Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Η Ελενα Κουντουρά με μαύρη κελεμπία και «τσαντόρ στιλ» στη Σαουδική Αραβία

Η υπουργός Τουρισμού έκλεψε την παράσταση (στο Ριάντ) με το χαμόγελο αλλά και την ευγένειά της

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η υπουργός Τουρισμού έκλεψε την παράσταση (στο Ριάντ) με το χαμόγελο αλλά και την ευγένειά της

Ωραία τής πηγαίνει το «τσαντόρ στιλ» της υπουργού Τουρισμού Ελενας Κουντουρά, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την επίσημη επίσκεψή της στο Ριάντ.

Με μαύρη κελεμπία και καλυμμένα τα μαλλιά της, η Ελληνίδα υπουργός παρακάθισε στο γεύμα που παρέθεσε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ, προς τιμήν του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, τον οποίο συνόδευε η Ελενα Κουντουρά.

4057441

Η υπουργός συναντήθηκε με επίσημους φορείς της χώρας και έκλεψε την παράσταση με το χαμόγελο και την ευγένειά της. Βέβαια, νομίζω ότι λίγο υπερέβαλε με την επιλογή του μαύρου χρώματος! Η Ελενα συνέχισε μετά το Ριάντ το ταξίδι της με προορισμό τη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού (Outbound Travel Mart) και το Μουμπάι της Ινδίας, όπου για πρώτη φορά συμμετέχει η Ελλάδα με περίπτερο του ΕΟΤ. Στην Ινδία, ευτυχώς για εκείνη, δεν χρειάζεται μαντίλα, μια και εκεί τα πράγματα στιλιστικά δεν είναι και τόσο αυστηρά για τις γυναίκες.

«Θα ξεπεράσουμε τους σκοπέλους»

img 1850

Το μπαλκονάκι του εντευκτηρίου έκανε χθες το μεσημέρι γραφείο της η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά. Εκεί που έπαιρνε τον ήλιο της, λοιπόν, η Σερραία πολιτικός, να σου και η στήλη μας, για την οποία με χαρά φωτογραφήθηκε η υφυπουργός. «Ο Φλαμπουράρης διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει κόσμος που πεινάει, ο Πετρόπουλος δηλώνει ότι τον παρακαλάνε να πληρώσει μεγαλύτερες εισφορές και ο Σπίρτζης γιορτάζει το τέλος της κρίσης…» της είπαμε, για να πάρουμε την απάντηση:
«Είναι τα πράγματα δύσκολα, αλλά θα ξεπεράσουμε τους σκοπέλους. Απλά χρειάζεται συνεχής δουλειά και όχι υπερβολές στα λόγια». Να σημειώσουμε ότι η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά είναι μία δυναμική πολιτικός, η οποία εκλέγεται με το σπαθί της σε μία αμιγώς «μπλε» περιοχή!

Στη Βουλή με την «Espresso»

me tin espresso

«Ετος Δωδεκανήσου» έχει κηρυχτεί το 2017 και η Βουλή θα τιμήσει τα Δωδεκάνησα με ειδική συνεδρίαση την 1η Μαρτίου. Οι Ροδίτες ήρθαν στο Κοινοβούλιο για να κανονίσουν τα της εκδήλωσης και στο παρασκήνιο τους τσακώσαμε να διαβάζουν «Espresso». Η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ο Βασίλης Ψυλλάκης, πρόεδρος της Εταιρίας Δημοτικών Επιχειρήσεων Ρόδου, είδαν τους βουλευτές του νομού και συζήτησαν τα θέματα της Ρόδου, ενώ θα επιστρέψουν πάλι στο Κοινοβούλιο στην ειδική συνεδρίασή του.

Από κανάλι σε κανάλι

mandalena

Στη Βουλή εθεάθη η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Μανταλένα Παπαδοπούλου, που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Πάνος Καμμένος, εκτός του ότι συγκυβερνάει, έχει ταυτοχρόνως και ωραίο γούστο.
Η 34χρονη Μανταλένα, που εξελέγη πρώτη πρόεδρος της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων το 2013, υπήρξε, και φαντάζομαι θα υπάρξει ξανά, και υποψήφια βουλευτής.

Τώρα εκπροσωπεί, καλά θα έλεγα, αν και έχει δρόμο ακόμη, «τα του Πάνου Καμμένου», γυρίζοντας από κανάλι σε κανάλι.
Αλλά σχεδόν όλα τα κόμματα το πήραν πλέον το μήνυμα των media, που λέει ότι «διαλέγουμε όμορφες για τα πάνελ, ώστε, ακόμη κι αν κάποιες στιγμές είναι αδύναμες στα επιχειρήματα, να κρατούν τον τηλεθεατή με την όμορφη παρουσία τους»!

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βαγγέλη

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο εντευκτήριο, όταν βρέθηκαν εκεί οι δύο γυναίκες της ζωής του Ευάγγελου Μπασιάκου, η αδελφή του Μαρία και η γυναίκα του Βίκυ.
Με πρόσωπα σκαμμένα από τη θλίψη, συγκέντρωσαν γύρω τους πλήθος βουλευτών που έσπευσαν να τις χαιρετήσουν. Δεν είχαν περάσει παρά δύο εβδομάδες από την ημέρα που η Βίκυ και ο γιος της Θανάσης είχαν επισκεφθεί τη Βουλή για να δει ο μικρός τον πατέρα του στο Κοινοβούλιο…

Χθες όμως το καθήκον τους ήταν βαρύ, καθώς κάθισαν στα έδρανα για το πολιτικό μνημόσυνο του Ευάγγελου Μπασιάκου. Με λευκά λουλούδια στα χέρια και συγκίνηση μεγάλη, η σύζυγος του εκλιπόντος βουλευτή άκουσε τον φίλο του Ανδρέα Λοβέρδο να λέει χαρακτηριστικά:
«Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ανέβω σε αυτό το βήμα για να αποχαιρετήσω τον φίλο μου Βαγγέλη. Βίκυ, να πεις στον γιο σας ότι πρέπει να είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του». Μετά το τέλος του πολιτικού μνημοσύνου όλοι οι βουλευτές κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ευάγγελου Μπασιάκου και οι δύο γυναίκες αποχώρησαν με δάκρυα στα μάτια.

(!)

img 2890

«Εχασα έναν φίλο απόψε. Εναν πιστό, ευγενικό φίλο. Καλό ταξίδι, Λίο…» έγραψε προχθές αργά το βράδυ, στην ιστοσελίδα του, ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, αναφερόμενος στο σκυλάκι του, που ήταν όντως ένα μέλος της οικογένειάς του για τον ίδιο. Πήρε όμως «πληρωμένη απάντηση» από Κύπριο πολίτη, σε άπταιστα κυπριακά, φυσικά: «Εν πειράζει, Πρόεδρε. Κάποιοι έχασαν τη ζωή τους από το κούρεμα, κουρέα μου!»

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387


{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...