Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Πασχάλης: Σκηνές ροκ για τη διατροφή του παιδιού!

Νέα δικαστική κόντρα του Πασχάλη Αρβανιτίδη και της Ουρανίας Τουτουντζή, καθώς ο τραγουδιστής δεν εκπληρώνει τις υποχρεώσεις προς το παιδί του

Ραντεβού στα δικαστήρια είχαν για ακόμα μία φορά ο Πασχάλης Αρβανιτίδης με την Ουρανία Τουτουντζή, μητέρα τού εκτός γάμου και αναγνωρισμένου με δικαστική απόφαση παιδιού του.

Από τη
Νικολία Σιμονέτη

Τον Δεκέμβριο του 2014 είχε γραφτεί το τελευταίο επεισόδιο στην πολύχρονη κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών ως προς την πατρότητα του 13χρονου σήμερα αγοριού, με το Τριμελές Εφετείο Αθηνών να «δείχνει» οριστικά ως πατέρα του τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ωστόσο, από την απόφαση αυτή απορρέουν υποχρεώσεις για τον Πασχάλη Αρβανιτίδη, τις οποίες -σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού- δεν εκπληρώνει.

Ασφαλιστικά μέτρα

Ετσι, το πρωί της Τετάρτης οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων έπειτα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Ουρανία Τουτουντζή σχετικά με τη διατροφή.

Η ίδια ήταν παρούσα στο δικαστήριο, ενώ από την πλευρά του Πασχάλη εμφανίστηκε η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη, η οποία κατέθεσε και ως μάρτυρας στην υπόθεση.

«Δεν υπάρχουν χρήματα. Σε καφέ μπαρ τραγουδάει ο Πασχάλης. Μια εμφάνιση έκανε το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε μεγάλο κέντρο, αλλά η δουλειά απέτυχε. Ηταν στην Αθηναΐδα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από αυτή τη δουλειά.

Περισσότερα από 200 ευρώ τον μήνα δεν μπορούμε να καταβάλουμε για διατροφή» είπε φανερά εκνευρισμένη στο δικαστήριο η Αλίκη Αρβανιτίδη. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων υπήρξε αρκετή ένταση στη δικαστική αίθουσα, με την πρόεδρο να κάνει αρκετές φορές παρατήρηση προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να αποκατασταθεί η ηρεμία.

Η 52χρονη κοινωνιολόγος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη καθώς ο τραγουδιστής δεν ήταν -σύμφωνα με την ίδια- συνεπής στην υποχρέωση καταβολής διατροφής του παιδιού του. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι εκείνος δεν είναι σε θέση να καταβάλει το συμφωνημένο ποσόν και ζητά να μειωθεί προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί. Τον λόγο πλέον έχει το δικαστήριο, που μέσα στο επόμενο δίμηνο θα εκδώσει την απόφασή του.

Προσφυγή

Η τελευταία πράξη στα οκτώ ως τότε χρόνια ανελέητης διαμάχης μεταξύ των δύο πλευρών γράφτηκε προ τριετίας, όταν ο Πασχάλης έπαιξε το τελευταίο χαρτί του στη μάχη για το DNA. Τότε είχε προσφύγει κατά της υπ’ αριθμόν 431/2010 απόφασης του Αρείου Πάγου καταθέτοντας αίτηση αναψηλάφησης.
Στην αίτησή του προέβαλε ως λόγο ότι την πραγματογνωμοσύνη δεν έκανε ο γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος αλλά άλλος από το εργαστήριό του, που υπογράφει τα αποτελέσματα. Ωστόσο, το δικαστήριο απέρριψε τον βασικό ισχυρισμό του και χαρακτήρισε την αίτηση αβάσιμη αλλά και εκπρόθεσμη, αφού έκρινε ότι ο Πασχάλης Αρβανιτίδης άφησε να παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να προσβάλει την απόφαση.

Οι σχέσεις των δύο αντιδίκων βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί εδώ και 11 χρόνια. Μετά την αποκάλυψη του 2008 από την Ουρανία Τουτουντζή ότι ο τραγουδιστής είναι πατέρας του παιδιού της, ακολούθησαν δεκάδες μάχες σε δικαστικές αίθουσες, με τον Πασχάλη να έχει πάντα στο πλευρό του τη σύζυγό του Αλίκη Αρβανιτίδη. Η Ουρανία Τουτουντζή έφτανε πάντα στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της, ενώ ποτέ δεν αντάλλαζαν κουβέντα.

Το τεστ DNA και η βροχή ενστάσεων

Η διαμάχη ξεκίνησε με τον Πασχάλη Αρβανιτίδη να ασκεί αγωγή κατά της αναγνώρισης της πατρότητας του παιδιού της Ουρανίας Τουτουντζή.

Στη συνέχεια εκδόθηκε η πρώτη απόφαση που διέταξε τη διεξαγωγή τεστ DNA. Η περιβόητη εξέταση που διενέργησε ο γενετιστής Κωνσταντίνος Πάγκαλος έδειξε ότι πατέρας του παιδιού είναι ο γνωστός τραγουδιστής.

Αμέσως μετά ακολούθησε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκανε δεκτή την αγωγή της 49χρονης, δεχόμενη το αποτέλεσμα του DNA. Ο τραγουδιστής τότε άσκησε έφεση, η οποία απορρίφθηκε ως αβάσιμη. Σε ακόμη μία προσπάθεια να προσβάλει τις προηγούμενες αποφάσεις, άσκησε και αίτηση αναίρεσης, η οποία επίσης απορρίφθηκε από τον Αρειο Πάγο, ενώ ως έσχατο όπλο του κατέθεσε αίτηση αναψηλάφησης κατά της απόφασης του Εφετείου Αθηνών, που δεν έγινε επίσης αποδεκτή.

Στο μεταξύ μεσολάβησαν και άλλα δικαστήρια, με κεντρικό πρόσωπο αυτή τη φορά την Αλίκη Αρβανιτίδη, που είχε βρεθεί στο εδώλιο για συκοφαντική δυσφήμηση της Ουρανίας Τουτουντζή αλλά και του γενετιστή Κωνσταντίνου Πάγκαλου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...