Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τάραξαν τα «ήρεμα νερά» της Βουλής

Η συνάντηση του Μ. Κόνσολα με τη Μαρία Κορινθίου, τη συγγραφέα-ξαδέλφη της Αναστασία και τον Αϊβάζη

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η συνάντηση του Μ. Κόνσολα με τη Μαρία Κορινθίου, τη συγγραφέα-ξαδέλφη της Αναστασία και τον Αϊβάζη

Αστραψαν τα φλας, όχι όλων, αλλά μόνο της στήλης μας, χθες στη Βουλή για τους ηθοποιούς Γιάννη Αϊβάζη και Μαρία Κορινθίου, η άφιξη των οποίων στο Κοινοβούλιο τάραξε τα… ήρεμα νερά.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου με την ξαδέλφη της (από τη Ρόδο) συγγραφέα book korinthiouΑναστασία Κορινθίου επισκέφθηκαν στη Βουλή τον Ροδίτη βουλευτή Μάνο Κόνσολα, με σκοπό να συζητήσουν την προώθηση πολιτιστικών δραστηριοτήτων στα νησιά μας, τόσο στα Δωδεκάνησα όσο και στις Κυκλάδες.
«Πέρα από τα φλας, η δική μας ζωή είναι η τέχνη και ο πολιτισμός» δήλωσε στη στήλη ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης.

Το λαμπερό ζευγάρι «δένει», όπως χαρακτηριστικά μας είπαν, τουλάχιστον τρία νησιά, αφού η Μαρία Κορινθίου κατάγεται από την Τήνο, η ξαδέλφη της από τη Ρόδο και ο Γιάννης Αϊβάζης θα γυρίσει το καλοκαίρι ταινία στην Αμοργό, με θέμα την ιστορία του νησιού έτσι όπως αυτή περιπλέκεται γύρω από το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας.

Ηταν φυσικό η παρουσία τους να αναστατώσει τη Βουλή, ενώ ακόμη και ο αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου Νικήτας Κακλαμάνης, που είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί τους, έμαθε από τον ηθοποιό ότι ανεβάζει στις 9 Μαρτίου το θεατρικό έργο «Ο Κύκλος», όπου πρωταγωνιστεί ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η όμορφη (χωρίς ίχνος make up) Μαρία Κορινθίου κάλεσαν τον αντιπρόεδρο και τους βουλευτές φίλους τους στην πρεμιέρα του έργου τους.

«Τα πήρε» ο Καμμένος  για τον Καραμανλή

4065139

«Τα πήρε στο κρανίο» χθες στη Βουλή ο πολύ καλοντυμένος υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος.

Με γκρι μαντιλάκι στο πέτο, ομοιόχρωμο με τη γραβάτα του, εμφανίστηκε στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και μόλις άκουσε τον Θανάση Θεοχαρόπουλο της ΔΗΜ.ΑΡ. να τον κατηγορεί ότι υπηρέτησε την κυβέρνηση Καραμανλή, του απάντησε φωνάζοντας δυνατά: «Είμαι περήφανος που υπηρέτησα την κυβέρνηση Καραμανλή. Δεν είστε σε θέση να πιάνετε εσείς στο στόμα σας τον Καραμανλή».

Ο Πάνος Καμμένος σε έντονο ύφος συνέχισε να απευθύνεται στον Θανάση Θεοχαρόπουλο, λέγοντάς του: «Κάτσε κάτω ρε, κάτσε κάτω! Eίστε οι απόγονοι του Σμπώκου, του Τσοχατζόπουλου, του Παπαντωνίου και του Σημίτη, και να μην ξαναπιάσετε στο στόμα σας τον Καραμανλή».
Εντυπωσιακό πάντως ήταν και το γεγονός ότι μαντιλάκια στο πέτο φορούσαν στα υπουργικά όλοι οι συνεργάτες του Πάνου. Εκτός από γραμμή Αμυνας, πήραν και γραμμή κομψότητας, φαίνεται!

Στον Πανάγιο Τάφο σε κλίμα κατάνυξης

loverdos salmas

Μαγεμένη αναχώρησε από τα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή της Βουλής, που βρέθηκε στον Ναό της Αναστάσεως και ενημερώθηκε για τις εργασίες συντήρησης και αναστήλωσης που βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι Ελληνες βουλευτές εντυπωσιάστηκαν από τον Πανάγιο Τάφο.
«Ηταν η πιο σημαντική επίσκεψη στη ζωή μου. Απερίγραπτα συναισθήματα για τον Πανάγιο Τάφο του Χριστού στον Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα» μας είπε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος συμπλήρωσε: «Εστω και μια φορά στη ζωή του ο καθένας πρέπει να βρεθεί εκεί. Η λογική δεν μπορεί ούτε να αποδώσει ούτε να ερμηνεύσει την εμπειρία».

Εξαλλος ο Θύμιος

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος του ΣΑΤΑ, με ωραίο μπορντό παντελόνι, εμφανίστηκε χθες στη Βουλή για να συνεισφέρει σε νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών που αφορά και τα ταξί.

Μιλώντας, όπως πάντοτε, έξω από τα δόντια, ήταν έξαλλος με τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών του περιστατικού με τον άτυχο ταξιτζή που δολοφονήθηκε από άγνωστο στην Κηφισιά, καθώς κατά τη γνώμη του αυτό κάνει κακό στον κλάδο: «Σπείρει φόβο και πανικό στους ταξιτζήδες, εγείρει κάποια μυαλά δολοφονικά να μιμηθούν τέτοιες πράξεις, ενώ απλώνει το θέμα, καθώς αυτός που το έκανε μπορεί τώρα να αλλάξει περιοχή και να μην μπορούν να τον εντοπίσουν».

Τα ταξί στην Ελλάδα είναι περισσότερα από 26.000, ενώ μόνο στην Αθήνα 40.000 άνθρωποι απασχολούνται σε αυτά, μας είπε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, που είναι επίσης στα κάγκελα και με τη Ν.Δ. για τη θέση της σε σχέση με την εφαρμογή Uber, υπέρ της οποίας τάχθηκε το κόμμα που υποστηρίζει ο Θύμιος Λυμπερόπουλος. «Εγώ τα είπα στον Κυριάκο. Με το που το είπαν αυτό δημόσια, έχασαν τα ταξί» είπε.

(!)

img 2935

Στην τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας της Ελπίδας στον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των ΧΙ Παγκόσμιων Χειμερινών Αγώνων Special Olympics και δήμαρχο του Σλάντμινγκ Τζόρντεν Γουίντερ βρέθηκε χθες το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι αγώνες αρχίζουν σε λίγες ημέρες στην Αυστρία. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO και πρόεδρος της Τιμητικής Επιτροπής των Special Olympics Hellas, η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη (φωτό).

img 2937Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου έκλεισε εννέα ευτυχισμένα, όπως η ίδια μας είπε, χρόνια γάμου με τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη. Χθες είχαν την επέτειό τους. Να ζήσετε, Νάντια.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...