Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

O Κραουνάκης με τα παιδιά της εξουσίας

«Παρέλαση» πολιτικών στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και πόζες μπροστά στα φλας

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

«Παρέλαση» πολιτικών στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν και πόζες μπροστά στα φλας

Το ‘ριξε στις πρεμιέρες ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, που είχε «μίνι ενσταντανέ» (στο φουαγέ του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν) με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

Με τη σύζυγό του Δανάη ο πρώην «τσάρος της Οικονομίας» απόλαυσε το Σάββατο την πρεμιέρα του Σταμάτη Κραουνάκη στην παράσταση «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία». Βέβαια η σύνθεση των πρώτων θέσεων ήταν έντονα πολιτική, όλα τα παιδιά της εξουσίας δηλαδή (όπως λέει και ο τίτλος του θεατρικού έργου), καθώς εκτός από τον Γιάνη εκεί ήταν και οι υπουργοί Νίκος Παππάς, Λυδία Κονιόρδου, Παύλος Πολάκης και Χρήστος Σπίρτζης.

Κοντά τους και ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος (ο οποίος συνοδευόταν από τη Φοίβη Γραμματικού και φαίνεται ότι άκουσε τα σχόλια της στήλης και άλλαξε κομμωτή, επιστρέφοντας σε παλιό του look), αλλά και η Αλέκα Παπαρήγα σε μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της.

h 1

Αντίθεση

Οι σχέσεις του Σταμάτη Κραουνάκη, που άλλαξε το μαλλί του σε κόκκινο, με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κρυφές, παρότι κατά καιρούς έχει εκφράσει τη αντίθεσή του με πολιτικές του κυβερνώντος κόμματος. Ο ίδιος πάντως στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη φιλία του με τον Νίκο Παππά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Νίκο έχουμε μια σχέση πολλών ετών, οικογενειακή, από παππούδες, μπαμπάδες… Ολους τους ξέρω, αλλά δεν είμαστε παρεάκι. Τους ξέρω τους ανθρώπους, έρχονται στις παραστάσεις μου, μπορεί να φάμε κανένα βράδυ μαζί».

Ηρθαν οι Γιλντιρίμ 

Σαββατοκύριακο by Athens για την κόρη και τον γιο του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ. Τα δυο παιδιά του, που -ως φαίνεται- λατρεύουν την Αθήνα, η Μπαχάρ και ο Ερκάν, ήρθαν στην πρωτεύουσα και αφιέρωσαν τον χρόνο τους μεταξύ προσφύγων και αγορών στην Βουκουρεστίου.
Η Μπαχάρ Γιλντιρίμ, που έχει έντονη φιλανθρωπική δράση τόσο στη χώρα της όσο και εκτός, με τη συνοδεία ανθρώπων του τουρκικού προξενείου και μελών της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες επισκέφθηκε τη δομή φιλοξενίας στο Σχιστό. Την κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού ξενάγησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Ο αδελφός της, ο επιχειρηματίας Ερκάν Γιλντιρίμ, είχε κάνει το ίδιο με την αδελφή του τον Ιούνιο του 2016, όταν με αφορμή τη ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια είχε επισκεφθεί πρόσφυγες. Φυσικά το ωφέλιμο συνδυάστηκε με το τερπνόν για τους δυο Τούρκους, που γευμάτισαν σε γνωστό ρεστοράν ξενοδοχείου του κέντρου.

Κλείνουν (!) Α.Τ. στην Κομοτηνή

img 2943

Χωρίς αστυνομικά τμήματα στα σύνορα; «Το κλείσιμο του Αστυνομικού Σταθμού Καλλίστης αφήνει ακάλυπτη την πιο τουριστική ζώνη του νομού μας» λέει ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, που μαζί με τον βουλευτή Εβρου Αναστάσιο Δημοσχάκη κατέθεσε ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό, επισημαίνοντας τις συνέπειες για την περιοχή. «Ο συγκεκριμένος σταθμός έχει την ευθύνη για τις παραλίες του Φαναριού, της Μέσης και της Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής, που υποδέχονται χιλιάδες τουρίστες, ενώ το σημείο είναι αιχμής, λόγω και του διεθνούς οδικού τουρισμού από τη Ρουμανία, την Τουρκία και τη Βουλγαρία» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ωθηση στη Ρηνιώ

Φίλη του πρωθυπουργού είναι η Ρηνιώ Δραγασάκη, κόρη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. Η μόλις 36 ετών σκηνοθέτρια, που έχει ήδη στο καλλιτεχνικό ενεργητικό της τέσσερις ταινίες, δεν έχει στηριχτεί, όπως λένε οι φίλοι της, στο όνομα του μπαμπά της για να προχωρήσει. Οι ταινίες της έχουν πάρει βραβεία και έχουν ταξιδέψει σε διεθνή φεστιβάλ με επιτυχία. Μεταξύ αυτών, η περίφημη ταινία «Ο μπαμπάς μου, ο Λένιν και ο Φρέντυ», που βραβεύτηκε το 2011 στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Δράμας.
Η Ρηνιώ είναι η αγαπημένη του Γιάννη Δραγασάκη. Ισως γι’ αυτό ο μπαμπάς βοηθάει λιγάκι στο «σπρώξιμο» των ταινιών.

(!)

img 2946

Γιόρταζε το Σάββατο ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, και με αφορμή τη γιορτή ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κάλεσε στην Τρελή Ροδιά της Πάτρας παλιούς συμμαθητές, με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις από τα εφηβικά χρόνια του. Κρασί, ευχές και πολιτική, όλα δέθηκαν όμορφα σε μια… τρελή βραδιά!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388


{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...