Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Αχαΐα: 38χρονη έγκυος κάηκε ζωντανή μέσα σε καμπίνα φορτηγού

Εγκυος στο τρίτο παιδί της ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μια 38χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας, εγκλωβισμένη μέσα στις φλόγες στην καμπίνα του φορτηγού στο οποίο επέβαινε, όταν εκδηλώθηκε φωτιά! Θύμα αυτής της τραγωδίας ήταν η άτυχη Ασπασία Μπροτζάκη, η οποία επέβαινε μαζί με τα δύο παιδιά της, ηλικίας 7 και 5 ετών, στο φορτηγό που οδηγούσε ο 42χρονος σύζυγός της. Η οικογένεια κατοικεί στην Αμαλιάδα, όμως εργαζόταν σε επιχείρηση Πατρινού ιδιοκτήτη κτημάτων με καλλιέργειες. Το βράδυ της Κυριακής έφυγαν από το Λάππα με κατεύθυνση προς την Αθήνα, προκειμένου να παραδώσουν σαλάτες και άλλα είδη, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Ο 42χρονος κατάφερε να απεγκλωβίσει σώα και αβλαβή τα δύο παιδιά, τα οποία κοιμούνταν σε ένα κρεβατάκι στο πίσω μέρος της νταλίκας. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να σώσει και τη γυναίκα του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έσπασε με τα χέρια του το παρμπρίζ του οχήματος, γέμισε αίματα από τα γυαλιά, αλλά συνέχιζε ώσπου να βγάλει το αγοράκι του από τη φλεγόμενη καμπίνα! Στη συνέχεια, έψαξε την κορούλα του και την έβγαλε κι εκείνη έξω.

Οταν γύρισε για να πάρει και την 38χρονη, δεν κατάφερε να την τραβήξει έξω, γιατί το χέρι της είχε πιαστεί κάπου και είχε εγκλωβιστεί, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ζωντανή μπροστά στα μάτια του συζύγου της και των παιδιών τους.

Στο μεταξύ, άλλη μία τραγωδία συνέβη προχθες το απόγευμα στη Φθιώτιδα, όταν το αυτοκίνητο όπου επέβαινε μια οικογένεια έπεσε σε γκρεμό, στο 2ο χιλιόμετρο Αμφίκλειας – Τιθορέας, και κατέληξε σε χείμαρρο, παρασύροντας και ένα τρέιλερ που είχε μαζί του, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο σκύλος τους, ράτσας λαμπραντόρ.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, το κλιμάκιο της Πολυδρόσου και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία. Υστερα από αρκετή ώρα, οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό τον οδηγό και σοβαρά τραυματισμένες τη σύζυγο και την κόρη του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...