Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Μαρτίου

ΛΕΩΝ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να σας επιβουλεύεται. Η ανταγωνιστική διάθεση δεν θα…

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με κάποιες υποθέσεις που είχατε παραμελήσει και ζητούν τώρα άμεσες λύσεις. Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι για τα γεγονότα γύρω σας και μη μένετε αδιάφοροι. Σκεφτείτε τη σχέση σας και ανακαλύψτε πού σας οδηγεί η κοινή πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Μη ρισκάρετε σε οικονομικά θέματα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά. Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τα συναισθήματα και τους φόβους σας στον σύντροφό σας για να σας καταλάβει. Ξεπεράστε αρνητικές σκέψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις μέρες σας. Αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, επωφεληθείτε από τις συνθήκες που επικρατούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνο οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιοι συμβιβασμοί θα σώσουν μια φιλία που κινδυνεύει. Μην υποκρίνεστε, γιατί θα σας κουράσει να μην είστε ο εαυτός σας. Για να μην πιέζεστε παραπάνω δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον χώρο της εργασίας σας.

ΛΕΩΝ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να σας επιβουλεύεται. Η ανταγωνιστική διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δημοφιλείς. Για να καταλάβετε τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι δώστε σημασία στα σημάδια που υπάρχουν γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε από περιορισμούς που σας προκαλούν άγχος και δεν σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις. Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ χλιαρή. Χειριστείτε με διακριτικότητα ένα θέμα που αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε, ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι και να μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας. Αν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε τώρα αποφάσεις σχετικά με κάποια αισθηματικά σας προβλήματα, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που προκύπτουν. Μόνο η σταθερότητά σας θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν την εμπιστοσύνη που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να επιθυμείτε να περνάτε καλά και να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Μπερδεύεται η σχέση σας με τον σύντροφό σας, κάτι που σας προκαλεί διλήμματα και σας γεμίζει ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας για να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε τη στάση σας απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν κόπο δίνοντας μικρό όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοσή σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι για να είστε πιο χαρούμενοι, αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γίνεται να αλλάξουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Αισθανθείτε πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα που ίσως έρθουν. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω κι αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ