Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο μοναχός, τα χάπια και τα αγοράκια από το Πακιστάν

52χρονος Γάλλος έδινε σε ανήλικους Πακιστανούς υπνωτικά χάπια και ικανοποιούσε τις ορέξεις του

52χρονος Γάλλος έδινε σε ανήλικους Πακιστανούς υπνωτικά χάπια και ικανοποιούσε τις ορέξεις του

Φρίκη προκαλούν οι καταγγελίες τεσσάρων ανήλικων Πακιστανών ότι ο 52χρονος δήθεν φιλάνθρωπος, ο οποίος εμφανιζόταν ως μοναχός και προσφέρθηκε να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, ασελγούσε εις βάρος τους αφού τους έδινε υπνωτικά χάπια!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Πρωταγωνιστής στην απίστευτη υπόθεση που ήρθε στο φως είναι ένας καλόγερος του Φραγκισκανικού Τάγματος της Καθολικής Εκκλησίας της Γαλλίας, ο οποίος έχει έρθει στην Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η καταγγελία στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ότι ήθελε να πάρει από τον δρόμο τα άστεγα αγόρια προσφέροντάς τους στέγη με αντάλλαγμα να ικανοποιούν τις αρρωστημένες ορέξεις του προκαλεί αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα άρχισαν όταν ο 52χρονος Γάλλος, απευθυνόμενος σε γνωστή του που δραστηριοποιείται σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, έξω από τη Θεσσαλονίκη, προσφέρθηκε να φιλοξενήσει ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες, παρέχοντάς τους στέγη και τροφή. Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Γάλλος φιλοξένησε διαδοχικά στο σπίτι του τέσσερα αγόρια από το Πακιστάν, ηλικίας 14 έως 17 ετών.

Την ίδια περίοδο απευθύνθηκε σε μη κυβερνητική οργάνωση, η οποία βοηθά παιδιά και νέους, ζητώντας νομική υποστήριξη σχετικά με το καθεστώς παραμονής στη χώρα μας των ασυνόδευτων αγοριών που φιλοξενούσε.
Οι παιδοψυχολόγοι οι οποίοι εξέτασαν τα παιδιά άκουσαν έκπληκτοι το ένα να τους περιγράφει ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του 52χρονου γιατί το… υπνώτιζε (!) με χάπια δήθεν για τη φαγούρα, με αποτέλεσμα να χάνει τις αισθήσεις του, διάστημα που φέρεται ότι εκμεταλλευόταν ο 52χρονος για να ασελγεί επάνω του.

Αλλα αγόρια περιέγραψαν ότι ο μοναχός (δεν φορούσε ράσα) τα χάιδευε σε όλο το σώμα, ενώ οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν καταγγελίες ότι ο ίδιος ζητούσε από κάποιο από τα παιδιά να του ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του!
Ο Γάλλος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και, συγκεκριμένα, αυτές της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια (με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης του αδικήματος από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο) και της διακίνησης ναρκωτικών σε ανηλίκους (που επισύρει ισόβια). Στο σπίτι του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, έξι σκληροί δίσκοι και μία κάρτα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...