Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

«Χαστούκι» στη «μαύρη χήρα»

Ισόβια κάθειρξη και πάλι για την Ευαγγελία Ζιάγκα, η οποία δεν εμφανίστηκε στο Εφετείο. Το 2009 σκότωσε και «τσιμέντωσε» σε τζακούζι τον επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο στο Διακοπτό

Ισόβια κάθειρξη και πάλι για την Ευαγγελία Ζιάγκα, η οποία δεν εμφανίστηκε στο Εφετείο. Το 2009 σκότωσε και «τσιμέντωσε» σε τζακούζι τον επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο στο Διακοπτό

Εως τα βαθιά γεράματά της θα παραμείνει στη φυλακή η 59χρονη σήμερα γυναίκα-αράχνη, η οποία το 2010 προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σκοτώσει και «τσιμεντώσει» στο τζακούζι μεζονέτας στο Διακοπτό τον Ζακυνθινό επιχειρηματία Τάσο Τσαγκαρόπουλο. Η Ευαγγελία Ζιάγκα επρόκειτο να καθίσει στο εδώλιο, προκειμένου η ανατριχιαστική υπόθεση να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, ωστόσο η ίδια δεν εμφανίστηκε καν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Οι δικαστές διατήρησαν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που της επιβλήθηκε το 2013 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λόγοι που οδήγησαν την Ευαγγελία Ζιάγκα στην απόφαση να μην παραστεί στη δίκη της είναι από τη μια τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και τα οποία δεν της επέτρεψαν να προσλάβει δικηγόρο και από την άλλη το ότι δεν περίμενε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο καλύτερη ποινική μεταχείριση.

«Ούτως ή άλλως είμαι φυλακή, δεν θα αλλάξει και τίποτα» φέρεται ότι είπε σε συγκρατούμενές της στις Γυναικείες Φυλακές του Ελαιώνα Θηβών, όπου κρατείται.
Το έγκλημά της είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα τον Ιούνιο του 2010, όταν αποκαλύφθηκε ότι έναν χρόνο νωρίτερα είχε «τσιμεντώσει» στο μπάνιο της πολυτελούς μεζονέτας, όπου διέμενε, τον 42χρονο φίλο της Τάσο Τσαγκαρόπουλο.

Ανώνυμη επιστολή

Ο καταγόμενος από τη Ζάκυνθο επιχειρηματίας αγνοούνταν τότε πάνω από έναν χρόνο, συγκεκριμένα από τις 23 Μαΐου του 2009, όταν βρισκόταν καθ’ οδόν για την κωμόπολη της Αιγιάλειας. Η ίδια απέδωσε τότε τον φόνο στον 65χρονο σύντροφό της, ο οποίος ωστόσο όταν αποκαλύφθηκε η μακάβρια υπόθεση ήταν νεκρός, έχοντας αφήσει την τελευταία του πνοή σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν πάσχοντας από καρκίνο.

Οσο για την αποκάλυψη, έγινε τον Ιούνιο του 2010, όταν μια ανώνυμη επιστολή, που έφτασε στα χέρια της δικηγόρου του άτυχου 42χρονου Μαρίας Οικονόμου, υποδείκνυε το σημείο όπου ήταν θαμμένος. Πράγματι, το περιεχόμενο της επιστολής επιβεβαιώθηκε και, όταν οι αστυνομικοί πήγαν στη μεζονέτα, βρήκαν τον επιχειρηματία θαμμένο στο τζακούζι.

Εκτός από τη δολοφονία του επιχειρηματία, η «μαύρη χήρα» κατηγορείται ότι είχε εξαπατήσει δεκάδες ηλικιωμένα άτομα ανά την Ελλάδα και τους είχε αρπάξει περιουσίες και οικονομίες μιας ζωής. Μάλιστα, η σύλληψή της έγινε στη Λούτσα, όπου είχε παγιδεύσει ακόμη έναν ηλικιωμένο. Εχει δικαστεί και καταδικαστεί σε 400 χρόνια φυλάκιση για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Κρήτη, Βόλο, Θήβα, Θεσσαλονίκη και Πελοπόννησο. Η 59χρονη ήταν γνωστή και στις αλβανικές Αρχές, καθώς, αν και ήταν έγκυος, είχε σκοτώσει και τεμαχίσει τον σύζυγό της!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....