«Υποπτη» μπουκιά

Βρετανία: Η επιτροπή στοιχημάτων εξετάζει το «γεύμα» στον πάγκο από ποδοσφαιριστή της Σάτον!

Από τον
Γιώργο Αδαμόπουλο

Ο Σκοτσέζος Μπιλ Σάνκλι, θρυλικός τεχνικός της Λίβερπουλ, τόνιζε: «Απογοητεύομαι που πολλοί πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. Γιατί σας διαβεβαιώνω πως πρόκειται για κάτι σοβαρότερο από αυτό!» Στην ποδοσφαιρική Αγγλία, πάντως, βίωσαν προχθές ένα βράδυ μεταξύ σοβαροφάνειας και υπενθύμισης ότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’ όλα διασκεδαστικό, χάρη στον αυθορμητισμό (;) του Γουέιν Σο. 

Ο 45χρονος (!) αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σάτον, ομάδας πέμπτης κατηγορίας, έγινε ο πρωταγωνιστής της εντός έδρας ήττας (2-0) από την Αρσεναλ για τους «16» του Κυπέλλου, καθώς αποφάσισε να φάει μία πίτα κατά τη διάρκεια του αγώνα στον πάγκο της ομάδας του! 

Η κίνηση του γκολκίπερ επικροτήθηκε από τους «ρομαντικούς» ποδοσφαιρόφιλους, αλλά όχι και από την… επιτροπή στοιχημάτων της χώρας. Ο Σο, που ήταν συμπαίκτης με τον Αλαν Σίρερ στις ακαδημίες της Σάουθαμπτον και στο ημίχρονο φωτογραφήθηκε με οπαδούς στο κυλικείο του γηπέδου, εξήγησε χθες: «Ημουν νηστικός. 

Η εταιρία Sun Bets έδινε απόδοση 8/1 ότι θα φάω στον πάγκο και πίστευα ότι θα ήταν αστείο να συμβεί. Ο κόουτς είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές, χάναμε 2-0 και, επομένως, έφαγα!» 

Ωστόσο, εκτός από τον προπονητή του Μπιλ Ντόσγουελ, που τόνισε «αυτή δεν ήταν έξωθεν καλή μαρτυρία για την ομάδα μας», η επιτροπή στοιχημάτων και η αγγλική ομοσπονδία προχωρούν σε έρευνα για το αν ο Σο κέρδισε χρήματα από το ιδιαίτερο δείπνο του. Οπως αναφέρουν: «H διαφάνεια στα σπορ δεν είναι αστείο και ερευνούμε αν υπήρξαν παρατυπίες», αναγκάζοντας ουσιαστικά τον Αγγλο γκολκίπερ σε αποχώρηση από τη Σάτον.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον