Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Η sexy Ελληνίδα που απειλεί την Καρντάσιαν

ΗΠΑ: Η Κορίν Ολύμπιος κάνει τα πάντα μέσα από reality για να μαγνητίζει τα βλέμματα των τηλεθεατών

hwr6hrt 2Η επόμενη «βασίλισσα του αμερικανικού ριάλιτι» πιθανότατα θα είναι ελληνικής καταγωγής. Hδη, αν μη τι άλλο, σε επίπεδο ατάκας, υπερέχει αισθητά της Κιμ Καρντάσιαν!

Μπορεί η 24χρονη Κορίν Ολύμπιος να αποχαιρέτησε το αμερικανικό «Bachelor», αφού ο εργένης Νικ Βιάλ δεν την επέλεξε για ταίρι του, ωστόσο με δηλώσεις του επιπέδου «η καρδιά μου είναι από χρυσάφι, hwr6hrt 3αλλά το αιδοίο μου από πλατίνα» έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στο μυαλό του κοινού και των παραγωγών ριάλιτι, οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπό της υψηλές τηλεθεάσεις.

Η νεαρή, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, αφού δεν έχει πια υποχρεώσεις με τα γυρίσματα του ριάλιτι, διασκεδάζει με τις φίλες της δίνοντας πολλές ευκαιρίες στους φωτογράφους να την απαθανατίσουν με μπικίνι σε τουρλωτές κυρίως πόζες, αλλά και συνεντεύξεις που αφήνουν να διαφανούν οι προοπτικές της.

«Ο κόσμος λέει ότι χρησιμοποίησα το σεξ ή τη σεξουαλικότητά μου, αλλά αυτό είναι απλώς χαζό» δηλώνει η Ολύμπιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ΕT. Και μπορεί να παραδέχεται ότι ήταν λίγο προκλητική, αλλά, όπως λέει, «έτσι είναι η τηλεόραση». Προσθέτει δε ότι μπορεί να την παρουσίασαν ως τσούλα, ωστόσο δεν μετανιώνει για τίποτα απ’ όσα έκανε, ούτε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

hwr6hrt 1Μάλιστα, όχι μόνο δεν μετανιώνει, αλλά φροντίζει να εξαργυρώνει! «Το να αποκτήσω ένα δικό μου ριάλιτι είναι κάτι που συζητιέται πολύ και σοβαρά, οπότε θα δούμε» αποκαλύπτει, ενώ προαναγγέλλει το λανσάρισμα μιας κολεξιόν ρούχων με την υπογραφή της, που θα είναι «σούπερ cool, σούπερ φανταστική».

Εμφανίσεις σε βιντεοκλίπ

Σε άλλη συνέντευξή της η Κορίν έδωσε περισσότερα στοιχεία για το τι είδους ριάλιτι συζητάει. «Νομίζω η Αμερική ενδιαφέρεται να κάνω ένα τηλεοπτικό ριάλιτι με την οικογένειά μου. Η οικογένειά μου είναι φανταστική» δήλωσε με διαγγελματικό στόμφο η τηλεπερσόνα, που έχει στο παρελθόν εμφανιστεί και σε βιντεοκλίπ καλλιτεχνών, όπως του Pitbull και του Akon.

Με τι ασχολείται όμως η ελληνικής καταγωγής οικογένειά της που απαρτίζεται, εκτός από τον πατέρα της Τζέιμς και από τη μητέρα της Πέρι, και από μια νταντά, παρά την ηλικία της; Σύμφωνα με το ΤΜΖ, έχουν την επιχείρηση Armor Garage που παρέχει υλικά για δάπεδα και σχετικές εργασίες, ωστόσο δείχνουν να έχουν μεγάλη κατανόηση στο τι σημαίνει τηλεοπτική προβολή. Η μητέρα της Κορίν, η Πέρι, μιλώντας παλιότερα στο «US Weekly» είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα για τη συμπεριφορά της κόρης της στο ριάλιτι, ωστόσο είχε σπεύσει να τη δικαιολογήσει λέγοντας ότι η συμπεριφορά της εκεί δεν είναι η πραγματική και πως ό,τι έκανε το έκανε για τα νούμερα…

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...