Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου & ο Χρήστος Μενιδιάτης στο Fix Live

Εδώ και πολλά χρόνια, η Θεσσαλονίκη αποτελεί το επίκεντρο της νυχτερινής διασκέδασης. Μπορεί, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, να μην διαθέτει πληθυσμό ισάξιο με αυτόν της Αθήνας ώστε να μπορεί να διατηρήσει τα νυχτερινά μαγαζιά για αρκετούς μήνες, όμως το διάστημα που τα πιο επιτυχημένα σχήματα της χρονιάς επισκέπτονται την συμπρωτεύουσα, το βορειοελλαδίτικο κοινό δημιουργεί πανδαιμόνιο βάζοντας φωτιά στην διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλα αυτά συμβαίνουν κάθε χρόνο με την είσοδο της άνοιξης. Φτάσαμε και φέτος στο συγκεκριμένο σημείο όπου οι πιο δημοφιλής καλλιτέχνες, μετά από την εκπληκτική σεζόν που σημείωσαν στην Αθήνα, ετοιμάζουν βαλίτσες για να βρεθούν και πάλι μπροστά στο πιο θερμό κοινό της χώρας. Ένα από τα πιο αγαπημένα σχήματα της φετινής χρονιάς ήταν αυτό του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο, με Νατάσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη. Οι δύο τραγουδιστές ένωσαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και ο συνδυασμός τους αποδείχθηκε μαγικός με τους θαυμαστές και των δύο να συρρέουν στο κέντρο κάθε εβδομάδα προκειμένου να απολαύσουν το μοναδικό τους πρόγραμμα. Η μεγάλη τους επιτυχία έδειξε από νωρίς πως ο δρόμος τους, στο τέλος της σεζόν, θα ήταν ανηφορικός και έτσι ακριβώς έγινε. Πριν από λίγες μέρες ήρθε και  η επίσημη ανακοίνωση πως το σχήμα θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη στα τέλη Μαρτίου για να συνεχίσει τις εμφανίσεις του. Ο χώρος που θα τους φιλοξενήσει αυτή τη φορά θα είναι το FIX LIVE, ένα από τα πιο γνωστά αλλά και ιστορικά νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας. Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και το μόνο που απομένει είναι να οριστεί και η ακριβής ημερομηνία έναρξης, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα. 

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – FIX LIVE 2017

H Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκίνησε την πορεία της στην μουσική από τα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του χώρου οι οποίοι αμέσως διέκριναν το ταλέντο της και της έδειξαν τον δρόμο της επιτυχίας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε πολύ γρήγορα στην δισκογραφία και από τους πρώτους της κιόλας δίσκους ο κόσμος αγάπησε τα τραγούδια της και σιγά σιγά την ανέδειξε σε μια από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της χώρας. Μέσα στα, σχεδόν 20,χρόνια που βρίσκεται στην κορυφή η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει πάντα να βρίσκεται κοντά στο κοινό της συμπρωτεύουσας που ήταν και το πρώτο που της χάρισε την αναγνώριση. Σχεδόν κάθε χρόνο φροντίζει να κάνει μερικές εμφανίσεις εκεί. Την φετινή χρονιά θα βρίσκεται και πάλι εκεί και μάλιστα σε έναν από τους αγαπημένους της χώρους, το FIX LIVE. Στο πλευρό της θα βρίσκεται και πάλι, όπως και στην Αθήνα, ο Χρήστος Μενιδιάτης και από τα τέλη Μαρτίου οι δυο τους θα βάλουν φωτιά στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ – FIX LIVE 2017

O Χρήστος Μενιδιάτης πραγματοποίησε φέτος μια ακόμα σπουδαία συνεργασία. Για πρώτη φορά στην καριέρα του βρέθηκε στην σκηνή του κέντρου Φωταέριο ενώ παράλληλα ένωσε την φωνή του με αυτήν της Νατάσας Θεοδωρίδου, επίσης για πρώτη φορά. Ο συνδυασμός τους αποδείχθηκε απόλυτα εύστοχος αφού οι υπέροχες φωνές τους σε συνδυασμό με τις μεγάλες τους επιτυχίες οδήγησε σε ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Οι δύο καλλιτέχνες πολύ σύντομα θα βρεθούν και στην Θεσσαλονίκη όπου από την σκηνή του FIX LIVE θα αναλάβουν να διασκεδάσουν και το κοινό της συμπρωτεύουσας κάτι το οποίο, όπως έχουν αποδείξει αμφότεροι στο παρελθόν, το γνωρίζουν πολύ καλά. 

FIX LIVE 2017

To FIX LIVE ετοιμάζεται φέτος  για μια μεγάλη επανασύνδεση. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία έχει χαρίσει μαγικές στιγμές στο παρελθόν από την πίστα του κέντρου, επιστρέφει  με ένα πρόγραμμα πιο ανεβαστικό από ποτέ. Φυσικά, μεγάλο μερίδιο ευθύνης σε αυτό φέρει και ο Χρήστος Μενιδιάτης ο οποίος αποτελεί για φέτος το άλλο της μισό επί σκηνής. Οι εμφανίσεις τους στην πίστα του FIX live Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν στα τέλη Μαρτίου, με την ανυπομονησία του κοινού να έχει ήδη χτυπήσει κόκκινο. 

theodoridou menidiatis thessaloniki

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...