Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δάκρυα οργής στη δίκη του Αλβανού συζυγοκτόνου που απήγαγε τον γιο του

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε, χθες, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η δίκη του 35χρονου Αλβανού

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε, χθες, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η δίκη του 35χρονου Αλβανού που κατηγορείται ότι σκότωσε, πέρυσι τα Φώτα, στην Ορμύλια Χαλκιδικής, την 41 ετών εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια πήρε τον έναν από τους δύο ανήλικους γιους τους, με τον οποίο περιπλανιόταν επί 18 ημέρες σε μα προσπάθεια να αποφύγει τη σύλληψη.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που εξετάστηκαν από το δικαστήριο ήταν οι γονείς και ο αδελφός της άτυχης Λέλας Μαυρομάτη, όπως επίσης μια Βρετανίδα φίλη του ζευγαριού που κατέθεσε για το παρελθόν του κατηγορουμένου.

Τη δικαστική αίθουσα «πάγωσε» η κατάθεση της Μαρίας Μαυρομάτη, της μάνας της αδικοχαμένης Λέλας, που δολοφόνησε ο πρώην σύζυγός της Κλοντ Λέσι.

Με λυγμούς περιέγραψε στο δικαστήριο τον εφιάλτη που έζησε αντικρίζοντας νεκρή την κόρη της και όσα ακολούθησαν τις επόμενες 18 ημέρες που διήρκεσαν οι αγωνιώδεις αναζητήσεις για τον εντοπισμό του γαμπρού της, ο οποίος κρατούσε τον τετράχρονο γιο του Φοίβο.

Η μάρτυρας μετέφερε στο δικαστήριο περιστατικό που έγινε την παραμονή της βάφτισης των εγγονών της, όταν ο κατηγορούμενος άρπαξε τη Λέλα και την έσυρε στο μπαλκόνι, επιχειρώντας να την πετάξει κάτω.

Μάρτυρας

Ως οξύθυμο χαρακτήρα περιέγραψε τον κατηγορούμενο και ο αδελφός της άτυχης γυναίκας. Εκανε αναφορά σε ένα συμβάν με εργάτη στο φυτώριο της οικογένειας, όπου εργάζονταν όλοι, τον οποίο ο 35χρονος επιχείρησε να χτυπήσει με κασμά και στη συνέχεια έψαχνε να τον βρει κρατώντας όπλο. Ο κατηγορούμενος πήρε τον λόγο και ρώτησε γιατί ο μάρτυρας δεν κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό. Εκείνος απάντησε: «Διότι τότε ήσουν γαμπρός μας».

Οταν ο 35χρονος επανήλθε, ρωτώντας εάν τώρα δεν είναι γαμπρός, ο μάρτυρας αποκρίθηκε «τώρα είσαι ο φονιάς της αδελφής μου», προκαλώντας ρίγος στο ακροατήριο. Στο δικαστήριο κατέθεσε και η αδερφή της Λέλας Μαυρομάτη, που υποστήριξε ότι ο συζυγοκτόνος δεν πήρε το παιδί μαζί του από αγάπη, «αλλά επειδή ήθελε να το χρησιμοποιήσει σαν ανθρώπινη ασπίδα».

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε και μια Βρετανίδα που φιλοξένησε τον κατηγορούμενο, όταν εκείνος, σε νεαρή ηλικία, ζούσε στη Βρετανία. Η ίδια ανέφερε ότι η 41χρονη Λέλα τής εμπιστεύτηκε πως είχαν καβγάδες.

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 16 Μαρτίου.

ΝΙΚΟΣ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗΣ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...