Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

Μύρωνας – Ησαΐας στο «Mama’s»

Ο Ματιάμπα μιλάει για την guest εμφάνισή του (μαζί με τον Στρατή) στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Daddy cool»

Ο Ματιάμπα μιλάει για την guest εμφάνισή του (μαζί με τον Στρατή) στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Daddy cool»

Πώς χαλαρώνει ένας «Daddy cool»; Ακούγοντας Ησαΐα Ματιάμπα και Μύρωνα Στρατή! Μια πολύ ρομαντική guest εμφάνιση θα κάνουν οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην επιτυχημένη κομεντί του ANT1.

Φίλοι στη ζωή αλλά και στο τραγούδι, το καλλιτεχνικό δίδυμο, που «καίει» καρδιές στον Σταυρό του Νότου και στις ανά την Ελλάδα περιοδείες του, θα φέρει μια άλλη νότα στο σίριαλ της σεναριογράφου Τίνας Καμπίτση και του σκηνοθέτη Νίκου Ζαπατίνα.

Μάλιστα, και οι δυο χαίρονται που θα γίνουν κομμάτι των περιπετειών του Μάξιμου (Θανάσης Τσαλταμπάσης) και του Μήτσου (Λευτέρης Ελευθερίου), αφού τους συγκεκριμένους ηθοποιούς τούς συμπαθούν ιδιαίτερα και τους έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές σε θεατρικές παραστάσεις.
Ωστόσο, η τύχη έως σήμερα δεν τα έχει φέρει έτσι ώστε να συνεργαστούν σε κάποια μουσική θεατρική παράσταση ή σε τηλεοπτική παραγωγή.

Σε μια εβδομάδα, όμως, η κλακέτα θα χτυπήσει στο Θησείο και ο Μύρωνας με τον Ησαΐα θα βρεθεί στο ζαχαροπλαστείο «Mama’s», μπαίνοντας έτσι στη ζωή της Στέλλας (Βασιλική Τρουφάκου), της Νίνας (Ιωάννα Πηλιχού) και των άλλων ηρώων του σίριαλ.

«Για τον Μύρωνα ξέρω ότι θα είναι η πρώτη του guest εμφάνιση κι αυτό μπορεί να τον αγχώνει» λέει ο Ησαΐας Ματιάμπα και συνεχίζει: «Θα έχει όμως εμένα μαζί του κι αυτό φτάνει και περισσεύει (γέλια). Πέραν της πλάκας τώρα, ο Μύρωνας θα έχει καθοδήγηση από μένα, αλλά δεν νομίζω ότι θα τη χρειαστεί, αφού διαθέτει από μόνος του έναν μοναδικό αέρα. Εξάλλου, δεν θα ενσαρκώσουμε κάποιον ρόλο, αλλά τους εαυτούς μας».

Στον Ησαΐα Ματιάμπα αρέσει πολύ η τηλεόραση και δη η μυθοπλασία. «Σαν guest star έχω λάβει μέρος στις σειρές “504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας”, “Επτά θανάσιμες πεθερές”, “Πολυκατοικία”, “Τρίχες”. Θυμάμαι ότι στις “Πεθερές” είχα υποδυθεί έναν Τούρκο το 1821 και στην “Πολυκατοικία” έναν Βραζιλιάνο. Πολύ γέλιο. Ωραία είχα περάσει και στις “Τρίχες”. Εκεί γνώρισα τον σπουδαίο δημιουργό Αλέξανδρο Ρήγα που μου έδωσε φέτος μια φοβερή εμπειρία: τη συμμετοχή μου στο μαγικό μιούζικαλ “Ωραία μου κυρία” με την αξιολάτρευτη Δήμητρα Ματσούκα.

Η θεατρική παράσταση κλείνει την αυλαία της στις 19 Μαρτίου και η μουσική παράσταση στον Σταυρό του Νότου στις 18 του μήνα. Μετά με τον Μύρωνα θα ανεβούμε στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, η μουσική, η υποκριτική και ο χορός είναι η δύναμη και η χαρά μου. Το νιώσατε κι από τη συμμετοχή μου στο “Dancing with the stars”» καταλήγει.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...