Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διαταραγμένο άτομο και με εμμονές ο δολοφόνος του 52χρονου οδηγού ταξί

Την ώρα που δεκάδες οδηγοί ταξί είναι τρομοκρατημένοι με τη σκέψη ότι ο μανιακός δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους της Αθήνας

Την ώρα που δεκάδες οδηγοί ταξί είναι τρομοκρατημένοι με τη σκέψη ότι ο μανιακός δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους της Αθήνας, οι διωκτικές Aρχές συνεργάζονται με δύο ειδικούς ψυχολόγους στην Eγκληματολογία, σε μια προσπάθεια να σκιαγραφήσουν το προφίλ του δράστη.
Προς το παρόν οι Αρχές επιμένουν πως o άνθρωπος για τον οποίο έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό είναι Ελληνας, ηλικίας μεταξύ 25 και 35 ετών.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν, σύμφωνα με έγκυρες πηγές της «Espresso», πως ο δράστης φοράει χειρουργικά γάντια για να μην αφήνει αποτυπώματα.

«Καθαρό» δάχτυλο

Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα, καθώς στην ενδελεχή έρευνα που έγινε στα δύο ταξί, τους οδηγούς των οποίων «χτύπησε» ο δολοφόνος, βρέθηκαν ίχνη από «καθαρό» δάχτυλο, χωρίς τα σημεία του αποτυπώματος.
Ο δράστης φέρεται ότι κινείται στο οικιστικό τρίγωνο των οδών Χαριλάου Τρικούπη, Λεβίδου και του Ζηρίνειου στην Κηφισιά, σημεία στα οποία έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες.

«Πιστεύουμε ότι είναι εμμονικό άτομο ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί Γιώργου Δεκαβάλα. Εχει διαταραγμένη προσωπικότητα. Η εκτίμησή μου είναι ότι οι επιθέσεις του αυτές σχετίζονται με κάποια εμπλοκή του στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση ξύπνησε μνήμες στους αστυνομικούς από την υπόθεση του κατά συρροήν δολοφόνου που χαρακτηρίστηκε ο πρώτος «serial killer» της Ελλάδας, του Δημήτρη Βακρινού, ο οποίος έδρασε το 1995-1996.

«Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι τυχαίες. Μπορεί να είχε εμπλακεί σε κάποιο περιστατικό με οδηγούς ταξί και λόγω της διαταραγμένης προσωπικότητάς του να έχει μανία εκδίκησης ή να ήταν παλαιότερα στον συγκεκριμένο επαγγελματικό χώρο και να τον μείωσε κάποιος ή κάποιοι» ανέφερε.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δ. Βακρινός, ο οποίος ήταν οδηγός ταξί, διέπραξε πέντε εν ψυχρώ δολοφονίες, ενώ τραυμάτισε έξι άτομα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...