Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 28 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά φιλία σας. Πολεμώντας χωρίς την απαιτούμενη υπομονή θα κουραστείτε και δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε αργότερα, γιατί να είστε σίγουροι ότι υπάρχει και συνέχεια.

ΚΡΙΟΣ: Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, με συνέπεια το άγχος σας να μεγαλώνει, ενώ θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε σε όλα, δείχνοντας στους άλλους έναν εαυτό που δεν θα τους αρέσει και πάνω απ’ όλα δεν σας αντιπροσωπεύει.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν επιτρέπετε στα συναισθήματά σας να παίρνουν υπερβολικές διαστάσεις, μπλοκάρετε τη λογική σας. Οι προστριβές και οι εντάσεις με τους άλλους δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα την τύχη σας, ούτε στις συνεργασίες σας ούτε στις προσωπικές σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε μόνο τις ισορροπίες που ξέρετε ότι σας είναι απαραίτητες. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως η τύχη χρειάζεται προσπάθεια και από μέρους σας για να μπορεί να λειτουργεί και αν δεν κινηθείτε προς αυτήν την κατεύθυνση, όλα θα δείχνουν και θα είναι στάσιμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα προκαλέσετε ρήγμα σε μια παλιά φιλία σας. Πολεμώντας χωρίς την απαιτούμενη υπομονή θα κουραστείτε και δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε αργότερα, γιατί να είστε σίγουροι ότι υπάρχει και συνέχεια.

ΛΕΩΝ: Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν θα αφορούν τη γενική κατάσταση, γι’ αυτό πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές. Στην παρούσα φάση θα ήταν λανθασμένη τακτική να είστε μαχητικοί ή απόλυτοι με τους συνεργάτες σας και να προκαλείτε αντιπάθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναζητήστε χρόνο για να απομονωθείτε και να μπορέσετε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ψάξτε βαθιά μέσα σας τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και σας πληγώνει. Στα επαγγελματικά σας εξετάστε προσεκτικά δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΖΥΓΟΣ: Για να αντεπεξέλθετε σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία περιορίστε τον εκνευρισμό σας. Αν ζητηθεί η γνώμη σας για κάποιο θέμα, κάντε το με μεγάλη επιφύλαξη. Σε ανθρώπους που έχουν διαφορετικό σκεπτικό υπερασπιστείτε τις απόψεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην εντυπωσιάζεστε από ανθρώπους που μόλις τους γνωρίσατε. Οταν οι θυσίες που κάνετε δεν εκτιμούνται, πρέπει να τις σταματήσετε το ταχύτερο. Περιφρονήστε την ειρωνική διάθεση κάποιου συνεργάτη σας για να πέσουν στο κενό οι προσπάθειές του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σχέδια χωρίς ρεαλιστικές βάσεις, που καθυστερούν τις εξελίξεις, απαιτείται να τα αποβάλετε τώρα. Ανανεώστε τις σχέσεις που έχετε δει ότι δοκιμάστηκαν και άντεξαν με δόσεις ειλικρίνειας και θέλησης, ώστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις εμπιστοσύνης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν δεν θέλετε να απογοητευτείτε, προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς τουλάχιστον με τον εαυτό σας. Τα απρόοπτα θα σας κυνηγούν και πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία του παρελθόντος για να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παίξετε το παιχνίδι όσων προσπαθούν να ελέγχουν το μυαλό και τις κινήσεις σας. Επιστρατεύστε επιπλέον δύναμη και υπομονή προκειμένου να κρατήσετε κάποιον έλεγχο στη φόρτιση που έχει αρχίσει και δημιουργείται στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεσπάστε τα νεύρα σας σε αυτούς που πρέπει και όχι σε οποιονδήποτε βρίσκετε μπροστά σας. Η διασκέδαση με αγαπημένα πρόσωπα που σας καταλαβαίνουν είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας σήμερα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ