Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ενταση με την εισαγγελέα στη δίκη Σισέ κατά Μαρινάκη

Την επόμενη Τρίτη θα συνεχιστεί η εκδίκαση της μήνυσης Σισέ κατά Μαρινάκη! Τηλεφώνημα για βόμβα και αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως

Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας ακριβώς τη στιγμή που επρόκειτο για αρχίσει η ακροαματική διαδικασία και αποκάλυψη πως στην έδρα βρισκόταν η εισαγγελέας που είχε μεταβεί -σύμφωνα με την αίτηση εξαίρεσης που υποβλήθηκε σε βάρος της- στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι για να συλλάβει τον δημοσιογράφο Κυρ. Θωμαΐδη εν ώρα εκπομπής.

Αυτά τα δύο γεγονότα σημάδεψαν τη χθεσινή πρώτη μέρα της δίκης του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη έπειτα από μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ. Η μήνυση αφορά όσα -πέραν των… διαιτητικών- έγιναν στον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στις 19/2/2011 και καταγράφηκαν από τις τηλεοπτικές κάμερες, με εισβολές «φιλάθλων» και ύβρεις, αλλά και το επεισόδιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο διασύροντας διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μόνο ο Γάλλος

Η διαδικασία σημαδεύτηκε από τη λαμπερή παρουσία του Σισέ και την απουσία και πάλι του προέδρου του Ολυμπιακού. Ενώ η δίκη ήταν έτοιμη να αρχίσει, ω του θαύματος, άγνωστος τηλεφώνησε πως υπάρχει βόμβα στα Δικαστήρια Πειραιά. Από τις 12.45 έως τις 15.00 το κτίριο εκκενώθηκε οδηγώντας σε ακόμα μία «αναβολή», χωρίς υπαιτιότητα του μηνυτή Σισέ, που ήρθε μόνο και μόνο για τη δίκη. Απουσίαζαν δε και οι 10 μάρτυρες της υπόθεσης!

Ακολούθησε ακόμα μία αποκάλυψη από τους δικηγόρους του Γάλλου, κ. Βερβεσό και Ρεκουνιώτη. Στην έδρα του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ως εισαγγελέας ήταν η κυρία Αλεξάνδρα Γκαμηλιάρη, η οποία μετέβη στις 14 Ιουνίου 2016 στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι για να συλλάβει τον δημοσιογράφο Θωμαΐδη έπειτα από μήνυση του κ. Μαρινάκη. Η αίτηση υποβλήθηκε στις 15.15 και τελικά… βρέθηκε τριμελής σύνθεση να την εκδικάσει στις 19.00! Ο δικηγόρος του Σισέ κ. Ρεκουνιώτης είπε πως στην επιχείρηση η εισαγγελέας της έδρας «συνοδευόταν από αστυνομικό, ο οποίος νομίμως είχε αποσπαστεί στη φρουρά του κ. Μαρινάκη. Από το 1975 έχει να συμβεί εισβολή σε τηλεοπτικό μέσο. Θεωρούμε ότι υπάρχουν υπόνοιες ότι θα μεροληπτήσει υπέρ του κατηγορουμένου».

Ο δικηγόρος του Βαγγέλη Μαρινάκη κ. Σοφός αντέτεινε ότι «η αίτηση είναι απαράδεκτη» και πως «η εισαγγελέας υπηρεσίας εφάρμοσε όσα προέβλεπε ο νόμος εκείνο το βράδυ».

Το αίτημα τελικά απορρίφθηκε και η δίκη θα αρχίσει την ερχόμενη Τρίτη. Μόνο που τότε θα γίνει πιθανότατα χωρίς την παρουσία του Σισέ, όπως είπε ο δικηγόρος του Δημ. Βερβεσός. Ο Σισέ, όπως είναι γνωστό, ζητάει την τιμωρία Μαρινάκη και ως ηθική ικανοποίηση το συμβολικό ποσό των 40 ευρώ. Πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού Φρ. Μοντεστό επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο τον Σισέ και του πρότεινε εξωδικαστικό συμβιβασμό εκ μέρους του κ. Μαρινάκη, τον οποίο ο Γάλλος αρνήθηκε.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...