Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4-5 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και τις υποδείξεις των άλλων για να διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύετε και ίσως να…

ΚΡΙΟΣ: Αρκετό κομμάτι της μέρας θα σας είναι κουραστικό, αλλά δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, μια που οι υπόλοιπες ημέρες θα προσφέρονται για δράση σε όλα τα επίπεδα. Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αλλά υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δεν σας φταίνε.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές και τις συναισθηματικές συναλλαγές σας και να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν, για να βγείτε και εσείς κερδισμένοι. Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε ή μην αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και τις υποδείξεις των άλλων για να διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύετε και ίσως να μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στον οικονομικό σας τομέα. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας.

ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο και να πάψετε να είστε τόσο ανήσυχοι. Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα σας και επιδιώξτε ανοδικά βήματα παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, όμως χωρίς να το παίζετε αρχηγοί, κάτι που θα περιπλέξει τα πράγματα. Απολαύστε τη ζωή και ό,τι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στον συναισθηματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεστε σε θέματα που δεν οδηγούν πουθενά. Η σιγουριά που νιώθετε και η συμπαράσταση των άλλων θα είναι αυξημένες και έτσι δεν θα χάσετε τον έλεγχο στον οικονομικό σας τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με πρακτικό μυαλό, θα καταφέρετε να έχετε απολαβές και να έχετε σιγουριά στα σχέδιά σας, αλλά και να αποφύγετε τις υποσχέσεις που δεν έχουν αντίκρισμα. Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ό,τι δεν σας ικανοποιεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώστε λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας για να ανοίξετε καινούργιους δρόμους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε, υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και καλυτερεύστε σχέσεις με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον. Μη χάνετε τον χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και στη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε, αν επιμείνετε μόνο στο πρώτο, για να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και απαισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές, παρεξηγήσεις και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία, είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους. Προτού ξεκινήσετε μια διαφορετική απασχόληση, διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...