Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Στο σκαμνί 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίοι

Αρχίζει σήμερα η δίκη του Εμμανουήλ Κουτζή, που θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για απόπειρες βιασμού στο Μαρούσι και είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος γυναικών

Αρχίζει σήμερα η δίκη του Εμμανουήλ Κουτζή, που θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος για απόπειρες βιασμού στο Μαρούσι και είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος γυναικών

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της παράνομης οπλοκατοχής, θα βρεθεί ο «δράκος» του Αμαρουσίου. Ο 30χρονος Εμμανουήλ Κουτζής, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών της συγκεκριμένης περιοχής των βορείων προαστίων και είχε σοκάρει με την απολογία του, βρίσκεται κρατούμενος στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΟΛΙΑ ΣΙΜΟΝΕΤΗ

Τον Μάιο του 2016 η Αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος έχει επιτεθεί με σεξουαλικά κίνητρα σε τουλάχιστον τρεις γυναίκες στην περιοχή του Αμαρουσίου, γύρω από το Υγεία.

Η πρώτη αναφορά για τη δράση του «δράκου» του Αμαρουσίου έγινε στα μέσα Μαΐου, όταν επιτέθηκε σε μια γυναίκα που περνούσε την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου. Λίγες μέρες αργότερα έκανε ακόμη δύο απόπειρες μέσα σε μία ημέρα. Αρχικώς επιτέθηκε σε μια 28χρονη, στις 8 το πρωί, και ακολούθως, στις 10, σε μια 32χρονη. Οι δύο κοπέλες αντιστάθηκαν, έβαλαν τις φωνές και έτρεψαν σε φυγή τον επίδοξο βιαστή τους. Τελικά, η τέταρτη απόπειρα ήταν και η φαρμακερή για τον δράστη, ο οποίος τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας επιχείρησε να βιάσει ακόμη μία γυναίκα, στη συμβολή των οδών Αγράφων και Ελευθερίας.

Το υποψήφιο θύμα του, μια 39χρονη από την Αλβανία, στη θέα του μαυροφορεμένου δράστη, ο οποίος επιχείρησε να την ακινητοποιήσει και να τη φιμώσει με μονωτική ταινία, του επιτέθηκε και του έγδαρε το πρόσωπο με τα νύχια της. Παράλληλα, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο «δράκος», αμέσως μετά τον αιφνιδιασμό που δέχτηκε, απομακρύνθηκε από το σημείο και εντοπίστηκε από τις Αρχές λίγα μέτρα παρακάτω. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, διέμενε με την οικογένειά του μόλις 500 μέτρα από το σημείο όπου έκανε τις επιθέσεις.

Στην αρχή ο νεαρός άνδρας αρνούνταν ότι ήταν αυτός που έκανε τις επιθέσεις, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι αμυχές που είχε στο πρόσωπο ήταν «από το ξύρισμα». Οταν στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από δύο θύματα, ομολόγησε την ενοχή του, σε μια απολογία που σόκαρε το πανελλήνιο.

«Με εξόργισε»

Ανέκφραστος και κυνικός, στάθηκε απέναντι στους αστυνομικούς αποδίδοντας όσα έκανε στο αλκοόλ, στη ζήλια και στον έρωτα.

«Μπορώ να σας εξηγήσω από πού πηγάζει η συμπεριφορά μου. Στο πρόσφατο παρελθόν διατηρούσα σχέση με μια κοπέλα που λέγεται Τζωρτζέτα και κατάγεται από τη Ρουμανία. Αυτή τη γνώρισα πριν από δύο έτη σε ένα στούντιο που βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού, όπου ικανοποιούσε ερωτικές επιθυμίες πελατών. Δημιουργήσαμε σχέση. Της είχα ζητήσει να σταματήσει αυτή τη δουλειά. Εκείνη μου ζήτησε να χωρίσουμε. Αυτό μου δημιούργησε μέσα μου θυμό και με εξόργισε» ανέφερε.

Ωστόσο, εξηγήσεις για το πώς άρχισε τις επιθέσεις δεν έδωσε. «Δεν ξέρω πώς, αλλά για κάποιον λόγο την πλησίασα και, όταν πήγε να ανέβει τη σκάλα, της έκλεισα με το ένα χέρι το στόμα και με το άλλο τη χούφτωνα σε διάφορα σημεία» παραδέχτηκε για το πρώτο θύμα.

Οι ομοιότητες με την άγρια δολοφονία της Αγραφιώτου

esr 0603 011 cmyk

Μετά τη σύλληψή του οι διωκτικές Αρχές άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 30χρονος να εμπλέκεται και στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Η 69χρονη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι της στο Νέο Ηράκλειο την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 με το αυτοκίνητό της, ένα λευκό Opel Corsa. Είκοσι δύο μέρες μετά, κατά τη διάρκεια της ζωντανής προβολής της εκπομπής «Φως στο τούνελ», υπάλληλος σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι ανέφερε ότι στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοουμένης. Τελικά, στις 25 Μαΐου, το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στο ίδιο κτίριο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητό της.

Αν και μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας, οι Αρχές πιστεύουν ότι δεν είναι τυχαίο το ότι η δολοφονία έγινε την ίδια περίοδο που άρχισαν οι επιθέσεις του Μανώλη Κουτζή.

Σε όλες τις ταυτοποιημένες απόπειρες βιασμού, όπως και στη δολοφονία της 69χρονης, ο 30χρονος έστησε ενέδρα σε γυναίκες που δεν γνώριζε, επιτέθηκε από πίσω, έριξε στο έδαφος τα θύματά του και στη συνέχεια επιχείρησε να τους βγάλει το παντελόνι. Σε όλες τις επιθέσεις του οι γυναίκες είχαν στην κατοχή τους τσάντες με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ο δράστης δεν αφαίρεσε. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της 69χρονης, δίπλα στο πτώμα της οποίας βρέθηκε η τσάντα της με χρήματα, κινητό, στοιχεία ταυτότητας και άλλα προσωπικά αντικείμενα.


04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....