Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Γόνοι εφοπλιστών «έχουν ταλέντο»!

Παιδιά ισχυρών οικογενειών, που εντυπωσιάζουν με το ταλέντο τους στον χορό, στη μουσική και στο τραγούδι!

Είναι πλούσιοι, διάσημοι και λατρεύουν τη μουσική. Είτε ως χόμπι είτε ως κύρια απασχόληση, εντυπωσιάζουν φίλους και αγνώστους με τις επιλογές τους αλλά και τις επιδόσεις τους σε τραγούδι ή performing.

Ο λόγος για παιδιά εφοπλιστών τα οποία έχει κερδίσει ο καλλιτεχνικός δρόμος, ανεξάρτητα από τα επιχειρηματικά βάρη που καλούνται να σηκώσουν. Το θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τις προ ολίγων ημερών συναυλίες του Διονύση Σαββόπουλου στο gazARTE με την Κατερίνα Πολέμη στο πλευρό του. Κόρη του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη και ανιψιά του Αδαμάντιου Πολέμη, στα 22 της κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο της άλμπουμ.

Ομως, και η ξαδέρφη της Αλίνα Πολέμη, η οποία -σε αντίθεση με την Κατερίνα- έχει εμπλακεί ενεργά στη ναυτιλία, είναι κατά ομολογία των φίλων της εξαιρετική dj.

4rferf 1

Αναγνωρισμένος dj είναι, δε, και ο γιος του Ντίνου και της Λίας Μαρτίνου Νικόλας Μαρτίνος, που έχει πλέον πετυχημένη διαδρομή κρατώντας το πηδάλιο της οικογενειακής ναυτιλιακής Thenamaris. Ομως, και η ξαδέρφη του Νικόλα Τσάκου, Μαρία, έχει καλλιτεχνική φλέβα , καθώς, αν και δικηγόρος, ασχολήθηκε από νωρίς και με 54tgwetetτο ραδιόφωνο, και μάλιστα με τον δικό της σταθμό, το Amagi Radio. Καλλιτεχνικό προφίλ απέκτησε και η Λουκία Λαιμού, κόρη του εφοπλιστή Μάρκου Λαιμού, που ασχολήθηκε με τον χορό. Μεταξύ άλλων, έχει συμμετάσχει και στην παράσταση «Ο Scooby Doo και το φάντασμα του πειρατή», που είχε ανέβει πριν από μερικά χρόνια με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Badminton.

Ομως, τα χρήματα σίγουρα βοήθησαν τους επιγόνους αυτούς να ξεκινήσουν τη διαδρομή τους στον χώρο της τέχνης και της επικοινωνίας. Η Κατερίνα Πολέμη, για παράδειγμα, που κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο στα 22 της χρόνια, το έκανε με τη δική της δισκογραφική. Ο τίτλος του άλμπουμ της Κατερίνας είναι χαρακτηριστικός: «Spread the Music, Not the Name». Ομως, είναι πλέον ιδιαίτερα επιτυχημένη, αυτόφωτη και χαίρει εκτιμήσεως από καταξιωμένους συναδέλφους της, όπως ο Σαββόπουλος, δίπλα στον οποίο τραγούδησε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η Κατερίνα γεννήθηκε στο Λονδίνο από μητέρα Βραζιλιάνα. Τα μαθητικά της χρόνια τα πέρασε ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η πρώτη της επαφή με τη μουσική έγινε σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς από τα τέσσερά της έκανε μαθήματα πιάνου, ενώ και στην οικογένειά της σχεδόν όλοι έπαιζαν κιθάρα.

Χαμηλό προφίλ

Η ξαδέρφη της Αλίνα μαζί με τον πατέρα της Αδάμ και τον αδελφό της Λεωνίδα «τρέχουν» τη ναυτιλιακή New Shipping. Παντρεμένη με τον Ηλία Κουλουκουντή, η Αλίνα είναι δημοφιλής στους κύκλους των djs ενώ δεν λείπει από τα μεγάλα γεγονότα της ναυτιλίας ούτε από το γραφείο της οικογενειακής ναυτιλιακής.

4rferf 2Τέλος, ο Νικόλας Μαρτίνος, που συμμετέχοντας πλέον στη διοίκηση της Thenamaris έχει αποδείξει ότι διαθέτει το… DNA της επιχειρηματικότητας, το οποίο μοιράζεται η οικογένειά του, φαίνεται ότι δεν έχει ένα άλλο γονίδιο: αυτό που διασφαλίζει το χαμηλό προφίλ και την αποστροφή στη δημοσιότητα, κάτι που χαρακτηρίζει τον πατέρα του Ντίνο. Και αυτό διότι, ενώ οι υπόλοιποι στην οικογένεια (θείοι, αδέλφια και ξαδέλφια) είναι πρακτικά… αόρατοι για τα media, ο Νικόλας έχει γράψει ιστορία στα νότια προάστια με πάρτι, εξόδους και μεγάλες στιγμές στα πλατό της μουσικής.

Του αρέσουν η Μύκονος, το Island, το Salon de Bricolage και να βάζει ο ίδιος μουσική ως dj σε δικά του -και όχι μόνο- events. Ο Νικόλας είναι, δε, και ο ίδιος πολύ καλός μουσικός και έχει συχνά φιλοξενηθεί ως guest dj σε μεγάλα events του εξωτερικού, όπως στο Μαϊάμι και αλλού. Ολα αυτά, βέβαια, περνούν πλέον στο παρελθόν, καθώς, παντρεμένος πια με την Ελένη Προκοπίου και manager της ναυτιλιακής, έχει απολέσει τον ελεύθερο χρόνο που διέθετε παλιά.

Τalk show (!) από την ανιψιά του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου

Η Μαρία Τσάκου (φωτό πάνω), κόρη του Ηλία Τσάκου, του αδελφού του ζωντανού θρύλου της ποντοπόρου καπετάν Παναγιώτη Τσάκου, φέρει το ίδιο όνομα με την πολύ γνωστότερη ξαδέρφη της, την αείμνηστη Μαρία Τσάκου (έφυγε ξαφνικά από τη ζωή προ πενταετίας, αφήνοντας πίσω της παρακαταθήκη ένα πλούσιο φιλανθρωπικό έργο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό). Ικανό στέλεχος των οικογενειακών ναυτιλιακών επιχειρήσεων, η Μαρία έχει δουλέψει κοντά σε κορυφαίους παράγοντες του ομίλου, έχει όμως και εβδομαδιαίο talk show στον δικό της ραδιοφωνικό σταθμό, το Amagi Radio. Αλλωστε, «λάδι» τής έχει βάλει ο -κατά πολλούς- μεγαλύτερος εφοπλιστής του κόσμου, ο Γιάννης Αγγελικούσης (φωτό κάτω).

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387



{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...