«Αγγίζουν» τους φονιάδες

Σε πρόσωπα που είχε βοηθήσει οικονομικά ο αρχιμανδρίτης Ιερόθεος επικεντρώνουν πλέον τις έρευνές τους οι αστυνομικοί

Σε πρόσωπα που είχε βοηθήσει οικονομικά ο αρχιμανδρίτης Ιερόθεος επικεντρώνουν πλέον τις έρευνές τους οι αστυνομικοί

Oλο και κλείνει ο κύκλος των υπόπτων για τη δολοφονία του 47χρονου αρχιμανδρίτη Ιερόθεου μέσα στο σπίτι του στον Γέρακα. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν επικεντρώσει τις έρευνες σε πρόσωπα που φαίνεται ότι είχαν δεχτεί τη βοήθεια του άτυχου κληρικού και κυρίως σε όσους ήξεραν ότι ο Ιερόθεος Καμίτσης κρατούσε χρηματικό ποσό στο διαμέρισμά του!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», ο αρχιμανδρίτης, με καταγωγή από την Πάτμο, είχε πάντα στο διαμέρισμά του ένα ποσό (όχι μεγαλύτερο των 5.000 ευρώ), το οποίο χρησιμοποιούσε για να βοηθά «συμπολίτες μου χριστιανούς που βρίσκονται σε μεγάλη ανάγκη μέσα στην οικονομική κρίση», όπως έλεγε χαρακτηριστικά το θύμα στους ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντός του.

Μάλιστα, από τις καταθέσεις γειτόνων που άκουγαν τις ευχαριστίες προς το πρόσωπό του οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως σχεδόν κάθε μέρα άνθρωποι που φαίνεται ότι είχαν οικονομική ανάγκη χτυπούσαν την πόρτα του ιερωμένου και πάντα έφευγαν έχοντας λάβει τη βοήθειά του.

Επειτα από αυτή τη διαπίστωση και με δεδομένο το γεγονός πως μέσα στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν χρήματα, ούτε στο πορτοφόλι του αρχιμανδρίτη, εκτιμάται από τους έμπειρους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ότι οι φονιάδες γνώριζαν την ύπαρξη του «κομποδέματος» για φιλανθρωπία! Οι αστυνομικοί, από τις δεκάδες καταθέσεις που έχουν λάβει, αλλά και τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει, αναζητούν πλέον στοιχεία στον κύκλο των «ευεργετηθέντων» και κυρίως ανάμεσα σε τοξικομανείς και παραβατικούς.

Είχε σημαντικό ραντεβού

Οπως έχει διαπιστωθεί, τα χρήματα είχαν συγκεντρωθεί λίγα λίγα από τον ίδιο τον κληρικό, ο οποίος είχε φροντίσει να μειώσει ακόμα και τη δόση του δανείου που είχε λάβει για την αγορά του διαμερίσματος, προκειμένου να μένει στα χέρια του ένα μέρος του μισθού του. Στο μεταξύ, και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακάλυψαν κάμερα σε ιδιωτικό χώρο, όπου φαίνεται ο 47χρονος αρχιμανδρίτης, λίγες ώρες προτού βρει μαρτυρικό θάνατο, να βγάζει ολιγόλεπτη βόλτα το σκυλάκι του και στη συνέχεια να επιστρέφει στο σπίτι του. Οπως είχε πει σε φιλικό του πρόσωπο εκείνη την ημέρα είχε ένα σημαντικό ραντεβού και πιθανώς η συνάντηση να ήταν με τους δολοφόνους του!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ