Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Killer στις πιάτσες των ταξί!

Κηφισιά: Μανιακός δολοφόνησε 52χρονο επαγγελματία οδηγό, ενώ πριν από 20 ημέρες είχε τραυματίσει και έναν 32χρονο συνάδελφό του

Τον τρόμο έχει σκορπίσει στις πιάτσες των ταξί ο μανιακός οπλοφόρος που προχθές τη νύχτα δολοφόνησε εν ψυχρώ έναν 52χρονο επαγγελματία οδηγό, ενώ πριν από 20 ημέρες είχε τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι έναν 32χρονο συνάδελφό του.

ΑΠO ΤΟΝ
ΘΕΟΔOΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κράτησαν ως εφτασφράγιστο μυστικό το πρώτο χρονικά περιστατικό, καθώς αμέσως κατάλαβαν πως πρόκειται για έναν «serial killer», ο οποίος πυροβολεί με μετασκευασμένο όπλο αερίου, που το έχει μετατρέψει σε πυροβόλο όπλο με διαμέτρημα 22 χιλιοστών.

Η υπόθεση με τον μανιακό δολοφόνο αποκαλύφθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά, όπου βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος επαγγελματίας μέσα στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, λίγα μέτρα πιο πέρα είχε σημειωθεί η πρώτη επίθεση του δράστη, με τον τραυματισμό του 32χρονου ταξιτζή.

Λίμνη αίματος

Τον άτυχο 52χρονο βρήκε ο οδηγός ενός λεωφορείου που εκτελούσε το τελευταίο δρομολόγιο της Τρίτης στην περιοχή της Κηφισιάς. Ο οδηγός επιχείρησε να στρίψει στην οδό Χ. Τρικούπη από την οδό Κοκκιναρά, αλλά αυτό ήταν αδύνατον, καθώς ένα ταξί είχε σταματήσει πάνω στη στροφή. Οταν ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε από το όχημα να δει τι συμβαίνει, αντίκρισε τον 52χρονο ακίνητο πάνω στο τιμόνι, μέσα σε λίμνη αίματος.

Οπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο άτυχος άντρας είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση στη δεξιά κροταφική χώρα. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο δολοφόνος πυροβόλησε τον άτυχο οδηγό την ώρα που το ταξί ήταν σε κίνηση και ενώ ο ίδιος καθόταν στο δεξί πίσω κάθισμα του οχήματος, στο οποίο είχε επιβιβαστεί προφανώς προσποιούμενος τον πελάτη.

Ο ιατροδικαστής που πραγματοποίησε τη νεκροτομή στη σορό του άτυχου οδηγού βρήκε πως στο κρανίο του είχαν σφηνωθεί δύο βολίδες από 22άρι πιστόλι, ενώ οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από τον τόπο του εγκλήματος δύο κάλυκες των 22 χιλιοστών, τον έναν μέσα από το ταξί και τον δεύτερο σε απόσταση 10 μέτρων από το όχημα. Επίσης, στην τσέπη του θύματος βρέθηκαν 200 ευρώ, γεγονός που δείχνει πως το κίνητρο δεν ήταν η ληστεία, αλλά η δολοφονία από έναν killer που στοχεύει επαγγελματίες οδηγούς.

Η πρώτη επίθεση του μανιακού οπλοφόρου είχε σημειωθεί -επίσης ξημερώματα- πριν από περίπου 20 ημέρες στην οδό Μαυρομιχάλη, στην Κηφισιά, δηλαδή μόλις τρεις δρόμους μακριά από το σημείο της προχθεσινής δολοφονίας. Σε εκείνο το περιστατικό το θύμα της επίθεσης, ένας 32χρονος οδηγός, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, αλλά επέζησε.

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ο ταξιτζής ανέφερε ότι ο δράστης εμφανίστηκε ως πελάτης και του ζήτησε να τον μεταφέρει από τη Νέα Ερυθραία στην οδό Χ. Τρικούπη, στην Κηφισιά. Ανυποψίαστος, ο 32χρονος οδήγησε προς τον προορισμό του, αλλά όταν έφτασε στην οδό Μαυρομιχάλη, αισθάνθηκε ένα δυνατό κάψιμο πίσω από το αυτί και ζαλάδα. Μάλιστα ζήτησε από τον πελάτη να τραβήξει το χειρόφρενο, γιατί ο ίδιος αδυνατούσε, καθώς έχανε τις αισθήσεις του.

Αρπαξε τα κλειδιά

Ο πελάτης, εν προκειμένω ο μανιακός killer, τράβηξε το χειρόφρενο και στη συνέχεια βγήκε από το όχημα, αφού πρώτα άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν έκπληκτοι πως στο κρανίο του, πίσω από το δεξί αυτί, είχε σφηνωμένες τρεις βολίδες από σφαίρες!

Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι πίσω από τις δύο επιθέσεις κρύβεται ο ίδιος δράστης, με τη διαφορά ότι η πρώτη επίθεση ήταν ουσιαστικά ένας πειραματισμός του μανιακού killer με το μετασκευασμένο όπλο του. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έχουν σαφείς ενδείξεις πως ο μανιακός χτυπά τα fwaerfgθύματά του με όπλο, το οποίο έχει μετατρέψει από πιστόλι κρότου σε πυροβόλο όπλο πλήρους λειτουργίας. Το γεγονός πως το πρώτο παρ’ ολίγον θύμα δεν άκουσε πυροβολισμούς, παρά αισθάνθηκε μόνο κάψιμο και ζαλάδα, δείχνει πως το όπλο είχε ήδη υποστεί μετατροπή, που όμως δεν ήταν πλήρως λειτουργική. Ομως η προχθεσινή επίθεση δείχνει πως ο μανιακός ολοκλήρωσε τελικά τη μετατροπή του όπλου, το οποίο δοκίμασε πάνω στον άτυχο 52χρονο.

Νέα Ιωνία: Συγκλονισμένοι ο γιος και η σύζυγος του θύματος αλλά και οι γείτονες

Ενας άνθρωπος του μόχθου και του μεροκάματου… Αυτός ήταν ο 52χρονος οδηγός που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που δούλευε για να βγάλει τα προς το ζην. Ο γιος του και η γυναίκα του δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί: ότι από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το στήριγμά τους. Στη γειτονιά του, στη Νέα Ιωνία, όλοι μιλούν για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που «έλεγε καλημέρα ακόμη και σε αγνώστους».

e4wrtfgwergf 1Ο γιος του μίλησε στην «Espresso» για τον χαμό του πατέρα του. Η συγκίνησή του ήταν μεγάλη και το βλέμμα του κάπως «χαμένο», καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι δολοφονήθηκε με αυτόν τον τρόπο ο άνθρωπος που λάτρευε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο. «Εβγαινε βραδινές ώρες για δουλειά για να κάνει καλύτερο μεροκάματο. Τι να σας πω… Είμαι συντετριμμένος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το πράγμα. Σας παρακαλώ, μη με ενοχλείτε άλλο. Εγώ και η μάνα μου είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε αυτό που μας έχει συμβεί» μας είπε χαρακτηριστικά.

Οι γείτονές του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασε τη ζωή του ο άτυχος οδηγός ταξί. e4wrtfgwergf 2«Ηταν το καλύτερο παιδί. Δεν είχε προκαλέσει ποτέ κανένα πρόβλημα στη γειτονιά. Το είχε δύο χρόνια το ταξί και έβγαινε κυρίως βράδυ» ανέφερε η κυρία Τούλα, που μένει στο διπλανό διαμέρισμα.

Από τη μεριά του, ακόμη ένας φίλος του άτυχου οδηγού ταξί, ο Νίκος Αρβανιτόπουλος, που διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων απέναντι από το σπίτι του, σημείωσε ότι ο 52χρονος πήγαινε αρκετά συχνά στο συνεργείο και πως ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. «Σήμερα το πρωί έμαθα ότι πυροβολήθηκε το βράδυ. Ηταν πολύ καλό παιδί, ήσυχος, παιδί της γειτονιάς. Πέσαμε από τα σύννεφα το πρωί που το μάθαμε. Ηταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ενας γείτονας από δίπλα ήρθε και μας είπε ότι δολοφονήθηκε κάπου στην Κηφισιά, σε ένα στενάκι».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...