Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 1 Μαρτίου

ΛΕΩΝ: Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω του καθενός.

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε την υπερβολή στις κινήσεις και τις αντιδράσεις σας, εάν θέλετε οι προοπτικές των σχέσεών σας να είναι αισιόδοξες. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις, μην κάνετε ανοίγματα, γιατί προβλέπεται να ξεφεύγετε και να χάνετε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε τα λάθη σας, αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας κάνουν υποκειμενικούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευκαιρίες και οι προοπτικές επαγγελματικής καταξίωσης θα είναι σαφώς περισσότερες, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε την επανάστασή σας. Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και συζητήσεις που γίνονται με κλειστά χαρτιά στον εργασιακό χώρο, γιατί αλλιώς θα βρεθείτε εσείς εκτεθειμένοι αντί των άλλων. Ακούστε τον οργανισμό σας και μην αγχώνεστε προσπαθώντας να πετύχετε περισσότερα.

ΛΕΩΝ: Τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας σπρώξουν στο να χάσετε τον έλεγχο και να παραφερθείτε σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η βασική αιτία θα εντοπίζεται στα διαφορετικά πιστεύω του καθενός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η οικειότητα που έχετε και η καλή θέληση των άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματα που έχει ο καθένας τον κάνει να θέτει διαφορετικές αξίες για ένα πράγμα. Εάν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Τροποποιήστε τον επαγγελματικό προσανατολισμό και επαγγελματισμό σας, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη. Από το να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, κάντε κάτι για να τις βελτιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι πριν σας καταβάλει και πάλι το άγχος της καθημερινότητας. Αντιμετωπίστε τις επιφυλάξεις των άλλων με κατανόηση και αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από στριμώγματα και να ανανεωθείτε εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ό,τι σας είναι άχρηστο. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί μόνο έτσι θα ξεχωρίσετε τι σας συμφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και συμφερόντων. Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας θα πετύχετε περισσότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα. Συντονιστείτε με τις συνθήκες που επικρατούν και δείτε θετικά τις εξελίξεις της ζωής σας.

ΙΧΘΥΣ: Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση πριν πάρετε αποφάσεις για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων. Βρείτε καινούργιους τρόπους δράσης, για να απομακρυνθείτε από χαοτικές καταστάσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ