Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Μαρτίου

ΛΕΩΝ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να σας επιβουλεύεται. Η ανταγωνιστική διάθεση δεν θα…

ΚΡΙΟΣ: Ασχοληθείτε με κάποιες υποθέσεις που είχατε παραμελήσει και ζητούν τώρα άμεσες λύσεις. Φροντίστε να είστε ενημερωμένοι για τα γεγονότα γύρω σας και μη μένετε αδιάφοροι. Σκεφτείτε τη σχέση σας και ανακαλύψτε πού σας οδηγεί η κοινή πορεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Μη ρισκάρετε σε οικονομικά θέματα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά. Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε δίνοντας σημασία και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε τα συναισθήματα και τους φόβους σας στον σύντροφό σας για να σας καταλάβει. Ξεπεράστε αρνητικές σκέψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις μέρες σας. Αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι, επωφεληθείτε από τις συνθήκες που επικρατούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μόνο οι αμοιβαίες υποχωρήσεις και κάποιοι συμβιβασμοί θα σώσουν μια φιλία που κινδυνεύει. Μην υποκρίνεστε, γιατί θα σας κουράσει να μην είστε ο εαυτός σας. Για να μην πιέζεστε παραπάνω δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον χώρο της εργασίας σας.

ΛΕΩΝ: Περιφρουρήστε τα κεκτημένα σας και μην αφήσετε κανέναν να σας επιβουλεύεται. Η ανταγωνιστική διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δημοφιλείς. Για να καταλάβετε τι μπορεί να προχωρήσει και τι όχι δώστε σημασία στα σημάδια που υπάρχουν γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απαλλαγείτε από περιορισμούς που σας προκαλούν άγχος και δεν σας οδηγούν σε θετικές εξελίξεις. Μην αφήσετε το πάθος να βγει από τη ζωή σας, γιατί θα σας φανεί πολύ χλιαρή. Χειριστείτε με διακριτικότητα ένα θέμα που αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε, ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι και να μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας. Αν δεν είστε σε θέση να αλλάξετε τις καταστάσεις, προσπαθήστε να συμβιβαστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε τώρα αποφάσεις σχετικά με κάποια αισθηματικά σας προβλήματα, αφού ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα σας οι αλλαγές που προκύπτουν. Μόνο η σταθερότητά σας θα κάνει τους συνεργάτες σας να σας δείξουν την εμπιστοσύνη που θέλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να επιθυμείτε να περνάτε καλά και να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Μπερδεύεται η σχέση σας με τον σύντροφό σας, κάτι που σας προκαλεί διλήμματα και σας γεμίζει ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας για να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε τη στάση σας απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν κόπο δίνοντας μικρό όφελος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοσή σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι για να είστε πιο χαρούμενοι, αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γίνεται να αλλάξουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Αισθανθείτε πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα που ίσως έρθουν. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω κι αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...