Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

«Βόμβες» Σαββίδη

Δηλώσεις-φωτιά για ΕΠΟ -Ολυμπιακό από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ! Tι είπαν Μπέντο και Ιβιτς

Δηλώσεις-φωτιά για ΕΠΟ -Ολυμπιακό από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ! Tι είπαν Μπέντο και Ιβιτς

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Η Τούμπα αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του Ιβιτς και το ίδιο έκανε και ο Ιβάν Σαββίδης που ήταν χειμαρρώδης στις δηλώσεις του μετά το ματς: «Ευχαριστώ τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δικαίωσαν όλες τις ελπίδες που είχαν οι οπαδοί γι’ αυτούς. Ηταν πολύ σημαντικό για την ψυχολογία το τελικό σκορ να μην είναι μόνο 1-0, να δείξουμε ανωτερότητα. Και στο Καραϊσκάκη κερδίσαμε στον πρώτο γύρο, όμως εκεί οι διαιτητές έκαναν ό,τι ήθελαν. Δείξαμε ότι με νορμάλ διαιτησία μπορούμε να δούμε ένα αξιόλογο παιχνίδι. Αυτό θέλουμε εμείς. Πρέπει να τους συγχαρώ όλους. Παίξαμε αξιόλογα, πήραμε τους βαθμούς και προχωράμε».

«Ο ΠΑΟΚ θυσιάστηκε, χάνοντας τρεις βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα. Δεν συνέχισε πέρυσι στο Κύπελλο και λυπάμαι που οι συνεργάτες μας και οι συναγωνιστές μας δεν τον στήριξαν. Οι ομάδες που έλεγαν ότι θα είμαστε μαζί και θα προχωρήσουμε μαζί δεν το έκαναν. Οταν είπαμε ότι δεν πάμε στη ρεβάνς, εκείνη την ημέρα ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την κάθαρση και ήταν μεγάλη έκπληξη ότι έμεινε μόνος του. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν. Και στις εκλογές της ομοσπονδίας θα πάμε μόνοι μας. Οι συναγωνιστές δεν συμπεριφέρονται έτσι. Αν στη θέση του ΠΑΟΚ ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα, εμείς δεν θα πηγαίναμε στο παιχνίδι και θα στηρίζαμε. Ακόμα και αν με κατηγορούσε η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου» επεσήμανε.

Ο Βλάνταν Ιβιτς από τη δική του πλευρά τόνισε: «Πιστεύω πως ήταν ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο 25λεπτο ήταν ανώτερος ο Ολυμπιακός, όμως στη συνέχεια αλλάξαμε κάποια πράγματα και είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο καταλάβαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε ψυχολογία και να πάμε για τη νίκη. Κι αυτό κάναμε. Δίκαια κερδίσαμε». Ο Πάουλο Μπέντο υποστήριξε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι μας, είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ξαναπάρουμε τον έλεγχο του αγώνα, όμως μετά το γκολ χάσαμε την ψυχραιμία μας. Ηρθε και το δεύτερο γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στην ποιότητά μας. ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε εμείς αποδυναμωθήκαμε». Τέλος, επίθεση με αντικείμενα δέχθηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού στον δρόμο προς την Τούμπα, με αποτέλεσμα να σπάσει τζάμι της οροφής. Την επίθεση κατήγγειλαν στο συνδρομητικό ο Σάββας Θεοδωρίδης (γεγονός που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ανθρώπους ασφαλείας του ΠΑΟΚ) αλλά και η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω των social media.

Με την «ερυθρόλευκη» αποστολή ο Κούβελος

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι παρακολουθούσαν τηλεόραση και έβλεπαν τον ντέρμπι της Τούμπας, όταν κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού μαζί με τους παίκτες μπήκε στο γήπεδο και ο Ισίδωρος Κούβελος. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο άνθρωπος που διεκδίκησε την προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και  ήταν άρρωστος βρέθηκε στο γήπεδο για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός παρέα με τον Σάββα Θεοδωρίδη. Μάλιστα στα πλάνα από την τηλεόραση φαίνεται να κατεβαίνει από το πούλμαν που μετέφερε στο γήπεδο την «ερυθρόλευκη» αποστολή. Φυσικά ο Ισίδωρος Κούβελος, που στηρίχθηκε από τον Μαρινάκη στις εκλογές της ΕΟΕ, κάθισε παρέα με τους Αριελ Ιμπαγάσα και Κυριάκο Καραταΐδη (από αριστερά προς δεξιά).

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...