Διπλό «χτύπημα» σε Κρυονέρι – Μέγαρα!

Τα χρηματοκιβώτια της αλλαντοβιομηχανίας ΒΙΚΗ και εταιρίας δομικών υλικών «έβαλε στο μάτι» η σπείρα

Τα χρηματοκιβώτια της αλλαντοβιομηχανίας ΒΙΚΗ και εταιρίας δομικών υλικών «έβαλε στο μάτι» η σπείρα

Το εορταστικό τριήμερο της Αποκριάς εκμεταλλεύτηκαν τα μέλη της συμμορίας με τα χρηματοκιβώτια για να «χτυπήσουν» δύο εταιρίες!

Από τον Θεοδόση Π. Πάνου

Αυτή τη φορά οι κακοποιοί διέρρηξαν την αλλαντοβιομηχανία ΒΙΚΗ στο Κρυονέρι και μια επιχείρηση δομικών υλικών στα Μέγαρα, αρπάζοντας άγνωστα χρηματικά ποσά από τα χρηματοκιβώτιά τους.

Η διάρρηξη στη βιομηχανία αλλαντικών έγινε αντιληπτή χθες στις 6.20 το πρωί, όταν οι υπάλληλοι του λογιστηρίου πήγαν στα γραφεία της εταιρίας στο Κρυονέρι, προκειμένου να πιάσουν δουλειά, αλλά διαπίστωσαν με έκπληξη ότι άγνωστοι είχαν τρυπώσει στον χώρο και είχαν αδειάσει το χρηματοκιβώτιο!

Σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι αστυνομικοί, οι κακοποιοί μπήκαν στην επιχείρηση από την κεντρική πόρτα της βιομηχανίας, την οποία διέρρηξαν. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο λογιστήριο, όπου βρήκαν το χρηματοκιβώτιο της βιομηχανίας.

Δεν το «σήκωσαν»

Ωστόσο, οι δράστες δεν «σήκωσαν» το βαρύ αντικείμενο, αλλά το παραβίασαν, και μάλιστα με τρόπο αριστοτεχνικό. Στη συνέχεια, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Ανάλογα χαρακτηριστικά παρουσιάζει και η διάρρηξη που έγινε σε μεγάλη επιχείρηση δομικών υλικών στα Μέγαρα. Και σε αυτή την περίπτωση οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα της επιχείρησης και στη συνέχεια βρέθηκαν στα γραφεία του λογιστηρίου, όπου διέρρηξαν επί τόπου το χρηματοκιβώτιο και άρπαξαν χρηματικό ποσό.

Το χτύπημα διαπιστώθηκε μόλις χθες το πρωί, όταν οι υπάλληλοι του λογιστηρίου πήγαν στα γραφεία τους και βρήκαν την πόρτα του χρηματοκιβωτίου ανοιχτή.

Υπενθυμίζεται ότι στα προηγούμενα χτυπήματά της η συμμορία με τα χρηματοκιβώτια συνήθιζε να εισβάλλει σε επιχειρήσεις και να αναγκάζει με τη βία τους εργαζομένους ή τους ιδιοκτήτες να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια.

Σε μια προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες των Αρχών, οι κακοποιοί φαίνεται πως άλλαξαν μεθοδολογία και, αντί για ένοπλες ληστείες, κάνουν σιωπηρές διαρρήξεις, πάντα όμως με στόχο τα… αγαπημένα τους χρηματοκιβώτια. Σε κάθε περίπτωση πάντως η συμμορία έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ιδιοκτητών επιχειρήσεων στην Αττική και στους γύρω νομούς.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ