Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Η μελωδία της ευτυχίας για τον Μαραβέγια

Η όμορφη πιανίστρια Νεφέλη Μούσουρα βρίσκεται εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο στο πλευρό του δημοφιλή τραγουδοποιού και coach του talent show «The Voice»

Η όμορφη πιανίστρια Νεφέλη Μούσουρα βρίσκεται εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο στο πλευρό του δημοφιλή τραγουδοποιού και coach του talent show «The Voice» 

Μια πιανίστρια παίζει τη μελωδία του έρωτα στη ζωή του Κωστή Μαραβέγια. Η Νεφέλη Μούσουρα, βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του δημοφιλούς τραγουδοποιού και coach τού «Voice» τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο πλευρό του είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2015, στην Επίδαυρο, στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη. Τότε, βέβαια, ο ίδιος είχε αποφύγει να ξεκαθαρίσει τη φύση της σχέσης τους. «Είναι φίλη μου και πολύ νωρίς να πούμε κάτι περισσότερο» έλεγε σε όσους τον ρωτούσαν εκείνη την εποχή.

Ο καιρός όμως πέρασε και το ειδύλλιό τους άνθησε. Τώρα πια η Νεφέλη είναι ο «Φάρος» του Κωστή, όπως λέει και το ομώνυμο τραγούδι του, το οποίο πιθανότατα έγραψε για εκείνη.

Είδε τον αγαπημένο της

Η όμορφη μουσικός βρέθηκε πριν από λίγες μέρες σε ένα από τα lives του «Voice», στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου, και παρακολούθησε τον αγαπημένο της εν δράσει.

Η ίδια φαινόταν πολύ ενθουσιασμένη και του έστελνε συχνά φιλάκια από τη θέση όπου καθόταν, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους άλλους θεατές. Στα διαλείμματα του live η Νεφέλη Μούσουρα πήγαινε κοντά στον Κωστή και μιλούσαν.

Ο τραγουδοποιός, μάλιστα, τη σύστησε και στους συναδέλφους του coaches Ελενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά και Πάνο Μουζουράκη. Σημειώνεται ότι η Νεφέλη είναι πολύ επιτυχημένη στη δουλειά της και διαθέτει ήδη αρκετές διακρίσεις, με τελευταία το τρίτο βραβείο στον παγκόσμιο διαγωνισμό πιάνου Campillos, στην Ισπανία, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο τζέντλεμαν με το «πλούσιο» ερωτικό παρελθόν

dfsdfds

Το ερωτικό παρελθόν του Κωστή Μαραβέγια είναι πλούσιο. Μπορεί ο ίδιος να αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά του, καθώς είναι αυθεντικός τζέντλεμαν και δεν θέλει να εκθέτει τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του, ωστόσο έχουν γραφτεί αρκετά πράγματα για την προσωπική του ζωή.

Η πρώτη σχέση του που φημολογήθηκε και έγινε γνωστή ήταν με την τραγουδοποιό Μόνικα, με την οποία σύχναζαν σε στέκια όπου ήταν απίθανο να συναντήσουν παπαράτσι. Επειτα ο Κωστής έκανε δεσμό με την Ευγενία Δημητροπούλου. Ερωτεύτηκαν όταν η ηθοποιός τον επισκέφτηκε στα παρασκήνια μιας συναυλίας του, το 2012, και έκτοτε δεν μπόρεσαν να κρυφτούν για πολύ. Το 2014 ο τραγουδοποιός και σημερινός coach του «Voice» έζησε, όπως φημολογήθηκε, ένα σύντομο ειδύλλιο με την ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...