Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ο «τελευταίος χορός» για Μαζωνάκη και Δελόγκα!

Χώρισαν Γιώργος Μαζωνάκης και Μαρία Δελόγκα! Η απόφασή της να χορέψει σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας έφερε τη ρήξη στη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή

Χώρισαν Γιώργος Μαζωνάκης και Μαρία Δελόγκα! Η απόφασή της να χορέψει σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας έφερε  τη ρήξη στη σχέση της με τον δημοφιλή τραγουδιστή

Ποιος Ησαΐας; Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Μαρία Δελόγκα χόρεψαν πρόσφατα τον… τελευταίο χορό της σχέσης τους! Το περασμένο Σάββατο η χορεύτρια έλαμψε διά της απουσίας της από το μεγάλο φινάλε του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς, όπου εμφανιζόταν.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Παρούσες το συγκεκριμένο βράδυ ήταν οι δύο αδελφές του τραγουδιστή, η Βάσω και η Μαρία, αλλά και καλοί φίλοι του, όπως ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς. Η Μαρία όμως πουθενά!

Να σημειωθεί ότι η όμορφη χορεύτρια είχε γιορτάσει τη φετινή Πρωτοχρονιά στο ίδιο μαγαζί με τους γονείς του «Μαζώ», Μανώλη και Κλειώ, και τις αδελφές του. Τότε όλοι… προφήτευαν πως δεν θ’ αργούσαν οι γαμήλιες ανακοινώσεις. Τελικά, αντί για το χαρμόσυνο μαντάτο, έφτασε στα αυτιά μας η δυσάρεστη είδηση του χωρισμού.

Οπως μάθαμε, η ρήξη ανάμεσά τους ήρθε όταν εκείνη αποφάσισε να χορέψει σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, κάτι που ο Μαζωνάκης δεν ενέκρινε. Ομως η Μαρία επέμεινε στην απόφασή της να δουλέψει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν προστριβές μεταξύ τους και να οδηγηθούν τελικά στον χωρισμό.

«Κόκκινες» γραμμές

Οσοι, μάλιστα, ξέρουν καλά τον Γιώργο λένε πως είναι ένας άντρας που γίνεται χαλί να τον πατήσεις, αλλά έχει κάποιες «κόκκινες γραμμές». Προφανώς, η πρώην σύντροφός του πέρασε μία από αυτές.

f3 166

Θυμίζουμε ότι το ειδύλλιο του «Μαζώ» με τη σέξι Μαρία αποκαλύφθηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο κι αφού οι δυο τους ήταν ήδη ζευγάρι επί τέσσερις μήνες. Μάλιστα, ο καλλιτέχνης είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έχει βρει επιτέλους τη σύντροφο της ζωής του. Ο ίδιος βέβαια διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν την ίδια περίοδο ότι η Μαρία είχε μείνει έγκυος.

Το σίγουρο είναι ότι η όμορφη χορεύτρια είχε δεθεί με την οικογένεια του Γιώργου και έκανε συχνά παρέα με τις δύο αδελφές του, οι οποίες τη συμπαθούσαν ιδιαίτερα. Σημειώνεται ότι η Μαρία σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ της Αθήνας και είχε πάρει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision το 2012, ως χορεύτρια του συγκροτήματος Cassiopeia. Με τον Γιώργο Μαζωνάκη πάντως γνωρίζονταν επαγγελματικά από το 2012.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...