Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Πυρά κατά Μπέντο

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο στόχαστρο ύστερα από τη νέα ήττα. Στήριξη στην ομάδα από τη διοίκηση

Από τον
Χάρη Δάντση

Η προχθεσινή ήττα (0-1) από τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη ήταν ένα ηχηρό «χαστούκι» στον Μπέντο, ο οποίος για ακόμη μία φορά βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών του Ολυμπιακού.

Αποδοκιμασίες και υβριστικά συνθήματα εναντίον του Πορτογάλου συνέθεσαν το σκηνικό στο φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Κυριακής. Εξάλλου, η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε εντός έδρας για το πρωτάθλημα, ύστερα από σχεδόν δυόμισι χρόνια, ενώ η προηγούμενη φορά που γνώρισε δύο σερί ήττες -χωρίς μάλιστα να σκοράρει- ήταν τον Μάιο του 1996.

«Καυτό» πρόγραμμα

Το πρόγραμμα που ακολουθεί για τους «ερυθρολεύκους» είναι «καυτό», με τη διοίκηση της ΠΑΕ, διά στόματος του προέδρου της, να προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στηρίζοντας προπονητή και παίκτες. Με δεδομένο ότι ακολουθούν η ρεβάνς του 0-0 με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και, οι μάχες με την Μπεσίκτας για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ στο μεγάλο Λιμάνι κρίνουν ότι δεν είναι περίοδος για αλλαγές.

Αλλωστε, ο Μπέντο, σε μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν, στην οποία υπέπεσαν σε αρκετά λάθη οι διοικούντες, ενώ αποχώρησαν και παίκτες «κλειδιά», όπως οι Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε, κρατά την ομάδα εντός στόχων. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν… πετάει στα σύννεφα, δίνοντας, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δίκιο στον κόσμο για τις αντιδράσεις του. «Η κατάσταση η σημερινή (σ.σ.: προχθεσινή) είναι ένα χτύπημα για την ομάδα μας και σίγουρα είναι κάτι που θα πρέπει να μας κάνει πιο προσεκτικούς στη συνέχεια» παραδέχτηκε ο 47χρονος τεχνικός του πειραϊκού συλλόγου, προσθέτοντας: «Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει κριτική για την ομάδα μας από τον κόσμο. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος έχει πάθος για την ομάδα και έχει δικαίωμα να το εκφράζει με τον τρόπο του. Γενικότερα με την εικόνα που είδε ο κόσμος, δεν αξίζαμε κάτι άλλο. Εχουμε πολλές μάχες μπροστά μας και θα πρέπει να δουλέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο για να βγούμε νικητές στις μάχες που ακολουθούν».

Στο μεταξύ, ο Ανσαριφάρντ, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τόνισε ότι «ήταν τιμή για μένα η μεταγραφή στον Ολυμπιακό», προσθέτοντας ότι «όταν πήγα στον Πανιώνιο, πολλοί φίλοι και συμπαίκτες μου στην Εθνική γελούσαν».

____

ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΕΛ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ

Απίστευτες καταγγελίες από την ΠΑΕ Λάρισα, που ζητά από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει τις συνθήκες με τις οποίες διεξήχθη το προχθεσινό παιχνίδι Λεβαδειακός ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (39′ Βασιλείου, 57′ πέν. Μιλιάζες – 23′ Κόντε) για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλοί ζητούν, μεταξύ άλλων, «να διερευνηθεί αν είναι αληθές ότι υπήρξε από τις στοιχηματικές εταιρίες φραγή λόγω υψηλού στοιχηματισμού στον άσο δύο ώρες πριν από το παιχνίδι, όπως έχει πανελληνίως διαδοθεί» και «να δουν οι εισαγγελείς και οι δικαστές το βίντεο του αγώνα και να διαπιστώσουν τι έκανε ο ποδοσφαιριστής Κούτρης στο πρώτο γκολ, σε πρώτο και δεύτερο χρόνο, όταν αρχικά άφησε την μπάλα να περάσει “μέσα απ’ το στομάχι του”, αλλά και τι έκανε και ο ποδοσφαιριστής Μπέριος, επίσης στο πρώτο γκολ, δηλαδή πώς άφησε την μπάλα να περάσει κάτω απ’ τα πόδια του, με αποτέλεσμα εκείνη να χτυπήσει απλά στα πόδια του Βασιλείου, που είχε να σκοράρει τρία χρόνια και να καταλήξει στα δίχτυα». Ζήτησαν ακόμη «να ερευνήσουν τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή Κούτρη, ο οποίος χωρίς κανέναν λόγο γκρέμισε τον ίδιο ποδοσφαιριστή που άφησε στο πρώτο γκολ να κάνει ό,τι έκανε, ώστε να καταλογιστεί το πέναλτι που απέφερε τη νίκη του Λεβαδειακού και με το οποίο γέλασε όλη η Ελλάδα».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα αποτελέσματα Βέροια – Ατρόμητος 0-1 (89′ Ντιγκινί), Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 3-0 (24′, 51′ Γιακουμάκης, 63′ Μουνάφο), Κέρκυρα – Παναιτωλικός 0-0.

____

ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

Πάρτι… τίτλου μετά το ιστορικό διπλό (έπειτα από 51 χρόνια) του Πανιωνίου στην έδρα του Ολυμπιακού στήθηκε στη Νέα Σμύρνη. «Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές» φώναζαν εκστασιασμένοι οι (περίπου 500) υποστηρικτές των «κυανερύθρων», αποθεώνοντας την αποστολή κατά την επιστροφή στη βάση της. Οι Σιώπης, Φούντας, Κόρμπος ανέλαβαν ρόλο… οργανωτών δίνοντας το σύνθημα «…μας πήρες τα μυαλά, ρε Πανιώνιε», ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν πίστευαν στα μάτια τους με τα όσα έβλεπαν μπροστά τους το βράδυ της Κυριακής. Την αποθέωση γνώρισε και ο «τιμονιέρης» της ομάδας Βλάνταν Μιλόγεβιτς, από τον οποίο οι οπαδοί ζήτησαν να οδηγήσει το σύνολό του στη νίκη και κόντρα στην ΑΕΚ την προσεχή αγωνιστική. «Πιστεύω στη δουλειά μας και τα παιδιά δουλεύουν πολύ κάθε μέρα. Είναι ευχάριστα αυτά που γίνονται και για εμάς και για τους οπαδούς του Πανιωνίου. Εμείς διασκεδάζουμε κάθε παιχνίδι, ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Στον αθλητισμό υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και οι παίκτες μου είναι. Είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί με αυτά τα παιδιά. Εκτός από την ποδοσφαιρική αξία τους, έχουν και πολύ καλό χαρακτήρα όλοι» δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου.

t5gw5eg 1

«Πραγματικά αυτές οι στιγμές είναι απερίγραπτες, τόσο συγκινητικές που εμείς οι παίκτες δεν θέλουμε να σταματήσει ποτέ αυτό το συναίσθημα που μας δημιουργείται. Μας πήρες τα μυαλά, ρε Πανιώνιε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας» δήλωσε ο αμυντικός των «κυανερύθρων» Βαγγέλης Οικονόμου, με τον σκόρερ της προχθεσινής αναμέτρησης Γιώργο Μασούρα να προσθέτει: «Την έχουμε δει τη βαθμολογία. Στόχος μας είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ». Εξάλλου, ο Πανιώνιος βρίσκεται στο -7 από την κορυφή. Παρ’ όλα αυτά στην πλατεία γίνονται… όνειρα για κατάκτηση του τίτλου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...