Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Θρίλερ» πριν από το ταξίδι για το Κίεβο!

Για κακόβουλη υποκλοπή κάνει λόγο η ΕΡΤ μετά το διαδικτυακό ανέβασμα του υποψήφιου κομματιού «This is love» στον ελληνικό τελικό της Δευτέρας

Για κακόβουλη υποκλοπή κάνει λόγο η ΕΡΤ μετά το διαδικτυακό ανέβασμα του υποψήφιου κομματιού «This is love» στον ελληνικό τελικό της Δευτέρας 

«Υπήρξε κακόβουλη υποκλοπή. Συνεχίζουμε κανονικά για τον ελληνικό τελικό της Δευτέρας». Αυτό δήλωσαν στην «Espresso» κύκλοι της ΕΡΤ, μετά τη σύσκεψη που έγινε χθες προκειμένου να αποφασιστεί αν τελικά το ένα από τα τρία υποψήφια τραγούδια της Demy (φωτό), που διέρρευσε στο διαδίκτυο, θα ακυρωθεί ή όχι.

Από την ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Το «θρίλερ» με την ελληνική συμμετοχή ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης όταν ένα demo του χορευτικού κομματιού «This is love» άρχισε να κυκλοφορεί στο YouTube, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα η κρατική τηλεόραση, ώστε να αποφασιστεί αν θα το αποκλείσουν ή όχι από τον ελληνικό τελικό.

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος και γιατί «ανέβασε» το τραγούδι, το οποίο έφτασε τα 533 views, όση ώρα παρέμεινε «στον αέρα». Υστερα από πολύωρη σύσκεψη, οι υπεύθυνοι κατέληξαν στο ότι δεν υπάρχει θέμα αποκλεισμού και έτσι οι τηλεθεατές θα το ακούσουν κανονικά την ερχόμενη Δευτέρα, στην έκτακτη εκπομπή για την επιλογή του κομματιού που θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο.

Κανένα νομικό θέμα

«Δεν υπάρχει νομικό θέμα με τη διαρροή που να μας αναγκάζει να αποκλείσουμε το τραγούδι. Είναι η ίδια καλλιτέχνις και ο ίδιος δημιουργός, οπότε πάμε κανονικά για τον τελικό» μας είπε συνεργάτης της ΕΡΤ και συνέχισε: «Το κομμάτι δεν έχει πρόβλημα νομιμότητας, σύμφωνα με την EBU, αφού δεν έχει κυκλοφορήσει νωρίτερα και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου προς πώληση, άρα δεν γίνεται παράβαση του κανονισμού».

Υστερα από τις απαιτούμενες ενέργειες το video κατέβηκε από το YouTube, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι θερμόαιμοι fans της Eurovision έχουν βρει τρόπους να το ακούσουν, μέσα από άλλες πλατφόρμες.

Παρουσίαση

Το τραγούδι με την υπογραφή του Δημήτρη Κοντόπουλου στη μουσική και των John Ballard και Romy Papadea στους στίχους θα ολοκληρωθεί την Κυριακή και θα παρουσιαστεί μαζί με τα άλλα δύο υποψήφια κομμάτια «Angels» και «When the morning comes around» τη Δευτέρα στις 22.00, στη σπέσιαλ εκπομπή της ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Αντώνη Λουδάρο και την Ελενα Μπουζαλά. Αλλωστε, παρόμοια περιστατικά διαρροών είχαν συμβεί και στο παρελθόν.

Το 2005 είχε διαρρεύσει το κομμάτι «The light in our soul» που είχε γράψει ο Κώστας Μπίγαλης για την Ελενα Παπαρίζου με αποτέλεσμα να απορριφθεί. Επίσης, το 2010 το κομμάτι της Κατερίνας Αυγουστάκη έχασε το δικαίωμα συμμετοχής, αφού κι αυτό αποκαλύφθηκε νωρίτερα στο διαδίκτυο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...