Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ελπίζει στο θαύμα!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει (αύριο στις 19.00) τη Σάλκε με στόχο τουλάχιστον τη νίκη. «Ενέσεις ηθικού» στους παίκτες από τον Ιβιτς

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Με το βαρύ 3-0 στις πλάτες του, αλλά και πίστη στο θαύμα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο τη Σάλκε (19.00). Ο Βλάνταν Ιβιτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του, ωστόσο, όπως και ο ίδιος υποστήριξε, οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τουλάχιστον τη νίκη κι από κει και πέρα να κυνηγήσουν το θαύμα.

Χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνει η Σάλκε, κι αν κάνει αλλαγές. Εμείς προετοιμαζόμαστε για το δικό μας παιχνίδι. Εχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου πώς θα παίξει η ομάδα μου. Αυτό θα το κρατήσω για μένα και τους παίκτες μου. Δεν σας λέω ποτέ κάτι, όπως γνωρίζετε, πριν από το παιχνίδι. Μετά το 0-3 δεν είναι καθόλου εύκολο να ανεβάσεις την ψυχολογία στην ομάδα. Θα υπάρχει πολύς κόσμος, είναι ένα υπέροχο γήπεδο και είμαι σίγουρος πως όσοι παίξουν θα δώσουν το 100%. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα διορθώσουμε πολλά από τα λάθη που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι».

Για τις απουσίες των Μάτος και Λέοβατς τόνισε: «Ναι, συμφωνώ. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει χωρίς τα δύο βασικά ακραία μπακ. Θα είναι καλό τεστ για να δείξουν όσοι παίξουν πως μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Εμείς πιστεύουμε σε αυτούς και θα το δουν όλοι».

Με αλλαγές

Για τη ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε και ο τεχνικός της Σάλκε Μάρκους Βάιντσιρλ: «Θα κάνω ροτέισον, γιατί με απασχολούν τα επόμενα παιχνίδια, που είναι πολλά και συνεχόμενα. Εχουμε παιχνίδι και στο Κύπελλο. Ισως κάνω πέντε με επτά αλλαγές. Εχουμε καλό ρόστερ, θα χρησιμοποιήσω τους καλύτερους δυνατούς. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Εχουμε μια βάση, πρέπει να παίξουμε άλλα 90 λεπτά απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που αγωνίζεται με δύο συστήματα. Μπορεί να δεχτούμε πρώτοι γκολ, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δεν είναι σωστό να κάνουμε συντήρηση. Περιμένω σπουδαίο ματς. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα 90 λεπτά».

Για τα μέτρα ασφαλείας είπε: «Εμείς ασχολούμαστε με όσα συμβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Τα υπόλοιπα δεν μας απασχολούν».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...