Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Τα «φλας» στα δύο outsiders που έκλεψαν την παράσταση

Η προφητική δήλωση του «σελεμπριτοχτυπημένου» λογιστή που μπέρδεψε τους φακέλους των νικητών

Η προφητική δήλωση του «σελεμπριτοχτυπημένου» λογιστή που μπέρδεψε  τους φακέλους των νικητών

Ο λογιστής που δουλεύει στην εταιρία PricewaterhouseCoopers εδώ και 32 χρόνια έδειχνε 1 374τρισευτυχισμένος που η εταιρία του τού ανέθεσε για άλλη μια φορά την αποστολή να μεταφέρει τους φακέλους με τους νικητές των Οσκαρ.

Πόζαρε στο κόκκινο χαλί, αλλά αυτό δεν του αρκούσε. Ακόμα και στα παρασκήνια, όπου έβγαζε με τη συνάδελφό του τους φακέλους, ο 57χρονος Μπράιαν Κάλιναν δεν σταμάτησε να τραβά selfies, προφανώς για να μπορεί να τις δείχνει στα τρία παιδιά του και στην 52χρονη γυναίκα του Αντρεα. Αν και επρόκειτο για την τέταρτη φορά, δεν χόρταινε τα φώτα. Το χαμόγελο, όμως, του μεγαλοστελέχους της PricewaterhouseCoopers πάγωσε όταν αντιλήφθηκε ότι ο Γουόρεν Μπίτι έκανε την επικών διαστάσεων γκάφα στην ιστορία των Οσκαρ επειδή ο ίδιος του είχε δώσει λάθος φάκελο.

Ο «μοιραίος» άνθρωπος των Οσκαρ, τον οποίο η εταιρία του παρουσίαζε από το twitter το βράδυ των βραβείων ως «σωσία του Ματ Ντέιμον», σε συνέντευξή του σε περιοδικό του πανεπιστημίου Cornell, από το οποίο είχε αποφοιτήσει, καυχιόταν για την πρόσβαση που είχε στους διασήμους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Σάμιουελ Τζάκσον είχε φωτογραφία του στο κινητό του. «Εχω πιάσει ψιλή κουβέντα με τον Μπράντ Πιτ, την Αντζελίνα Τζολί, την Τζένιφερ Γκάρνερ, την Κέιτ Χάντσον, την Γκόλντι Χον κ.λπ.

Το να βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους μέσα σε μια ώρα είναι μοναδική εμπειρία» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Ο Κάλιναν, ωστόσο, έκανε την πιο προφητική δήλωση της ζωής του λίγο πριν από τη φετινή τελετή απονομής στη «Huffington Post». Οταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα λάθους, δήλωσε ότι, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ στην 88χρονη ιστορία των Οσκαρ, αν συμβεί, «θα φροντίζαμε να ακουστεί το όνομα του σωστού νικητή πολύ γρήγορα». Τελικά και το λάθος έγινε και το «πολύ γρήγορα» σε όρους τηλεοπτικού χρόνου φάνηκε αιώνας.

Από τη φυλακή βρέθηκε ως τουρίστας στην πρώτη σειρά του Dolby Theatre και «ψάρεψε» κουμπάρο-σταρ

3 164

Χειροφίλησε όλες τις κυρίες της σοουμπίζ που κάθονταν στην πρώτη σειρά του Dolby Theatre, ενώ οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω του για αρκετά λεπτά στη μεγαλύτερη ίσως βραδιά της βιομηχανίας του κινηματογράφου.
Ο Γκάρι από το Σικάγο, ο τουρίστας που δεν άφησε στιγμή το σελφοκόνταρο και τη γυναικεία τσάντα που κρατούσε, ούτε όταν ο Ντένζελ Ουάσινγκτον σηκώθηκε για να τον χαιρετήσει ως δήθεν μέλλων κουμπάρος του, αποκαλύπτεται ότι τρεις ημέρες πριν από την τελετή έβγαινε για πρώτη φορά από τη φυλακή, όπου εξέτισε εικοσαετή ποινή για μια σειρά από κακουργήματα.

4 86

O Γκάρι Αλαν Κόε και η αρραβωνιαστικιά του Βίκι Βάινις, που έκλεψαν την παράσταση όταν ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ κάλεσε ένα γκρουπ τουριστών να μπει μέσα στην τελετή εν αγνοία του, όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ του ABC7, είδαν μέσα σε λίγα 24ωρα τη ζωή τους να αλλάζει, στην κυριολεξία, κινηματογραφικά. Μιλώντας στο τοπικό ειδησεογραφικό σάιτ του Σικάγο, ο Κόε παραδέχθηκε ότι ήταν φυλακισμένος, ωστόσο δεν διευκρίνισε για ποιον λόγο. Αποκάλυψε ότι ενώ βρισκόταν στη φυλακή είχε την τύχη να γνωρίσει την αρραβωνιαστικιά του και τον Θεό.

«Τελικά οι αλλαγές είναι πιθανές. Είναι θλιβερό να είσαι στη φυλακή για 20 χρόνια και να μην μπορείς να είσαι πατέρας στα παιδιά σου ή παππούς στα εγγόνια σου. Ξέρεις τι μου είπε σήμερα ο γιος μου, φίλε μου, και παραλίγο να βάλω τα κλάματα; Είπε ότι είναι περήφανος για μένα. Το να ακούω τα παιδιά μου να λένε κάτι τέτοιο σημαίνει τα πάντα για μένα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κόε, που μπορεί τελικά να μην έχει κουμπάρο τον Ουάσινγκτον, όπως είπε για πλάκα ο Κίμελ, αλλά είχε δημόσια πρόταση κουμπαριάς από τον ηθοποιό της σειράς «Blackish», τον Αντονι Αντερσον.

Οι πρωταγωνιστές του «Moonlight», τα νέα πρόσωπα της καμπάνιας του Calvin Klein

esr 0103 020 cmyk

Λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή βράβευσή τους στα Οσκαρ, οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Moonlight» έγιναν επισήμως τα πρόσωπα της νέας διαφημιστικής εκστρατείας της σειράς εσωρούχων του οίκου Calvin Klein. Επιλογή μάλλον όχι τυχαία, αφού η πλοκή της ταινίας αφορά τις δυσκολίες ενός άντρα αφρικανικής καταγωγής να ομολογήσει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Σας παρουσιάζουμε τη νέα διαφημιστική εκστρατεία για την άνοιξη του 2017, στην οποία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Μαχερσάλα Αλί, Τρεβάντε Ρόουντς, Αστον Σάντερς και Αλεξ Χίμπερτ» έγραψε στην ιστοσελίδα του στο facebook ο οίκος, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Σε αυτές ο βραβευμένος με Οσκαρ Β’ Αντρικού Ρόλου 43χρονος Μαχερσάλα Αλί αναδεικνύει τους κοιλιακούς του βγάζοντας την μπλούζα του και φορώντας εσώρουχο της εταιρίας, ενώ ο 27χρονος Ρόουντς ποζάρει ημίγυμνος ξαπλωμένος σε πολυθρόνα. Ο 21χρονος Σάντερς έχει ξαπλώσει νωχελικά σε καναπέ, ενώ ο 12χρονος Χίμπερτ είναι ο μοναδικός που φοράει μπλούζα σε όλες τις φωτογραφίες.

«Μεγαλώνεις και νομίζεις ότι έχεις καταλάβει κάποια πράγματα, αλλά αυτοί οι νεαροί μού θυμίζουν την αξία του να ανακαλύπτεις πράγματα» δήλωσε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ο Αλί, αναφερόμενος στους συμπρωταγωνιστές του. «Μου θυμίζουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αν δεν ξέρεις τα πάντα για τη ζωή» εξήγησε.

Πάντως, οι πρωταγωνιστές του «Moonlight» είχαν σχεδόν προαναγγείλει τον νέο τους ρόλο στην καμπάνια του οίκου – τη δεύτερη που υπογράφει ο σχεδιαστής Ραφ Σίμονς από τον προηγούμενο Αύγουστο, οπότε ανέλαβε τα ηνία του δημιουργικού τμήματος-, αφού όλοι τους, με μοναδική εξαίρεση τον Αλί, παρουσιάστηκαν στο κόκκινο χαλί των Οσκαρ φορώντας δημιουργίες του οίκου Calvin Klein.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...