Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Που χάθηκε ο Μάνος Μελετίου

Οι επιδείξεις στο εξωτερικό, η TV και η γνωριμία του με τη Χριστίνα Ωνάση
Είναι πατέρας δύο αγοριών και πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του

Δεν ήταν μόνο τα ανοιχτόχρωμα μάτια και το έντονο βλέμμα του που τον έκαναν ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της δεκαετίας του ’90 αλλά και η στιβαρή κορμοστασιά του, για την οποία ξεχώριζε ανάμεσα στους συναδέλφους του, με αποτέλεσμα να αποκτήσει πλούσιο βιογραφικό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από την Τεριάννα Παππά

Στα μέσα των 80s, όταν η Ελενα Κουντουρά και ο Αντώνης Φραγκάκης έκαναν καριέρα στο Παρίσι, ο γοητευτικός Μάνοςw 59 Μελετίου έκλεινε κι εκείνος τη μία δουλειά πίσω από την άλλη μέσω ενός από τα μεγαλύτερα ξένα πρακτορεία και συνεργαζόταν με τους πιο φημισμένους οίκους μόδας.

Ωστόσο, έχοντας συνηθίσει να ζει στο εξωτερικό χωρίς να τον κυνηγούν οι παπαράτσι, κάθε φορά που επέστρεφε στην Ελλάδα από κάποιο ταξίδι του, όταν χρησιμοποιούσε ταξί ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς, έκρυβε την ιδιότητά του και έλεγε ότι ασχολούνταν με άλλα επαγγέλματα. Ομως ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητος, ακόμη κι όταν δήλωνε… υδραυλικός! Βέβαια, κάποιοι τον πίστευαν, θεωρώντας ότι απλώς μοιάζει με το γνωστό μοντέλο, κι εκείνος απέφευγε κάθε είδους αναφορά στα επαγγελματικά του. Σήμερα ο Μάνος ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δουλεύει το δικό του cafe lounge στο Ιλιον, στο οποίο δίνει καθημερινά το «παρών».

Ο Μάνος Μελετίου έγινε γνωστός ως top model και περπάτησε στις πασαρέλες κορυφαίων Ελλήνων και ξένων δημιουργών, ενώ στάθηκε μπροστά στον φακό διάσημων φωτογράφων. Πολύ σύντομα τον κέρδισε ο χώρος της τηλεόρασης. Στάθηκε στο πλευρό της Μάγκυς Χαραλαμπίδου ως παρουσιαστής της μουσικής εκπομπής «Mega Top». Γρήγορα πέρασε και πίσω από τις κάμερες, αφού ανέλαβε την οργάνωση παραγωγής του προγράμματος «Πάμε Αθήνα, πάμε αλλού». Από το 1996 και για δύο χρόνια ασχολήθηκε με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ ακολούθησε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια γνωστής τράπεζας, για τις ανάγκες της οποίας ο Μάνος πρωταγωνίστησε σε μικρές διαφορετικές ιστορίες.

Οι μπίζνες

Κι έπειτα ήρθαν στη ζωή του οι επιχειρήσεις. «Ως επιχειρηματίας δραστηριοποιούμαι από το 2008. Μαζί με τον συνέταιρό μου φτιάξαμε το Margarita’s lounge στο Ιλιον. Επειδή πιστεύω ότι υπάρχει μέλλον μόνο αν “πατάει” στο παρελθόν, υιοθέτησα το όνομα Μαργαρίτα από την κόρη του γαιοκτήμονα της περιοχής, Λιόση, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να την τιμήσω» λέει ο Μάνος στην «Espresso» και συνεχίζει: «Επειδή είχα καταλάβει πως πλησίαζε η δύση της καριέρας μου στο μόντελινγκ, είχα ξεκινήσει ήδη να στρέφομαι σε κάτι άλλο, προκειμένου να έχω κάτι σίγουρο επαγγελματικά στη ζωή μου. Υστερα από την ενασχόλησή μου με την τηλεόραση -και μέσα από το κομμάτι της οργάνωσης και της παραγωγής- και τη συμμετοχή μου στην ταινία “Καβάφης” αποφάσισα να στραφώ στις επιχειρήσεις».

Το πρώην μοντέλο έχει δημιουργήσει το δικό του στέκι σε έναν αρκετά μεγάλο χώρο, περίπου 300 τ.μ., ώστε να μπορεί να συναντά τους φίλους του από τα παλιά αλλά και τους καινούργιους που επιλέγουν το cafe του για τις εξόδους τους. Αν και θα μπορούσε να στήσει την επιχείρησή του σε ένα πιο… in μέρος της πόλης, ο Μάνος επέλεξε το Ιλιον, αφού, όπως υποστηρίζει, είναι για τον ίδιο η καλύτερη περιοχή της Αθήνας και το ιδανικό σημείο για να κάνει πραγματικότητα αυτό που ονειρευόταν. Μάλιστα τώρα ετοιμάζεται να μετακομίσει στο πατρικό σπίτι του, το οποίο ανακατασκευάζει, για να βρίσκεται κοντά στο μαγαζί του.

Ευτυχισμένη οικογένεια

Και μπορεί η επαγγελματική ζωή του να είναι «ανοιχτό βιβλίο», όμως τα προσωπικά του παραμένουν στο… σκοτάδι, αφού έτσι το επιθυμεί. Ο Μάνος κρατά την ευτυχισμένη οικογένειά του μακριά από τις σελίδες των περιοδικών και τα φλας των φωτογραφικών φακών. Το πρώην μοντέλο είναι ένας περήφανος μπαμπάς δύο αγοριών, 6,5 και 5,5 χρόνων, ενώ παραμένει ερωτευμένος με τη σύζυγό του. Οπως μάθαμε, το ζευγάρι απέκτησε τα δύο παιδιά του και στη συνέχεια, πριν από τέσσερα χρόνια, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο. Η γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του Μάνου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο τη showbiz.

Αυτήν την περίοδο ο Μάνος βρίσκεται σε πυρετό εργασιών, λόγω της ανακατασκευής του σπιτιού του (κάνει μέχρι και οικοδομικές δουλειές) αλλά και της λειτουργίας του lounge cafe του, γι’ αυτό δεν αφιερώνει τον χρόνο που θα ήθελε στα δύο αγόρια του, τα οποία, όπως λέει, του άλλαξαν τη ζωή και τις προτεραιότητες που είχε μέχρι πριν έρθουν.

Ο Μάνος εξακολουθεί να είναι ένας γοητευτικός άνδρας, ενώ παραμένει αληθινός, μιλώντας πάντοτε ντόμπρα, χωρίς διάθεση να κάνει δημόσιες σχέσεις. Αν και γνώρισε πολλά σημαντικά πρόσωπα του διεθνούς jet set, όπως ο Τζιάνι Βερσάτσε και η Χριστίνα Ωνάση (σ.σ.: ήταν το μοναδικό μοντέλο από την Ελλάδα που παραβρέθηκε στους αρραβώνες της με τον Τιερί Ρουσέλ και μάλιστα μίλησαν αρκετά), αποφεύγει να αναφέρεται στο λαμπερό παρελθόν του. Προτιμά να κρατά τις αναμνήσεις του για εκείνον και να ζει το σήμερα με την όμορφη οικογένειά του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...