Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ: Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες, που μπορούν να σας βλάψουν σε βάθος χρόνου. Μη δυσκολέψετε τη ζωή σας αναλαμβάνοντας οικονομικά ρίσκα, που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσουν. Εάν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται, μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψίες.

ΚΡΙΟΣ: Η καλή σας διάθεση θα αρχίσει πάλι να χαλάει και η νευρικότητά σας θα εκδηλώνετε με αυστηρή κριτική προς τους άλλους. Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε και σας κρατούν μακριά από την επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε τον σωστό τρόπο να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας. Μην κάνετε μεγάλα έξοδα, τα οποία δεν θα μπορείτε να καλύψετε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν. Πράξτε το με ήρεμο τρόπο, και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση. Κάντε συγχρονισμό των ενεργειών σας με εκείνες των συνεργατών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συζητήστε χωρίς αναβολές, γιατί ό,τι δεν λέτε γι’ αυτά που σας ενοχλούν γίνεται απωθημένο. Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει εγωισμός. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας.

ΛΕΩΝ: Ψάξτε βαθύτερα τις προοπτικές της σχέσης σας, δείχνοντας περισσότερη ειλικρίνεια – ακόμα και αν αυτό σας πονάει. Για να μην μπερδευτείτε, μην αφήσετε κανέναν να επέμβει στην προσωπική σας ζωή, όσο και αν έχει καλές προθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δυσάρεστες σκέψεις είναι σίγουρο ότι δεν θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα. Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που γίνονται και αφορούν άτομα τα οποία δεν είναι παρόντα. Προσεγγίστε με λιγότερη πίεση τον σύντροφό σας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για τους δυο σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες, που μπορούν να σας βλάψουν σε βάθος χρόνου. Μη δυσκολέψετε τη ζωή σας αναλαμβάνοντας οικονομικά ρίσκα, που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσουν. Εάν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται, μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε από το να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις. Λειτουργείστε με βάση τις συγκυρίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Χωρίς να ελέγξετε τα δεδομένα, μη βιαστείτε να εφαρμόσετε κάποια σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα άτομα της οικογένειάς σας θα γίνουν η αιτία να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας. Διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει επειγόντως να τακτοποιηθούν. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις που επικρατούν, χωρίς να το παρακάνετε έχοντας απαιτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε πιο ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι σε αυτά που ζητάτε και θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν. Ανασυγκροτηθείτε για να κερδίσετε τον χρόνο που έχετε χάσει κάνοντας άσκοπα πράγματα. Ανανεώστε τις ιδέες σας και μην αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με συντηρητισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αποφεύγετε να δείτε κατάματα την πραγματικότητα, γιατί δεν θα κερδίσετε τίποτα. Μη δίνετε λαβές με τη συμπεριφορά σας σε παρασκηνιακούς τύπους που παραμονεύουν. Εξετάστε τις λεπτομέρειες προτού προβείτε σε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και σας καθηλώνουν στο παρελθόν με αρνητικές σκέψεις. Ο αγώνας σας θα δικαιωθεί, μόνο αν καταλάβετε τις ουσιαστικές ανάγκες και των άλλων.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ