Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Σκληρό μπρα ντε φερ Γεωργιάδη και Πολάκη

Υπερθέαμα η άγρια κόντρα στη Βουλή των δύο πολιτικών για προσλήψεις και φάρμακα στο υπουργείο Υγείας

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Υπερθέαμα η άγρια κόντρα στη Βουλή των δύο πολιτικών για προσλήψεις και φάρμακα στο υπουργείο Υγείας

Ούτε ποδοσφαιρικό αγώνα να έβλεπαν οι βουλευτές που βρίσκονταν χθες στη Βουλή. Ολοι έτρεχαν στα έδρανά τους ή στις τηλεοράσεις του Κοινοβουλίου για να παρακολουθήσουν τη νέα κόντρα Πολάκη – Γεωργιάδη.

Το δίδυμο-φωτιά διαπληκτίστηκε άγρια κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με διαφορετικά θέματα έκαστος. Στις περίεργες προσλήψεις που έγιναν επί υπουργίας Αδωνη Γεωργιάδη αναφέρθηκε, με ονόματα μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και στα φάρμακα και στις τιμές τους ο Αδωνις.

«Το μονοψώνιο»

Από τη μια είχαμε λοιπόν τις μαντινάδες του Πολάκη και από την άλλη τις κραυγές του Γεωργιάδη. «Να σου πω, τόση ώρα δεν σε διέκοψα και ήσουν και προσβλητικός» του είπε κάποια στιγμή, μιλώντας του στον ενικό, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.
«Είχατε το μονοψώνιο» συνέχισε, ανακαλύπτοντας ωραίο συνώνυμο του μονοπωλίου!

Από κάτω πεταγόταν ο Αδωνις υπερασπιζόμενος τον εαυτό του και ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τους τόνους της αντιπαράθεσής τους.

Την ώρα δηλαδή που τα πάσης φύσεως ιδιωτικά κανάλια ψάχνουν τρόπους να αυξήσουν τις τηλεθεάσεις τους, το κανάλι της Βουλής έσκιζε δείχνοντας τον καβγά τους.
Και όλα αυτά ενώ ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Λαμπρούλης προσπαθούσε να τους βάλει σε τάξη λέγοντας πως δεν θα λύσουν εκεί τα προσωπικά τους!
Το καλύτερο σίριαλ, δηλαδή, και μάλιστα στην απογευματινή ζώνη.

Μότσαρτ ο Αλέξης

4069290

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο ότι πλέον η κυβέρνηση συνθέτει τη μουσική: «Κάποιοι στο επίπεδο των τεχνικών κλιμακίων μπορεί να επιμένουν στο δικό τους βιολί, αλλά η πραγματικότητα έχει κάνει τον σκοπό τους παράφωνο. Τώρα είμαστε σε θέση να συνθέσουμε εμείς τον σκοπό» είπε χαρακτηριστικά.
Και επειδή ο ίδιος ο πρωθυπουργός βλέπει ήδη την άνοιξη της ανάπτυξης (όχι την ΕΛ.ΣΤΑΤ.), εμείς του έχουμε έτοιμο για να μην κουράζεται και το σχετικό τραγουδάκι: «Θα ‘ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη, / θα ‘ναι ουρανού κατάνυξη / θα ‘ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη / στα ξαφνικά».

Τσακαλώτος σε φόρμα

17710986

Μα δεν το ξεκολλάει από τον ώμο του το κόκκινο σακίδιο. Με αυτό λοιπόν πέρασε βιαστικός (και με τον καφέ στο χέρι), όπως πάντοτε, τους διαδρόμους του Κοινοβουλίου ο χαμογελαστός υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο υπουργός, όπως παρατηρήσαμε, είναι ιδιαίτερα fit και, όπως ακούσαμε τα κορίτσια που τον είδαν να λένε, θεωρείται και… ωραίος άντρας!
Το γεγονός δε ότι συγκρούεται δυνατά με συναδέλφους του από την κυβέρνηση τον καθιστά και πολύ ενδιαφέροντα σε όλα τα υπόλοιπα!

Παράπονα Θεοχάρη

4069762

«Εγώ είμαι που επιμένω στα αναπάντητα τηλεφωνήματά μου, αναπάντητα αφήνεις τα όνειρά μου, αναπάντητα τα χρόνια που θα ζω». Ο Αντώνης Ρέμος και το τραγουδάκι του είναι επίκαιρα στη Βουλή από τον βουλευτή Χάρη Θεοχάρη, που με πικρό παράπονο δήλωσε ότι έχει 26 αναπάντητες ερωτήσεις μέχρι σήμερα στο δισάκι του.
Αυτός ρωτά δηλαδή κι απάντηση καμιά.
Αναπάντητη Βουλή!

Τετ α τετ με τους «Δαιμονισμένους»

b 20968 or 1690

Λίγο πριν από την ανατολή του 20ού αιώνα, το 1870-71, σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ρωσίας, μία επαναστατική ομάδα μηδενιστών θα φέρει το χάος, ανατρέποντας την ήσυχη ζωή των κατοίκων της. Αυτή είναι συνοπτικά η υπόθεση των «Δαιμονισμένων» του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι, ο οποίος αποτυπώνει με σκοτεινά χρώματα μια κοινωνία σε μετάβαση.

Σαν κι αυτή στην οποία δρα σήμερα ο πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πήγε να δει τη σχετική θεατρική παράσταση. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου λοιπόν ο πρωθυπουργός και η Μπέτυ βρέθηκαν στο Εθνικό Θέατρο για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Δαιμονισμένοι» του Ντοστογιέφσκι. Ευτυχώς δηλαδή που δεν διάλεξε τον Σταμάτη Κραουνάκη, γιατί εκεί μάλλον θα συναντούσε ανεπιθύμητους πρώην! Το πρωθυπουργικό ζεύγος σεμνά και ταπεινά παρακολούθησε το θεατρικό, εκπλήσσοντας μόνο τους διπλανούς του που το αναγνώρισαν.

(!)

2633242

Διορία ενός μηνός δίνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης (φωτό) στους 25 πρώην βουλευτές που πήραν δάνειο για να το αποπληρώσουν πριν ο λογαριασμός πάει στην Εφορία. Τα δάνεια είναι ύψους 180.000 ευρώ και έχουν βγει από τον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλεγγύης της Βουλής. Το συνολικό ποσό των δανείων όμως που έχουν χορηγηθεί σε νυν και πρώην βουλευτές είναι ύψους περίπου 700.000 ευρώ και αποπληρώνονται κανονικά από όλους, με εξαίρεση τους 25 πρώην βουλευτές.

Οπως είπε ο Νίκος Βούτσης, «ο βουλευτής δεν παίρνει δάνειο από το κράτος αλλά από τον Ειδικό Λογαριασμό Αλληλεγγύης, για τον οποίο κάθε μήνα υπάρχει παρακράτηση βουλευτικής αποζημίωσης από τους εν ενεργεία βουλευτές, και το αποπληρώνει με κρατήσεις 300-400 ευρώ σε λιγότερο από μία κοινοβουλευτική θητεία».
Αντε, παιδιά, να σφίγγουν λίγο λίγο τα λουριά για τους μπαταχτσήδες. Οχι μόνο για τον λαό!

 04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387 630x388



{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...