Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παράτησε τις δίκες και έγινε πόρνη!

Η 34χρονη Βραζιλιάνα Κλαούντια ντε Μάρκι άκουσε τη συμβουλή της μητέρας της και έκανε στροφή στη ζωή της ως συνοδός πολυτελείας

Η 34χρονη Βραζιλιάνα Κλαούντια ντε Μάρκι άκουσε τη συμβουλή της μητέρας της και έκανε στροφή στη ζωή της ως συνοδός πολυτελείας 

Ευτυχισμένη με την απόφασή της να εγκαταλείψει τη δικηγορία και τις διαλέξεις στο πανεπιστήμιο για να γίνει συνοδός πολυτελείας δηλώνει η 34χρονη Βραζιλιάνα Κλαούντια ντε Μάρκι. Εκφράζει, μάλιστα, την ευγνωμοσύνη της προς τη μητέρα της, η οποία της έδωσε την ιδέα να κάνει στροφή στην καριέρα της.

ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Η καλλονή από την πόλη Σορίζο υποστήριξε σε πρόσφατη ανάρτηση στο blog της ότι η απόφαση να γίνει πόρνη πολυτελείας στην Μπραζίλια με πελάτες πολιτικούς και επιχειρηματίες «ήταν η καλύτερη της ζωής της».

Ισχυρίζεται ότι κατάφερε να «απελευθερωθεί» από τους άντρες με τη σεξιστική συμπεριφορά τους στον εργασιακό χώρο της και ταυτόχρονα να κερδίσει 94.000 ευρώ την περασμένη χρονιά, ποσό που, όπως σημειώνει, «είναι πολύ μεγαλύτερο από όσα κερδίζουν οι δικηγόροι».

Η Ντε Μάρκι δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μητέρα της, αποκαλύπτοντας ότι τη στηρίζει σε τέτοιο βαθμό που πρόσφατα εγκατέλειψε το πατρικό τους στο Σορίζο και μετακόμισε στην Μπραζίλια για να μείνει μαζί της σε διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Κοινοβούλιο της Βραζιλίας.

059

Σε προηγούμενες αναρτήσεις της η 34χρονη είχε εκμυστηρευτεί ότι η 64χρονη μητέρα της την είχε συμβουλέψει να γίνει συνοδός πολυτελείας, όταν τον Φεβρουάριο του 2016 παρακολούθησε μια σχετική εκπομπή στην τηλεόραση.

Διαλέξεις

Μέχρι τότε η Ντε Μάρκι εργαζόταν σε γνωστό δικηγορικό γραφείο του Σορίζο ως δικηγόρος με ειδίκευση στο Συνταγματικό Δίκαιο, δίνοντας παράλληλα διαλέξεις στη νομική σχολή του τοπικού πανεπιστημίου. Μετά την παρότρυνση της μητέρας της, η 34χρονη άφησε πίσω της έναν αποτυχημένο γάμο και αρκετές μη ευτυχισμένες σχέσεις, μετακομίζοντας στην πρωτεύουσα της χώρας, Μπραζίλια.

Οπως αποκαλύπτει, πλέον έχει δύο με τρεις πελάτες την ημέρα, τους οποίους χρεώνει 140 ευρώ την ώρα ή 610 ευρώ τη βραδιά. Υποστηρίζει ότι είναι επιχειρηματίες ή πολιτικοί, προσθέτοντας ότι πηγαίνει μόνο με πελάτες που έχουν υψηλό επίπεδο μόρφωσης. Διαφημίζοντας δε τις υπηρεσίες της, γράφει ότι είναι πολυοργασμική και λατρεύει το πρωκτικό σεξ.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...