«Menu» προσφοράς και ευαισθησίας

Δύο chef και ένας pastry chef ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κάνουν πιο νόστιμη την παραμονή των ασθενών, αλλά και τη βάρδια των γιατρών του Τζάνειου Νοσοκομείου

Δύο chef και ένας pastry chef ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κάνουν πιο νόστιμη την παραμονή των ασθενών, αλλά και τη βάρδια των γιατρών του Τζάνειου Νοσοκομείου.

Ο Ιάκωβος Απέργης, ο οποίος εργάζεται εκεί ως υπεύθυνος κουζίνας, κάλεσε πριν από λίγες μέρες τους δύο εκλεκτούς του φίλους Ηλία Μαμαλάκη και Διονύση Αλέρτα, ώστε να ετοιμάσουν μαζί φαγητό και επιδόρπια, δίνοντας μια διαφορετική νόστιμη νότα σε όσους είναι κλινήρεις, αλλά και στους εργαζομένους του νοσοκομείου. Φυσικά και οι δύο αποδέχθηκαν την πρόσκληση και βρέθηκαν να ανακατεύουν κατσαρόλες και ταψιά με το προσωπικό της κουζίνας στο Τζάνειο.

Μάλιστα, έκαναν και σχετικές αναρτήσεις από την όμορφη μαγειρική περιπέτειά τους, ενώ στο τέλος της ημέρας ο Ηλίας και ο Διονύσης απόλαυσαν από μια μπιρίτσα για να γιορτάσουν αυτή την όμορφη -και με καλό σκοπό- συνεργασία τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ