Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Της κακομοίρας στην τηλεόραση με τα «άγρια» reality!

Ο ΑΝΤ1 «απαντά» στον ΣΚΑΪ και ρίχνει σε ζούγκλα της Νοτίου Αφρικής celebrities, όπου θα κληθούν να φάνε κατσαρίδες και να αντιμετωπίσουν φίδια

Ελληνες celebrities θα πάνε στη ζούγκλα (χωρίς τον Ταρζάν!), όπου θα κληθούν (με σκοπό φυσικά την τηλεθέαση) να φάνε κατσαρίδες, ενώ θα έλθουν αντιμέτωποι με φίδια και θα υποβληθούν σε σκληρές δοκιμασίες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

ΑΠΟ ΤΗ 
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Με νέο άγριο reality πρόκειται να απαντήσει ο ΑΝΤ1 στον τηλεοπτικό τυφώνα «Survivor», που μέχρι στιγμής «σαρώνει» τα πάντα στο πέρασμά του στους πίνακες της Nielsen.

Εχοντας παράδοση στο να φέρνουν στην Ελλάδα μερικά από τα πλέον ανατρεπτικά προγράμματα, οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου σχεδιάζουν να βγάλουν στον αέρα το συντομότερο δυνατόν την εγχώρια εκδοχή της εκπομπής «I’m Α Celebrity – Get Me Out Of Here». Σύμφωνα με πληροφορίες, την παρουσίασή της θα αναλάβει εκτός απροόπτου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Νότιο Αφρική μαζί με δέκα ή δώδεκα celebrities που θα χωριστούν σε δύο ομάδες και θα περάσουν δύο ή τέσσερις εβδομάδες στη ζούγκλα.

Ανατριχιαστικές δοκιμασίες

Η μεγάλη διαφορά από το «Survivor» είναι ότι στο συγκεκριμένο reality παίρνουν μέρος μόνο celebrities. Ετσι, με αυτή τη σύνθεση των ομάδων, οι υπεύθυνοι του καναλιού στοχεύουν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αλλωστε, το να βλέπει κανείς celebrities να τρέφονται με ζωύφια δεν είναι κάτι συνηθισμένο.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο ΑΝΤ1 φιλοξενούσε στο πρόγραμμά του το παιχνίδι «Black Out» με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ, όπου επώνυμοι και μη υποβάλλονταν επίσης σε ορισμένες ανατριχιαστικές δοκιμασίες. Σε σύγκριση με το νέο reality, όμως, που θα εξελίσσεται στη ζούγκλα, το «Black Out» θεωρείται μάλλον παιχνιδάκι.

Ηδη έχουν γίνει κάποιες επαφές με πρόσωπα της εγχώριας showbiz, όπως ο Κώστας Μαρτάκης και ο Χάρης Βαρθακούρης, οι οποίοι φάνηκαν θετικοί στο ενδεχόμενο να συμμετάσχουν. Πρόταση έγινε και στη Μαίρη Συνατσάκη, που έμεινε εκτός τηλεόρασης μετά την αιφνίδια διακοπή της εκπομπής «Ξαναδέστε τους», αλλά και στον Τρύφωνα Σαμαρά, τον οποίο οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 θέλουν διακαώς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, αφού είναι κωμική περσόνα και σίγουρα θα έβγαζαν πολύ γέλιο οι περιπέτειές του στη ζούγκλα της Νοτίου Αφρικής.

On air στη διάρκεια της σεζόν

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να γίνουν κρούσεις και σε άλλους celebrities, καθώς επιθυμία των ιθυνόντων του σταθμού είναι να προχωρήσει γρήγορα η παραγωγή, ώστε να βγει on air στη διάρκεια της σεζόν που διανύουμε και όχι την επόμενη.

Στις βερσιόν τού «I’m A Celebrity – Get Me Out Of Here», που προβάλλονται στη Γερμανία και την Αυστραλία, οι δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται οι συμμετέχοντες προκειμένου να εξασφαλίσουν το φαγητό τους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από πολύ σκληρές μέχρι αηδιαστικές.

Μεταξύ άλλων, τους έχει ζητηθεί να φάνε κατσαρίδες, να βάλουν το κεφάλι τους σ’ ένα κουτί γεμάτο ακρίδες και να μπουν σε μια αποθήκη με φίδια.

f354gw3gΑπό το «μενού» του reality δεν λείπουν φυσικά οι δοκιμασίες ταχύτητας, δύναμης και αντοχής. Για την ώρα, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δεν έχουν πάρει αποφάσεις σχετικά με τις δοκιμασίες που θα συμπεριληφθούν στην ελληνική εκδοχή του reality. Το σίγουρο είναι ότι όσοι πάρουν μέρος θα πρέπει να έχουν γερό στομάχι.

—-

Τι τρέχει (στο «Survivor») με Ελευθερίου και Μανίκα

Τι συμβαίνει με την Ελευθερία Ελευθερίου, τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου και τον Γιώργο Μανίκα; Θα είναι τελικά οι νέοι «διάσημοι» παίκτες του «Survivor» ή όχι; Οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια, το μοντέλο και τη ραδιοφωνική παραγωγό να αναχωρούν από μέρα σε μέρα για τον Αγιο Δομίνικο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από την προηγούμενη εβδομάδα, με τους ίδιους ν’ αποφεύγουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις.

«Θα μάθετε από τα social media αν θα πάω στο “Survivor” ή όχι» δήλωσε ο Γιώργος Μανίκας στην «Espresso», αποφεύγοντας να ρίξει φως στην υπόθεση, που μπερδεύτηκε ακόμη περισσότερο εξαιτίας ενός post του τελευταίου στο Instagram. «Πριν από αρκετές μέρες έπρεπε να αποφασίσω qetyqe5yeryt copy 2αν θα τον αφήσω για αρκετό καιρό και να πάω στα ξένα. Του ζήτησα να αποφασίσει εκείνος ό,τι ήθελε, άσχετα από το προσωπικό όφελος που θα είχα… Το μόνο που μου ζήτησε είναι να είμαι εδώ στα γενέθλιά του, γιατί θα του έλειπα πολύ στο πάρτι που θα έκανε, αν δεν ήμουν… Και έτσι έκανα» έγραψε ο Μανίκας, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του ένα βίντεο με τον γιο του Αγγελο Ιωάννη. «Κυριακή στις 7 τελειώνει το πάρτι του (σ.σ.: το πάρτι γενεθλίων του γιου τους), στις 9 σε έχω πάει αεροδρόμιο και τα ξαναλέμε σε πέντε μήνες» σχολίασε από κάτω η γυναίκα του μοντέλου Ελλη Γελεβεσάκη.

Τι λέει, όμως, ο Σκάι για όλα αυτά; «Διαψεύδουμε κατηγορηματικά οποιαδήποτε είσοδο “επωνύμου” στο “Survivor”, τουλάχιστον, για τον επόμενο μήνα» δήλωσε στην «Espressο» στέλεχος του σταθμού, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι το όνομα του Γιώργου Μανίκα δεν υπήρξε καν στη λίστα παραγωγής του reality επιβίωσης. Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε, ωστόσο, πως υπήρξαν συζητήσεις του καναλιού με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου αλλά και την Ελευθερία Ελευθερίου, αλλά δεν είχαν αίσια κατάληξη. «Η ραδιοφωνική παραγωγός είχε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν της επέτρεπαν να απουσιάσει από την Ελλάδα, ενώ με τη νεαρή τραγουδίστρια έγινε μια πρώτη ενδιαφέρουσα κουβέντα, αλλά τελικά δεν υπήρξε συμφωνία».

Τ. ΠΑΠΠΑ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...