Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αγκαλιά και στο τελευταίο «αντίο»

Σκηνές από αρχαία τραγωδία στην Πτολεμαΐδα! Ενα φέρετρο ζήτησε ο πατέρας, που είδε σύζυγο και γιο να καίγονται στο τροχαίο με την Πόρσε

Σκηνές από αρχαία τραγωδία στην Πτολεμαΐδα! Ενα φέρετρο ζήτησε ο πατέρας, που είδε σύζυγο και γιο να καίγονται στο τροχαίο με την Πόρσε 

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε χθες στην Πτολεμαΐδα, όπου σε κλίμα οδύνης ο τραγικός Υπάτιος Πατμάνογλου κήδεψε τη γυναίκα του και το μονάκριβο παιδί τους που έχασε μέσα σε μια στιγμή, στο φοβερό τροχαίο της Κυριακής που «πάγωσε» το πανελλήνιο. Τα φέρετρα δεν ήταν δύο αλλά ένα, αφού ο 41χρονος ζήτησε η Αποστολία και ο Παυλάκης του να ταφούν αγκαλιά, για να παραμείνουν για πάντα μαζί!

Από την Εύα Παπαδάτου

Το θέαμα, συγκλονιστικό, και τα λόγια, λίγα, για να περιγράψουν τις σκηνές που έμοιαζαν να έχουν βγει από αρχαία τραγωδία, με τον μαυροφορεμένο σύζυγο και πατέρα να σέρνει τα βήματά του υποβασταζόμενος από συγγενείς, με φανερά τα σημάδια που του προκάλεσε η φονική έκρηξη στο κεφάλι.

f2 14918923 10210342055482736 1022400305741542112 o

Κοιτούσε σαν χαμένος το πλήθος που είχε πάει στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης για να πει το τελευταίο «αντίο» στην 33χρονη Αποστολία και στον δυόμισι ετών Παυλάκη, απαντούσε στον κόσμο που του εξέφραζε τα συλλυπητήριά του ψελλίζοντας λίγες λέξεις, ενώ πίσω του ακολουθούσαν συντετριμμένοι οι συγγενείς.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη παρουσία του μητροπολίτη Πρεσπών και Εορδαίας Θεόκλητου και ομάδας ιερέων.

Στεκόταν αμίλητος

Σε όλη τη διάρκεια της τελετής ο 41χρονος, που είδε τη σύζυγό του και το παιδί του να καίγονται μέσα στο αυτοκίνητό του (ό,τι είχε απομείνει μετά τη σφοδρή σύγκρουση με την Πόρσε που οδηγούσε ο γιος του Mr Jumbo, ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης), στεκόταν αμίλητος, με το βλέμμα του καρφωμένο στις φωτογραφίες των αγαπημένων του που βρίσκονταν πάνω στο μοναδικό φέρετρο.

Ενα λουλούδι στη μνήμη της νεαρής μητέρας και του γιου της, που άφησαν την τελευταία πνοή τους στην άσφαλτο, στο τροχαίο που σημειώθηκε στο 83ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, άφησαν δεκάδες άνθρωποι από την Αθήνα, το Αμύνταιο και τη Φλώρινα.
Από τα μάτια των συγγενών της άτυχης Αποστολίας Παπαδοπούλου έτρεχαν ποτάμι τα δάκρυα, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι έχασαν με τόσο βίαιο και απότομο τρόπο κόρη και εγγονό. Στην ίδια άθλια ψυχολογική κατάσταση και οι συγγενείς του Υπάτιου, που προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στον 41χρονο.

Με 250 χιλιόμετρα στο πάρκινγκ της κόλασης!

vlcsnap 2017 02 27 17h57m27s560

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων για τις συνθήκες του φρικτού τροχαίου στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο οποίο βρήκαν τραγικό θάνατο ο 24χρονος γιος του Mr Jumbo, Γιώργος Βακάκης, ο κολλητός του φίλος αλλά και η 33χρονη μητέρα με το μόλις δυόμισι ετών αγοράκι της.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα στοιχεία και προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων που θα ρίξουν φως στο θανατηφόρο τροχαίο της Θήβας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Βλέπουν και ξαναβλέπουν τα βίντεο από τις κάμερες της Νέας Οδού, προκειμένου να καταλήξουν στην ταχύτητα με την οποία κινούνταν η Πόρσε και τι συνέβη μερικές εκατοντάδες μέτρα προτού το πολυτελές αυτοκίνητο χάσει τον έλεγχο και σε μια ξέφρενη πορεία εμβολίσει το σταθμευμένο Χόντα Σιβίκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης με συνοδηγό τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο κατέγραψαν αρκετές από τις 64 κάμερες που «βλέπουν» την εθνική οδό από τη Μεταμόρφωση μέχρι τη Λαμία.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως σε κάποια σημεία το όχημα άγγιζε ιλιγγιώδεις ταχύτητες της τάξεως των 250 χιλιομέτρων την ώρα και μάλιστα κινούμενο όχι πάντα στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

f8 705051 10151157826962683 1065394936 o

Καταγράφοντας τους χρόνους από τα διόδια της εθνικής οδού μέχρι το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος, οι αναλυτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μέσος όρος ταχύτητας της Πόρσε πλησίαζε τα 190 χιλιόμετρα την ώρα.
Ηδη ξεκίνησε η διαδικασία διορισμού πραγματογνωμόνων από την πλευρά της Τροχαίας, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ορίσει πραγματογνώμονες και η οικογένεια Βακάκη.

Γράμμα στη μητέρα του άτυχου συνοδηγού
trqwef

Με ένα «κείμενο θλίψης και ευγνωμοσύνης», όπως το αποκαλεί ένας αρχιφύλακας, απευθύνεται στη μητέρα του συνοδηγού της μοιραίας Πόρσε Ανδρέα Γεωργακόπουλου (φωτό), ο οποίος σκοτώθηκε την Κυριακή στο πολύνεκρο τροχαίο που σόκαρε την Ελλάδα. Ο αρχιφύλακας Νίκος Μπαλούρδος γνώρισε τη μητέρα του άτυχου 25χρονου, όταν εκείνη ως παιδίατρος – νεογνολόγος έσωσε το παιδί του, το οποίο γεννήθηκε πρόωρα.

Μεταξύ άλλων, στο κείμενο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο bloko, αναφέρει: «Ο γιος μου, σαράντα μέρες νωρίτερα και με ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών. Εκεί, συνάντησε τον φύλακα άγγελό του, μια λεπτοκαμωμένη, γλυκιά αλλά συνάμα δυναμική γυναίκα, άριστη επαγγελματία, που του έσωσε τη ζωή (…) Αυτή η κυρία ονομάζεται Μπούζα Ελένη και δυστυχώς “έχασε” το δικό της παιδί στο σοβαρό τροχαίο».


04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...