θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στο μιούζικαλ «Cabaret».

Η Τάμτα, που εμφανίζεται φέτος με τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα στο Κέντρο Αθηνών, θα υποδυθεί τον ρόλο της Σάλι Μπόουλς, την οποία είχε ενσαρκώσει το 2013 και η Μαρία Ναυπλιώτου. Την είδηση για το νέο «Cabaret» και την Τάμτα ανακοίνωσε μέσω facebook ο Πάνος Κατσαρίδης, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό του και μια σέξι φωτογραφία της δημοφιλούς ποπ τραγουδίστριας.

Οσο για τη σκηνοθεσία του φιλόδοξου πρότζεκτ, που θα φιλοξενηθεί στο Παλλάς; Θα την υπογράψει κατά πάσα πιθανότητα ο Σωτήρης Χατζάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον