Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ενιωθα την ανάσα του «δράκου»

Αρχισε η δίκη του 30χρονου που σκορπούσε τον τρόμο στο Μαρούσι! Οι συγκλονιστικές καταθέσεις γυναικών που αφηγήθηκαν με δάκρυα τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια του

Με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες πέντε εκ των θυμάτων του αποκαλούμενου «δράκου» του Αμαρουσίου εν μέσω έντασης άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη του Εμμανουήλ Ευθύμιου Κουτζή, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο στην περιοχή τον Μάιο του 2016, όταν επιχείρησε να βιάσει έξι γυναίκες. Αίσθηση προκάλεσαν τόσο η κατάθεση της μητέρας του 30χρονου κατηγορουμένου όσο και του ψυχολόγου που τον παρακολουθεί.

ΑΠO ΤΗ
ΝΙΚΟΛΙΑ ΣΙΜΟΝΕΤΗ

Ο Ευθύμης, όπως τον αποκαλεί η οικογένειά του, κάθισε στο εδώλιο με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της παράνομης οπλοκατοχής και στην έναρξη της διαδικασίας δήλωσε πως δεν αρνείται τις πράξεις, αλλά τον σκοπό τους! Ο συνήγορός του Δημήτρης Ράπτης ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Τον χτυπούσα»

«Η κατοικία μου είναι 100 μέτρα από το σημείο που έγινε το συμβάν. Περνώντας τη διάβαση, είδα τον κατηγορούμενο, αλλά ήταν μακριά μου. Τρία σκαλοπάτια πριν βγω έξω νιώθω κάποιον να με πιάνει από τους γοφούς και να με τραβάει πίσω. Στην προσπάθειά μου να απεμπλακώ, έπεσα με την πλάτη στα σκαλιά. Είχε βάλει τα χέρια του ανάμεσα στα πόδια μου και προσπαθούσε να μου κατεβάσει τα εσώρουχα. Αρχισα να φωνάζω “βοήθεια!” και να τον χτυπάω όπως μπορούσα. Με είδε ότι χτύπησα αλλά επέμεινε! Ηθελε να με τραβήξει στο εσωτερικό της διάβασης και να με βιάσει. Είμαι ακόμα σε σοκ και δεν νομίζω ότι θα το ξεπεράσω ποτέ» ανέφερε το πρώτο θύμα.

Η επιμονή του συνηγόρου υπεράσπισης, που ρωτούσε τη μάρτυρα γιατί τελικά ο κατηγορούμενος έφυγε και δεν τη βίασε, αφού είχε πρόθεση, προκάλεσε ένταση στην αίθουσα.

Εμφανώς ταραγμένη έδωσε κατάθεση και η δεύτερη γυναίκα, η οποία έτρεμε, έκλαιγε και ανέπνεε με δυσκολία κατά τη διάρκεια της εξέτασής της, με την πρόεδρο να σχολιάζει πως είναι εμφανές ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ.

«Πήγαινα στη δουλειά μου και, όπως πέρναγα από την υπόγεια διάβαση από την απέναντι μεριά, ερχόταν ο κατηγορούμενος. Είναι τελείως ερημικά στις 7 το πρωί. Με πέρασε και ξαφνικά νιώθω κάποιον να με ακινητοποιεί. Ενιωσα ένα χέρι στο στήθος και το άλλο να με κρατάει. Αρχισα να φωνάζω. Κατάφερε να με γυρίσει τούμπα ανάσκελα και έπεσε πάνω μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Το μόνο που σκέφτηκα να του πω ήταν ότι έρχεται ο άνδρας μου, κι έτσι έφυγε! Βρήκα ένα φορτηγό και με πήγαν σε ένα σούπερ μάρκετ να πιω νερό. Πήγα στο σχολείο να ανοίξω, γιατί έπρεπε, αλλά άκουσα την πίσω πόρτα και νόμιζα ότι ήρθε πάλι! Επιασα ένα σκαμπό και άρχισα να ουρλιάζω. Πετάγομαι ακόμα με το παραμικρό…» διηγήθηκε με λυγμούς.

Στη δουλειά της πήγαινε και η τρίτη γυναίκα, όταν δέχθηκε επίθεση από τον Κουτζή. «Οπως περπατούσα, άκουσα βήματα, αλλά σκέφτηκα κάποιος που πηγαίνει στη δουλειά του θα είναι. Ηρθε ξαφνικά από πίσω και άρχισε να με θωπεύει. Ετσι όπως μου έκλεινε το στόμα και από την πίεση που έβαζα εγώ για να απεμπλακώ, σκίστηκε το δέρμα μου. Εγώ φώναζα όσο μπορούσα, με το χέρι του να μου κλείνει το στόμα. Τελικά, κάτι τράβηξε την προσοχή του και με άφησε» κατέθεσε.

Ταραγμένη ανέβηκε στο βήμα η τέταρτη μάρτυρας, που κατέθεσε ότι είχε προειδοποιήσει την κόρη της να προσέχει, επειδή είχε ήδη γίνει γνωστή η δράση του «δράκου» στην περιοχή!

«Τον έγδαρα»

«Το επόμενο πρωί συνέβη σε εμένα! Πήγαινα στη δουλειά. Ακούω έντονα βήματα από πίσω. Λέω, κάποιος θέλει να προσπεράσει. Κάνω στην άκρη και γυρίζω στο πλάι για να προσπεράσει, αλλά ξαφνικά μου βάζει ταινία στο στόμα! Δεν την είχε βάλει καλά στο στόμα μου. Επεσα κάτω, σήκωσα τα πόδια και άρχισα να τον χτυπάω. Θυμάμαι τα δάχτυλά μου στο στόμα του. Τον έγδαρα. Εβγαλα την ταινία και άρχισα να φωνάζω. Τότε άρχισαν να γαβγίζουν τα σκυλιά από την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” που ήταν δίπλα» περιέγραψε η γυναίκα που οδήγησε την Αστυνομία στην αρχική ταυτοποίηση του επίδοξου βιαστή της χάρη στα σημάδια που του προκάλεσε.

Ως ιδιαίτερα ατάραχο και χαλαρό περιέγραψε τον Ευθύμη Κουτζή το πέμπτο θύμα του. «Βλέπω έναν κύριο να με προσπερνάει. Μπαίνει σε μια πολυκατοικία στην είσοδο και τον προσπερνάω. Ξαφνικά, μου επιτίθεται από πίσω. Εβαλε τα χέρια του στα γεννητικά μου όργανα. Φώναζα εγώ, με έσπρωξε, τον έσπρωξα κι εγώ και τελικά με άφησε. Προχώρησα να φύγω κι αυτός με κοιτούσε ατάραχος! Εφυγε μετά, αλλά όχι τρέχοντας. Χαλαρά!» κατέληξε.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου με την απολογία του κατηγορουμένου.

«Αρρώστησε και έλεγε ότι ακούει φωνές» υποστήριξε χθες η μητέρα του

«Χίλιες φορές συγγνώμη από τις γυναίκες και τις οικογένειές τους» ζήτησε η μητέρα του κατηγορουμένου, που ισχυρίστηκε πως όλα συνέβησαν από τον έρωτα του γιου της για την Τζωρτζέτα, μια Ρουμάνα που εργαζόταν σε στούντιο.

«Δεν έβλεπε τις γυναίκες. Εβλεπε την Τζωρτζέτα! Το παιδί μου δεν είναι εγκληματίας. Απλώς, αρρώστησε. Οσοι έχουν ερωτευτεί πραγματικά καταλαβαίνουν!» ανέφερε σοκάροντας το ακροατήριο.

«Είχε σχέση με την κοπέλα. Τη γνώρισε στο μπαρ και μετά έκαναν σχέση. Πήγαιναν σε ξενοδοχεία. Οταν είχε ανάγκη από χρήματα, αυτός της έδινε. Οταν δεν είχε να της δώσει, τον απειλούσε πως θα χωρίσουν. Την τελευταία φορά που χώρισαν ο γιος μου αρρώστησε. Ηταν μελαγχολικός και κλειστός. Κάποιες φορές καθόταν στην καρέκλα και ξαφνικά γελούσε ή μιλούσε μόνος του. Ηταν έτσι επί δυόμισι μήνες, όταν χώρισε. Ελεγε συνεχώς “γιατί, Τζωρτζέτα; Γιατί;”. Μου είπε ότι ακούει κάτι φωνές» είπε.

Στον έρωτά του για την περιβόητη Τζωρτζέτα εντοπίζει και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας την παραβατική συμπεριφορά του δράστη.

«Μου είπε πως αυτή η γυναίκα τού έφαγε 15.000 ευρώ. Τον διέλυσε, τον κατέστρεψε συναισθηματικά. Είχε ψυχωσικό επεισόδιο. Μιλάμε για άτομο άτολμο και δειλό. Ποτέ από τις συνεδρίες δεν προέκυψε ότι ήθελε να βιάσει. Το κομβικό είναι πως η Τζωρτζέτα τον ανάγκαζε να παρακολουθεί όλες τις συνευρέσεις που είχε με τους πελάτες της. Τον είχε έξω από την πόρτα. Αυτός προσπαθούσε μέσα στο μυαλό του να επέμβει, να τη θωπεύσει και να τη σταματήσει. Αυτό μετουσίωσε στις γυναίκες αυτές» κατέθεσε ο κ. Σούρας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...